Mini Cart

Rochii de mireasă incredibil de frumoase! Fiecare poveste de dragoste are în spate o rochie de mireasă care joacă un rol important în transformarea unei femei într-o adevărată prinţesa în ziua cea mare. Cu o varietate infinită de stiluri, materiale şi detalii care mai de care mai elegante, alegerea rochiei potrivite poate fi o provocare pentru oricine.

Fiecare domnişoară îşi imaginează ziua nunţii că pe o poveste de basm, rochia de mireasă fiind elementul magic care o va ajuta să devină personajul principal al acestei zile pline de dragoste şi farmec. Căutarea modelului ideal este o călătorie presărată de emoţii, dileme şi alegeri dificile, descoperirea rochiei care să reflecte perfect personalitatea ta devenind astfel o treaptă importantă în drumul către ziua cea mare.

De la rochii de mireasă incredibil de frumoase cu trenă lungă şi detalii romantice, până la opţiuni îndrăzneţe şi moderne, modă oferă tuturor o abundenţă de opţiuni  ce se pot potrivi cu toate gusturile şi stilurile.

Cu toate acestea, bugetul este foarte important şi trebuie respectat, însă stilul şi aspectul general nu trebuie să sufere din această cauză. Din fericire, acum ai la dispoziţie posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele la preţuri avantajoase care te pot scoate din anonimat fără să iroseşti o sumă prea mare de bani.

Vrei să arăţi ca o prinţesă, dar să nu cheltui prea mult?

1. Rochie de mireasă în stil prinţesa cu dantelă şi trenă lungă

Acest model este unul clasic, atemporal şi are o croială în stil prinţesa care emană o eleganţă regală. Dantelă fină adăugă un detaliu romantic şi subliniază frumuseţea naturală a miresei. Decolteul în formă de V este foarte popular, având avantajul de a accentua frumos linia gâtului.

Rochie de mireasă în stil prinţesa cu dantelă şi trenă lungă
Rochie de mireasă în stil prinţesa cu dantelă şi trenă lungă

2. Rochia de mireasă mulată pe corp cu inserţii de dantelă şi pene

Această rochie de mireasă este o adevărată capodoperă ce emană eleganţă şi senzualitate. Croiala mulată pe corp evidenţiază graţios formele, creând o siluetă deosebit de feminină. Detaliile subtile din dantelă şi pene denotă rafinament şi oferă o notă de lux şi delicateţe viitoarei mirese. Este o combinaţie sublimă între modernitate şi tradiţional, fiind alegerea perfectă dacă doreşti să ai un look sofisticat şi îndrăzneţ în ziua ta specială.

3. Rochie de mireasă cu crăpătura pe picior

Acest model este o opţiune curajoasă şi senzuală, având o crăpătură pe picior care dezvăluie subtil feminitatea şi eleganţa miresei. Detaliile fine de dantelă adăugă un aer romantic, în timp ce decolteul expune o senzaţie de mister. Designul inteligent îmbină notele clasice cu cele moderne, creând un look uluitor şi contemporan. Rochia este alegerea perfectă pentru tine dacă îţi doreşti să străluceşti într-un mod sofisticat şi captivant în ziua nunţii tale.

Rochie de mireasă cu crăpătura pe picior
Rochie de mireasă cu crăpătura pe picior

4. Rochie de mireasă stil sirenă cu mâneci până în pământ

Nu există cuvinte care pot descrie acest model superb ce îmbină perfect toate elementele căutate de o viitoare mireasă. Ea redefineşte eleganţa clasică, aducând o doză de rafinament şi mister. Mânecile lungi până în pământ se desfăşoară dramatic pe lângă corp, aducând o notă de basm unei rochii moderne.

Rochie de mireasă stil sirenă cu mâneci până în pământ
Rochie de mireasă stil sirenă cu mâneci până în pământ

5. Rochie de mireasă vintage cu umerii goi

Modelul este unul vintage, fiind o odă adusă eleganţei clasice ce capturează farmecul sofisticat al epocii de aur. Umerii descoperiţi subliniază frumuseţea naturală a pielii, oferindu-ţi astfel şansa de a radia în ziua ta cea mare alături de persoana iubită. Este un model popular şi atemporal, potrivit în orice tip de eveniment, fie el mic sau mare.

