Rochia de mireasă tip prințesă iată de ce să alegi acest model,pentru ca este cel mai popular model de rochie de mireasă? Poate nu va surprinde pe nimeni, însă cea mai îndrăgită rochie de mireasă este cea tip prințesă. Cele mai multe viitoare mirese au în minte imaginea idilică a unei prințese în momentul în care se gândesc la cea mai fericită zi din viața lor. Corset, fustă voluminoasă, mâneci delicate, coc elegant, diademă și un voal lung. Acesta este unul dintre cele mai râvnite look-uri când vine vorba despre mirese. Dacă și tu ești în căutarea celei mai frumoase rochii și încă nu ai găsit-o, îți vom explica de ce să alegi o rochie de mireasă prințesă.
De ce sunt atât de râvnite rochiile de mireasă tip prințesă
În ziua nunții, îți dorești să strălucești, să fii admirată și să te simți cea mai frumoasă, asemenea unei prințese. Vrei să porți o rochie diferită de tot ce ai purtat până în acel moment și care să îți ofere cele mai frumoase amintiri din momentele în care ai purtat-o. Dintre toate tipurile de rochii de mireasa, cele tip prințesă sunt perfecte pentru a transforma ziua nunții în una memorabilă.

Și totuși,rochia de mireasă tip prințesă iată de ce să alegi acest model ? În primul rând, datorită croielii. O astfel de rochie se poartă o dată în viață. Rochii asemănătoare altor modele de rochii de mireasă vei mai purta (rochii de gală, rochii pentru diverse petreceri), însă rochia tip prințesă o poți purta doar la nunta ta. Imaginează-ți o rochie cu un corset brodat sau decorat cu mii de cristale, talia accentuată și o fustă cu volum spectaculos. Așa ar putea arăta și rochia ta de vis, dacă alegi una tip prințesă.

Un alt motiv pentru care astfel de rochii sunt populare este faptul că se potrivesc majorității persoanelor. Astfel, nu trebuie să ai un anumit tip de siluetă, anumite măsurători sau chiar înălțime. Vei găsi rochia potrivită ție și o vei ajusta dacă este nevoie, astfel că vei putea fi o prințesă în ziua nunții.

Deși la prima vedere nu pare, rochia tip prințesă este foarte comod de purtat. Alege o crinolină calitativă și materiale foarte ușoare și vei avea o rochie ușoară, în care te poți mișca lejer. Multe mirese preferă libertatea oferită de rochiile tip prințesă, având în vedere că pot fi purtate alături de crinoline.

Dacă vrei să arăți ca și când ai fi venit dintr-o poveste și dacă îți dorești să fii admirată de către invitați, atunci rochia tip prințesă este pentru tine. În funcție de modelul ales, poți fi o mireasă delicată, feminină sau o mireasă senzuală, o prințesă adusă în prezent, capabilă să învingă orice obstacol.

Nu în ultimul rând, astfel de rochii sunt perfecte pentru orice anotimp, chiar și pentru vară. Având în vedere faptul că sunt voluminoase, pentru a fi confortabile, se realizează din materiale foarte ușoare, cum ar fi organza, tul sau dantelă. Astfel, pot fi purtate și în sezonul cald, fără să îți faci griji în privința temperaturilor.

Pentru că știm că vei dori și exemple de rochii, vrem să îți prezentăm două modele ce sigur îți vor fura inima. Prima este Rochie de mireasa stil printesa 22914, ideală chiar și pentru nunțile organizate pe timp de vară. Are o trenă lungă, care va atrage toate privirile. Rochia este realizată din tafta americană, astfel că este foarte fină la atingere și va fi o adevărată încântare să o porți, indiferent de anotimp. Un detaliu deosebit al rochiei este fatpul că sub braț, rochia este croita astfel încât să lase pielea la vedere. Artificiul acesta aduce un plus de senzualitate și subțiază vizual talia.

Dacă îți dorești o rochie model clasic, atunci îți recomandăm această Rochie de mireasa stil printesa 7813. Fusta are volum, însă nu exagerat, ceea ce înseamnă că te vei putea mișca și vei putea dansa în voie, purtând rochia. Are un corset brodat, care evidențiază și subliniază talia.