Adresa:Str.Drobeta, nr.2, sect.2, Bucuresti
Telefon: 0724.150.006
E-mailoffice@bestbride.ro
Transport in comun: zona piata Spaniei –  troleibuz 86 si 79, autobuz 133 si 135

obligatoriu
obligatoriu
obligatoriu
obligatoriu

Atelier rochii de mireasa Bucuresti , BestBride este unul din cele mai mari magazine rochii mireasa Bucuresti, iar experienta noastra in acest domeniu este foarte indelungata. Periodic participam la cele mai mari targuri de nunta, iar printre clientele noastra se numara mai multe vedete importante. Miresicile noastre ne aleg datorita rochiilor foarte frumoase pe care le gasesc la noi, dar si varietatii impresionante. Avem rochii mireasa simple, rochii de mireasa sirena, rochie de mireasa dantela, rochii stil printesa si rochii de lux. Avem multe  colecții rochii deosebite, rochii  mireasa aline, rochie mireasa tip sirena,  rochii de mireasa ieftine,  rochii de mireasă tip printesa.

Unde gasesti o croitorie si magazin rochii de mireasa Bucuresti?

Showroom-ul nostru este in Bucuresti, pe Str Drobeta Nr 2, in sectorul 2, intr-o zona usor accesibila din orice parte a capitalei. Miresele noastre nu sunt doar din Bucuresti, ci primim frecvente programari pentru proba din partea clientelor din localitatile de langa Bucuresti: Targu Jiu, Focsani, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Pitesti, Ialomita etc.
Acest lucru este o incoronare a faptului ca faima BestBride, atelier de creatie rochii mireasa din Bucuresti, a trecut de barierele capitalei si s-a extins tot mai mult gratie seriozitatii de care dam dovada si modelelor unice de rochii de mireasa pe care le propunem cu fiecare noua colectie.  Rochia visurilor tale este aici la noi.  Rochia de mireasa perfecta te astepta la noi.

Atelier rochii de mireasa sirena, printesa si Aline in Bucuresti

Daca esti un cautarea unui magazin rochii de mireasa Bucuresti, te asteptam la BestBride sa probezi rochia perfecta pentru tine. La noi gasesti rochii de mireasa printesa, rochii mireasa simple sau sofisticate, modele cu maneci, din dantela sau matase, rochii drepte, albe, cu aplicatii florale, pietre, paiete si perle, rochii de mireasa cu trena detasabila.   Vezi mai multe rochii pe site-ul nostru, precum si  reduceri rochii frumoase, cea mai frumoasa rochie de mireasa pentru tine.