 

Indiferent de modelul ales, o rochie de mireasă trebuie să spună o poveste unică şi să reflecte cât mai bine personalitatea ta. Având în vedere multitudinea de opţiuni disponibile, alegerea rochiei perfecte depinde foarte mult de gusturile fiecăreia, însă cu siguranţă vei găsi o ţinută care să te facă să străluceşti şi să păşeşti cu încredere în ziua cea mare alături de partenerul tău.

 

Cele mai populare rochii de mireasă în 2024 , perioada magică a nunţilor este pe cale să înceapă anul acesta, iar rochia de mireasă este fără îndoială punctul central al întregului eveniment, fiind un simbol al rafinamentului, eleganţei şi dragostei împlinite. Anul 2024 aduce o serie de opţiuni spectaculoase în materie de design, iar domnişoarele care se află în căutarea modelului perfect ce reflectă esenţa şi personalitatea individuală nu trebuie să mai aştepte.

Cele mai populare rochii de mireasă în 2024 iar selectarea rochiei de mireasă nu este o acţiune dificilă, mai ales dacă este aleasă o locaţie cu experienţă şi un personal calificat, aceştia ştiind exact cum şi ce să îţi recomande pentru a te ajuta să descoperi modelul ideal pentru ziua în care vei spune “Da”.

6 rochii de mireasă populare şi în trend pentru anul 2024

1. Rochie de mireasă 7821

Rochia stil sirenă reprezintă un model potrivit pentru o femeie modernă, elegantă, cu o personalitate puternică şi uşor nonconformistă, oferindu-i avantajul de a reda frumuseţea trăsăturilor fizice.  Această creaţie superbă are o formă preţioasă şi elegantă, având decupaje şi ornamente amplasate strategic pentru a te ajuta să străluceşti în ziua nunţii.

rochii de mireasa
rochii de mireasa

2. Rochie de mireasă 2030

Rochia de mireasă stil sirenă se distinge uşor de alte modele prin eleganţa şi rafinamentul ei. Decorată cu franjuri, dantela delicată şi cu accente argintii, această creaţie emană o aură de glamour şi sofisticare. De regulă aceste modele evidenţiază frumos formele corpului, putând capta atenţia tuturor invitaţilor. O fustă sau o trenă detaşabila poate transforma complet întregul look, putând fi astfel purtată şi într-un cadru mai restrâns.

3. Rochie de mireasă 2041

Explorează dualitatea şi rafinamentul alături de o rochie de mireasă care te poate ajuta să îmbini două stiluri: sirenă şi prinţesă. Acest model versatil îţi oferă privilegiul de a trăi două experienţe distincte într-un singur eveniment. Alături de această rochie modernă vei impresiona nu doar prin frumuseţea ei, ci şi prin abilitatea sa unică de a adapta stilul în funcţie de moment, putându-te transforma în doar câteva clipe.

 

4.Rochie de mireasă cu mâneci bufante

Adoptă un aer nobil şi sofisticat alături de acest model ce îmbrăţişează trendul mânecilor bufante, oferindu-ţi o aură regală demnă de o prinţesă. Decolteul subtil şi discret îţi evidenţiază cu graţie formele, iar materialul fin şi delicat se va aşeza armonios pe corp, aducând cu sine o senzaţie de confort şi o elegantă inegalabilă.

5.Rochie de mireasă din dantela

Acest model reprezintă o adevărată capodoperă de artă, având un corset care surprinde privirile cu bretelele sale late şi o broderie florală 3D. Selectând acest model îndrăzneţ vei fi sigură că vei străluci în lumina propriei eleganţe, transformând fiecare moment al zilei tale speciale într-un tablou de poveste. Este un exemplu bun de rochie în care tradiţia şi modernitatea s-au îmbinat perfect pentru a-ţi prezenta o experienţă unică şi o ţinută de invidiat.

6. Rochie de mireasă 7810

Această rochie de mireasă în formă de A-line, cu bretele dantelate şi decolteu în V este o alegere desăvârşită pentru miresele care caută un echilibru perfect între eleganţă şi rafinament. Croiala asigură o siluetă clasică şi flatantă ce expune în mod pozitiv talia, în timp ce bretelele dantelate adăugă un detaliu subtil romantic, conturând frumos feminitatea.

