Mirele plange cand vede mireasa !

In mod traditional se spune ca „barbatii adevarati nu plang”. Ei trebui sa fie partea puternica a cuplului, pentru a-si proteja familia. Asa ca, atunci cand vine vorba de o nunta, unii vor spune ca nu este in regula ca se plange deoarece barbatii adevarati nu plang.

mirele plange cand vede mireasa

Este 100% ok ca un barbat adevarat sa-si arate emotiile, chiar si la o nunta, unde mirele plange cand vede mireasa, stiu asta din experienta. Cu siguranta nu am simtit niciodata ca iubitul meu este slab  si nici familia si prietenii nostri. Toti i-am simtit puterea, dragostea si afectiunea pentru mireasa lui.

Rochia de mireasa de la BestBride

Indiferent de alegerile de moda sau de planul miresei de-a lungul vietii, magia si anticiparea de a-ti vedea mireasa in rochie pentru prima data este o senzatie minunata.
Multe femei aleg sa incerce mai multe rochii de  mireasa inainte de a se decide asupra uneia. Aceasta este o zi atat de personala si speciala si intotdeauna vrem sa ne asiguram ca facem alegerea potrivita!

Echipa de la BestBride este formata din designeri cu experienta in rochiile de nunta, motiv pentru care eu am iesit cu adevarat in evidenta in ziua cea mare. Cu ajutorul acestei echipe, am reusit sa impresionez pe toata lumea, si in special, pe jumatatea mea.
Gasim mai multi miri in zilele noastre care nu isi pot retine lacrimile cand vine vorba de a vedea mireasa mergand sfios catre noua viata. Este vorba despre acel moment special in care mirele isi pune ochii pe mireasa. Nu stii nici o data cum te vei simti cu adevarat, cand va veti vedea in sfarsit,stiu sigur ca un lucru care arata absolut uimitor ajuta foarte mult!

Gasirea rochiei perfecte pentru a-ti arata curbele sau care sa iti maguleasca trasaturile fizice este declicul potrivit pentru a-l face sa planga si sa fie convins ca a ales persoana perfecta.

Best Bride este un atelier de rochii de mireasa din Bucuresti, care confectioneaza rochiile in atelierul lor de creatie. De la schita, tipar si pana la modelul final, echipa este alaturi de tine pentru a te asigura ca iti sunt indeplinite toate cerintele.

Costumul de mire de la BestBride

Costumul perfect care a fost ales de mirele meu a iesit in evidenta prin eleganta si stil. Costumele barbatesti din oferta Best Bride fac cea mai buna combinatie cu paleta extinsa de modele de rochii de mireasa. Chiar daca amandoi am ales Best Bride ca si echipa ce s-a ocupat de tinuta noastra, secretul a fost pastrat cu sfintenie, iar surpriza cea mai mare din ziua nuntii a fost pe masura asteptarilor.

De ce a plans iubitul meu?

Pentru ca a fost coplesit de emotii, viata lui s-a impletit cu a mea in fata lui Dumnezeu si a omului. Eu cred ca emotia este coplesitoare, acesta este unul dintre motivele pentru care mirele plange cand vede mireasa. Emotia pe care a simtit-o in momentul in care m-a vazut imbracata cu rochia de mireasa de la BestBride a cauzat lacrimile de bucurie din ochii lui. Chiar daca nunta marcheaza sfarsitul burlaciei pentru mire si inceputul vietii de casatorie pentru el si sotia lui, mirele meu a plans pentru a arata cat de mult ii pasa de sotia sa, pentru ca mireasa inseamna lumea pentru el.

Miresele spun mereu ca sotii lor nu plang ca fetele, ci doar ca baietii. Barbatii plang atunci cand sunt entuziasmati sau miscati de sentimente pe care nu le pot controla, cum ar fi bucuria, dar mai ales plangand sunt fericiti. Rochia mea de la BestBride a facut acest lucru posibil.