După cum se poate observa, selecţia este una foarte diversificată, fiecare model din acest top având puterea de a spune propria poveste. Fie că îţi doreşti un model cu umerii goi, de prinţesa, zâna sau una mai îndrăzneaţă, cu siguranţă vei găsi un model care să te ajute să străluceşti şi să îţi permită să fii în cea mai bună formă.

Aşadar, pe măsură ce te vei aventura în căutarea rochiei perfecte, aminteşte-ţi că alegerea reflectă nu doar modul în care doreşti să arăţi, ci şi povestea pe care o vei împărtăşi cu cei apropiaţi în ziua voastră specială.

 

Rochii de mireasa simple la moda ,pana de curand, tot mai multe mirese apelau la rochii din cele mai distinse, spectaculoase, invaluite in multe cristale si cu un aspect impopotonat care ieseau in evidenta insasi prin stilul lor. Aceasta moda pare insa tot mai rara, mai ales in ultimii ani cand femeile au inteles ca, in ziua nuntii lor, pot arata spectaculos si se pot simti de milioane, in compania unei rochii de mireasa simple care sa le puna pe ele insasi in valoare si frumusetea lor naturala.

Odata cu trecerea timpului ele devin tot mai impunatoare in tendinte si asta nu e de mirare. Rochiile simple vin cu numeroase avantaje, precum confortul pe care-l ofera si libertatea in miscare pe intreaga durata a evenimentului, de multe ori un cost mai redus si, desigur, posibilitatea de a fi pe deplin ele insine si sa arate minunat cu fiecare pas. Daca si tu esti o mare fana a acestor tip de rochii, ti-am pregatit o serie de recomandari cu care sa stralucesti in ziua cea mare.

Top rochii de mireasa simple si cu bun gust
Rochie de mireasa 22918


Dintr-o simpla privire, rochia 22918, o rochie de mireasa exclusivista cu un usor aspect vintage, te va cuceri instantaneu. Accentul acestei rochii cade asupra bustului si a taliei bine conturate datorita corsetului care echilibreaza cu succes orice silueta. In aceasta rochie frumoasa orice doamna sau domnisoara se va simti unicat in cea mai importanta zi din viata ei. In functie de gusturile personale, aceasta poate fi asortata cu usurinta cu boleroul detasabil din dantela fina cu care vine insotita. Practic, rochia 22918 poate fi purtata in 2 moduri diferite in care va iesi usor in evidenta asemeni purtatoarei sale.

 

Rochie de mireasa 2205
O rochie deosebita nu trebuie sa fie exclusiv plina de perle si diamante, ci poate fi cu usurinta o rochie mireasa din tafta de lux. Un foarte bun exemplu este rochia 2205 care are un croi A-line si pe alocuri are mici accente stralucitoare ce nu stirbesc frumusetea naturala; din contra – o aplifica. Linia corpului este frumos pusa in evidenta de talia cambrata si decolteul in V, insertiile discrete de broderie si paiete oferindu-i o frumusete aparte. Rochia dispune si de buzunare pe deplin functionale care pot fi de mare ajutor la sedinta foto pentru a da nastere unor poze minunate, fara efort, dar si in alte circumstante.

Rochie de mireasa 2202
Rochia de mireasa cu maneci largi 2202 este perfecta pentru nuntile organizate la castel, la mare sau intr-un balroom de exceptie. Sigur, posibilitatile sunt infinite, iar mai presus de toate e faptul ca e o rochie versatila ce nu cunoaste varsta sau compromisuri privind silueta. Materialul este unul romantic si placut la atingere astfel incat sa fii rasfatata din toate punctele de vedere. Este o rochie cu umerii cazuti si manecile usor bufante, asimetrice, ce contureaza frumos talia datorita centurii stralucitoare si a pliseurilor dispuse pe intreaga rochie. E alegerea ideala pentru femeile delicate ce pun confortul in topuri, in ziua nuntii.

Rochie de mireasa 7735
Rochia de mireasa 7735 este o rochie fina si indrazneata cu care te vei simti ca o printesa cu fiecare pas sau pirueta. Aceasta are un croi A-line fiind potrivita pentru orice silueta si impresioneaza prin corsetul prevazut cu broderie 3D pe o insertie in culoarea pielii. Fusta este simpla, plisata, confortabila din cale-afara si ofera un rasfat deosebit datorita matasei cu pliseuri ce reda un sentiment aparte la orice miscare.

Acum ca am trecut in revista cateva dintre cele mai deosebite rochii, nu ramane decat sa le analizezi in detaliu si sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Te asteptam si in showroom-ul nostru cu rochii de miresa Romania sa le probezi pentru a avea certitudinea ca sunt exact completarea de care ai nevoie la nunta ta.

Rochia de mireasă tip prințesă iată de ce să alegi acest model,pentru ca este cel mai popular model de rochie de mireasă? Poate nu va surprinde pe nimeni, însă cea mai îndrăgită rochie de mireasă este cea tip prințesă. Cele mai multe viitoare mirese au în minte imaginea idilică a unei prințese în momentul în care se gândesc la cea mai fericită zi din viața lor. Corset, fustă voluminoasă, mâneci delicate, coc elegant, diademă și un voal lung. Acesta este unul dintre cele mai râvnite look-uri când vine vorba despre mirese. Dacă și tu ești în căutarea celei mai frumoase rochii și încă nu ai găsit-o, îți vom explica de ce să alegi o rochie de mireasă prințesă.
De ce sunt atât de râvnite rochiile de mireasă tip prințesă
În ziua nunții, îți dorești să strălucești, să fii admirată și să te simți cea mai frumoasă, asemenea unei prințese. Vrei să porți o rochie diferită de tot ce ai purtat până în acel moment și care să îți ofere cele mai frumoase amintiri din momentele în care ai purtat-o. Dintre toate tipurile de rochii de mireasa, cele tip prințesă sunt perfecte pentru a transforma ziua nunții în una memorabilă.

Și totuși,rochia de mireasă tip prințesă iată de ce să alegi acest model ? În primul rând, datorită croielii. O astfel de rochie se poartă o dată în viață. Rochii asemănătoare altor modele de rochii de mireasă vei mai purta (rochii de gală, rochii pentru diverse petreceri), însă rochia tip prințesă o poți purta doar la nunta ta. Imaginează-ți o rochie cu un corset brodat sau decorat cu mii de cristale, talia accentuată și o fustă cu volum spectaculos. Așa ar putea arăta și rochia ta de vis, dacă alegi una tip prințesă.

Un alt motiv pentru care astfel de rochii sunt populare este faptul că se potrivesc majorității persoanelor. Astfel, nu trebuie să ai un anumit tip de siluetă, anumite măsurători sau chiar înălțime. Vei găsi rochia potrivită ție și o vei ajusta dacă este nevoie, astfel că vei putea fi o prințesă în ziua nunții.

Deși la prima vedere nu pare, rochia tip prințesă este foarte comod de purtat. Alege o crinolină calitativă și materiale foarte ușoare și vei avea o rochie ușoară, în care te poți mișca lejer. Multe mirese preferă libertatea oferită de rochiile tip prințesă, având în vedere că pot fi purtate alături de crinoline.

Dacă vrei să arăți ca și când ai fi venit dintr-o poveste și dacă îți dorești să fii admirată de către invitați, atunci rochia tip prințesă este pentru tine. În funcție de modelul ales, poți fi o mireasă delicată, feminină sau o mireasă senzuală, o prințesă adusă în prezent, capabilă să învingă orice obstacol.

Nu în ultimul rând, astfel de rochii sunt perfecte pentru orice anotimp, chiar și pentru vară. Având în vedere faptul că sunt voluminoase, pentru a fi confortabile, se realizează din materiale foarte ușoare, cum ar fi organza, tul sau dantelă. Astfel, pot fi purtate și în sezonul cald, fără să îți faci griji în privința temperaturilor.

Pentru că știm că vei dori și exemple de rochii, vrem să îți prezentăm două modele ce sigur îți vor fura inima. Prima este Rochie de mireasa stil printesa 22914, ideală chiar și pentru nunțile organizate pe timp de vară. Are o trenă lungă, care va atrage toate privirile. Rochia este realizată din tafta americană, astfel că este foarte fină la atingere și va fi o adevărată încântare să o porți, indiferent de anotimp. Un detaliu deosebit al rochiei este fatpul că sub braț, rochia este croita astfel încât să lase pielea la vedere. Artificiul acesta aduce un plus de senzualitate și subțiază vizual talia.

Dacă îți dorești o rochie model clasic, atunci îți recomandăm această Rochie de mireasa stil printesa 7813. Fusta are volum, însă nu exagerat, ceea ce înseamnă că te vei putea mișca și vei putea dansa în voie, purtând rochia. Are un corset brodat, care evidențiază și subliniază talia.

Pare ireal sa poti gasi o rochie de mireasa pe gustul tau, fara a cheltui o avere. La BestBride insa, vrem sa-ti aratam ca acest lucru nu e imposibil si ca exista cel putin o rochie de mireasa care te va surprinde si iti va oferi infatisarea dupa care tu tanjesti in ziua cea mare.

Stim ca e unul dintre cele mai emotionante momente din viata ta si ca iti imaginezi ca vei arata precum o printesa. Colectiile noastre deosebite de rochii de mireasa unde gasesti multe modele fabuloase din materiale confortabile te vor ajuta sa-ti faci personalitatea remarcata si sa spui cel mai frumos “DA” pe viata, iubirii tale, in fata tuturor celor cei dragi. Te invitam sa descoperi in randurile urmatoare cateva dintre cele mai deosebite rochii pe care le putem ajusta cerintelor tale in atelierele BestBride.

Rochii de mireasa care te vor ajuta sa arati ca o veritabila printesa in vara asta

  • Rochie de mireasa stil sirena 2019

Corpul tau se va evidentia absolut minunat in aceasta rochie tip sirena ivoire. Este realizata dintr-un material fin si maneci transparente tip umbreluta, care dispune de o broderie interesanta ce-ti va oferi un aer rafinat si unic. Aceasta rochie vine insotita inclusiv de o fusta detasabila si iti ofera practic posibilitatea de a te bucura de 2 rochii intr-una, deci de doua stiluri cu care te poti afisa in ziua cea mare.

Rochie de mireasa stil sirena 2019

Rochie de mireasa stil sirena din dantela cu trena detasabila, 2050

Daca te imaginezi mergand spre altar intr-o rochie alba, imaculata, asa cum spune si traditia, rochia 2050 poate fi o alta optiune care sa-ti fie pe plac. Este o rochie sirena 2 in 1 din dantela, cu trena detasabila. Pe modelul rochiei vei gasi o broderie in relief care o scoate cu usurinta in evidenta si dispune inclusiv de cristale sclipitoare. Potrivita pentru femeile indraznete, aceasta rochie beneficiaza de cupe la vedere deasupra carora se afla materialul transparent ce evidentiaza silueta si formele.

  • rochie sirena 2 in 1 din dantela, cu trena detasabila
  • Rochie de mireasa stil sirena din dantela, 2057

Vei gasi la noi si rRochii de mireasa ieftine cu design pretios mai complexe si de efect, in toate stilurile posibile. Iata, rochia 2057 in stil sirena nu poate fi trecuta cu vederea datorita multitudinii de cristale cu care acesta este impodobita si a franjurilor sclipitoare pozitionate la nivelul umerilor si al manecilor scurte. Are un decolteu in V adanc, perfect pentru un bust generos, prezent inclusiv la spate, detaliu ce ofera un aer sexy.

  • Rochii de mireasa ieftine cu design pretios
  • Rochie de mireasa din dantela maneci trei sferturi, 2037

Daca ai mainile mult prea groase si simti ca nu te avantajeaza estetic o rochie fara maneci sau una cu bretele, rochia 2037 a fost creata special pentru tine. La partea superioara este realizata dintr-un material fin, transparent, ornamentat cu o broderie frumoasa, iar fusta este una simpla, clos, prevazuta inclusiv cu buzunare si trena. Materialele sunt fine astfel incat sa defilezi cu incredere si sa arati exceptional.

  • Rochie de mireasa din dantela stil printesa, 2046

Vei starni admiratia si daca alegi o rochie in stil printesa precum rochia 2046 care este alcatuita dintr-o fusta bogata cu broderie si un corset deosebit cu bretele subtiri, de asemenea brodat. Este o rochie splendida din toate punctele de vedere si are si o trena din voal care-i ofera un aer special. Spatele este expus prin insertia transparenta de material, fiind frumos evidentiat de butoni si de broderia fina.

rochie de mireasa ieftina dar pretioasa

Tu ti-ai ales deja rochia de mireasa favorita?

Daca nu esti ferm convinsa ca ai gasit acea rochie de mireasa care sa te multumeasca din toate punctele de vedere, te asteptam in showroomul BestBride. Vrem sa-ti oferim o adevarata experienta, sa te ajutam sa transformi ziua cea mare intr-un pasaj dintr-o poveste, asa ca te intampinam cu mult mai multe modele de Rochii de mireasa ieftine cu design pretios si o echipa de consilieri gata sa-ti scoata in cale rochia perfecta.

Mai avem si un blog cu numeroase sfaturi si modele de rochii de mireasa pentru nunti in aer liber 2023, rochii pentru nunti traditionale si multe altele, de unde poti sa te inspiri oriunde si oricand si sa afli o multime de trucuri si idei privind alegerea sau intretinerea rochiei de mireasa, cat si cum sa construiesti in jurul ei cele mai frumoase amintiri.

Miresele noastre se bucura de cea mai deosebita tinuta in ziua nuntii. Suntem atenti la detalii si avem grija in permanenta sa le oferim rochii de mireasa dintre cele mai spectaculoase cu care sa-si puna chipul si personalitatea in evidenta. Periodic ne largim portofoliul de activitate cu noi modele incantatoare, in tendinte, astfel incat sa ne putem plia cerintelor voastre si sa va fim alaturi in permanenta la cel mai important eveniment din viata voastra in care sunteti desigur, actorii principali.

 

Astazi vrem sa va evidentiem inca o data rafinamentul cu care puteti fi inzestrate voi, cele care urmeaza sa faceti acest pas nou si important in viata voastra, in ziua in care va legati juramintele in fata lui Dumnezeu si alaturi de jumatatea voastra.

Noi modele de rochii de mireasa in portofoliul BestBride

Pentru ca cerintele mireselor sunt tot mai variate si intr-o continua schimbare, vrem sa ne asiguram ca va indeplinim toate dorintele si sa va aducem pe chip un zambet larg si plin de entuziasm. Se anunta multe nunti organizate la mare, la piscina, nunti la cort sau in locatii care cuceresc privirile oricui.

De aceea, accentul nostru s-a pus in ultima vreme pe rochiile simple, acele rochii caracterizate bineinteles, de materiale fine, de calitate, in care o sa va simtiti precum niste veritabile printese. Croiul rochiilor variaza, fiind disponibile atat modele A-line care curg frumos de-a lungul siluetei, precum si rochii de mireasa cu corset, rochii in stil clos sau rochii de mireasa cu si fara trena.

 

Pe partea de detalii, primele pozitii sunt castigate de catre dantela romantica, broderiile 3D, dar si de catre insertiile transparente de tul care imbraca frumos zonele ce trebuie evidentiate. Astfel, daca te gandesti sa alegi o rochie simpla, dar o rochie care sa nu fie totusi banala, vei gasi cu siguranta cel putin un model potrivit pentru gusturile tale.

De ce sa alegi rochiile BestBride

  • Calitatea lor

Avem grija de fiecare data ca clientele noastre sa poarte tot ce e mai bun. Ziua nuntii este plina de provocari, iar noi ne asiguram ca vei investi cu adevarat intr-o rochie spectaculoasa care se va face remarcata din prisma confortului si a calitatii materialelor.

  • Atentia la detalii

Suntem atenti la fiecare detaliu in parte si te ajutam sa faci cea mai buna alegere de fiecare data. Indiferent ca alegi sa calci pragul showroomului nostru pentru prima data sau ca esti o fire experimentata, care stie precis cum isi doreste sa arate rochia de mireasa, avem in spate o echipa de profesionisti care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere. Iti oferim in mod gratuit o multime de recomandari utile si sfaturi, avand grija sa fii in centrul atentiei. La fel de speciale sunt si detaliile de pe fiecare rochie care sunt alese si lucrate minutios. In plus, iti oferim acces si la multe alte informatii utile pe care le gasesti pe blogul nostru, cum e acest material privind alegerea de rochii de mireasa pentru nunti tematice sau traditionale.

 

  • Stilurile moderne variate

Fiecare mireasa e unica. Si stim ca acelasi lucru vrei sa-l exprime si rochia ta. Cu rochiile noastre de mireasa poti fi tu insuti, indiferent de conformatia corpului, de varsta sau de stilul in care iti organizezi evenimentul. Avem rochii fara varsta care sa imbratiseze orice femeie si care totodata sa le ajute sa-si planifice nunta exact asa cum au visat.

Cu cat timp inainte trebuie sa-mi aleg rochia de mireasa?

Achizitia unei rochii de mireasa este un lucru ce trebuie gandit si planificat din timp, ca si evenimentul in sine. Recomandarea noastra e sa nu lasati alegerea ei fix pe ultima suta de metri, atunci cand alegerile ar putea fi limitate. In general, rochiile de mireasa au nevoie si de o serie de ajustari pentru a se potrivi perfect pe masurile clientelor, iar acestea necesita timp pentru a putea fi duse la bun sfarsit cu multa atentie. La comanda, crearea rochiilor de mireasa poate necesita chiar si 2-4 luni.

Asa ca, va recomandam sa aveti in vedere acest termen minim in ceea ce priveste achizitia rochiei de mireasa pentru ca la final sa fiti pe deplin multumite de alegerea facuta. Nu va grabiti nici cand vine vorba de proba! Alocati-va minim 1-2 ore pentru a defila in liniste in modelele preferate din magazinul nostru pentru a descoperi rochia ce va oferă aspectul mult visat.

Felicitari! Este absolut minunat ca vei reusi in curand sa-ti strangi jumatatea in brate cu care aveti atat de multe lucruri in comun, nu doar din postura de simpla prietena, iubita, ci din cea a sotiei care-i va veghea pasii pe un drum cu neasteptate provocari peste care veti trece impreuna. Iar sentimentul este garantat reciproc. Cererea in casatorie si alegerea rochiei de mireasa este o dovada a iubiri voastre pure si primii pasi catre cele mai frumoase momente petrecute impreuna.

Reduceri rochii de mireasa BestBride - ca sa-ti faci nunta de vis
Reduceri rochii de mireasa BestBride – ca sa-ti faci nunta de vis

Nu vrem ca nimic sa-ti stirbeasca fericirea. Evenimentul trebuie sa fie perfect, exact asa cum ti l-ai imaginat de mic copil. Asa ca ce e mai bun pentru tine in acest moment, decat sa gasesti rochia de mireasa perfecta, dar care sa aiba si un pret rezonabil?

In portofoliul BestBride am introdus o multime de rochii de mireasa la reducere in care tu sa poti defila fericita pe toata durata evenimentului. Iti promitem ca vei gasi cel putin o rochie de mireasa incantatoare, croita in atelierele noastre dupa cerintele tale, cu care vei reusi sa te simti magic si sa-i induiosezi inca o data inima cand te va vedea pasind spre altar.

De ce sa aleg rochii de mireasa ieftine de la Best Bride?

O nunta vine la pachet si cu numeroase cheltuieli si e bine sa-ti formezi un buget realistic in cazul in care nu vrei sau nu ai posibilitatea de a cheltui o adevarata avere. Da, stim ca este un moment pe care l-ai asteptat de foarte mult timp, dar asta nu inseamna ca nu poti trai clipa asa cum ai visat dintotdeauna si sa fii nevoita sa faci alte compromisuri.

Noi consideram ca, fotografiile, starea de bine a invitatilor, distractia si confortul, sunt aspecte mult mai importante pentru o nunta reusita. Si, o rochie de mireasa ieftina, la reducere, nu inseamna ca e mai inferioara din punct de vedere al calitatii sau al atentiei la detalii.

Ne respectam atat pe noi, cat si pe clientele noastre care ne aleg pentru a-si scrie propria poveste de iubire, motiv pentru care dam nastere in permanenta unor rochii frumoase, deosebite din toate punctele de vedere, cu care sa arati si sa te simti minunat intreaga zi.

Cele mai frumoase rochii de mireasa disponibile pe BestBride

La reducere vei gasi multe modele de rochii care te vor ajuta sa ai o nunta de vis. Miresele ne solicita in ultima vreme tot mai multe rochii simple care le-au cucerit prin usurinta cu care ele isi pot pune personalitatea in evidenta. Asa ca ne-am conformat cerintelor si ne-am asigurat ca vei gasi pe site si in showroom multe astfel de optiuni.

Avem si numeroase rochii de mireasa sofisticate, cu dantela si cristale swarovski, dar si rochii de mireasa din matase, tafta si alte materiale pretioase. Dispunem si de o varietate de modele in ceea ce priveste croiul lor. Daca ai visat mereu la o rochie in stil printesa cu o trena lunga, aceasta este sansa ta ca sa-ti vezi dorintele implinite. Dar nu uita ca avem si rochii in stil sirena, rochii A-line, precum si rochii frumoase cu corset si trena sau fusta detasabila, 2 in 1.

 

Tu decizi care rochie este cea mai potrivita pentru tine, iar noi iti putem veni in ajutor la nevoie ca sa alegi modelul perfect. Stim ca la proba rochiei de mireasa pe care o poti face in showroomul din Bucuresti, disponibil pe Strada Drobeta, numarul 2, vei veni insotita de cei mai speciali oameni pentru tine, ce nu vor lipsi desigur, de la marele eveniment. Pe langa opinia lor extrem de importanta, iti oferim curajul de a lua tu insati o decizie, in timp ce consultantii nostri iti vor oferi la randul lor ajutorul de care ai nevoie. Poti consulta inclusiv acest catalog 2023 rochii de mireasa superbe ca sa-ti faci o idee privind ceea ce te asteapta.

 

Avem o echipa de experti in domeniu care iti pot oferi sfaturi variate privind alegerea modelului si a croiului perfect pentru tine. Ei vor tine cont atat de aspectul pe care ti-l doresti in ziua cea mare, dar si de particularitatile corpului tau, urmand sa-ti ofere recomandari personalizate in alegerea celei mai frumoase rochii. Astfel, fiecare mireasa beneficiaza de o experienta inedita, de la A la Z, nunta fiind fara indoiala, exact asa cum ti-ai imaginat inca de la cererea in casatorie.

Sirena, A-line, tip printesa sau orice alt model ai alege de la BestBride, odata ce ti-ai gasit rochia perfecta de mireasa cu care vei merge catre altar, nu ramane decat sa te asiguri ca ea se va prezenta impecabil in marea zi, chiar si dupa. Unele doamne si domnisoare o iau acasa de indata ce si-au gasit modelul preferat, mai ales daca acesta nu necesita ajustari pe termen lung.

cum ingrijesc rochia de mireasa

In lipsa unei intretineri adecvate, te poti trezi ca aceasta sufera mici neplaceri, asa ca trebuie sa ai mare grija de cum o protejezi pana la eveniment, dar si dupa, in cazul in care vrei sa o pastrezi drept amintire sau sa o vinzi si sa-ti scoti o mare parte din banii investiti pe ea.

Desigur, grija fata de rochia de mireasa este importanta si in cazul in care ai ales sa o inchiriezi, dar mai putine mirese fac asta dat fiind ca exista numeroase modele de rochii de mireasa pe piata si fiecare femeie isi doreste ca rochia ei sa fie unicat.

Asa ca iata cateva sfaturi de care sa tii cont.

Foloseste o protectie pentru haine atunci cand o introduci in sifonier

Daca te-ai intrebat cum ingrijesc rochia de mireasa si urmeaza s-o pui pe un umeras, in sifonier, pana la ziua cea mare, nu inseamna ca rochia ta nu se poate umple de praf sau mai rau, sa aiba parte de o interactiune cu diferite insecte sau animale de companie. De aceea, iti recomandam sa folosesti o protectie speciala pentru protejarea hainelor pe care o vei gasi cu usurinta la magazinele de profil, in cazul in care magazinul nu ti-a oferit-o deja ambalata in acest mod.

intretinere rochie de mireasaEvita sa depozitezi rochia in apropierea surselor de caldura

Sursele de caldura iti pot deteriora aspectul rochiei. De exemplu, anumite materiale termosensibile se pot topi, daca ai perle sau cristale aplicate prin lipire acestea s-ar putea dezlipi, in timp ce, favorizarea unui mediu umed ar putea duce inclusiv la aparitia mucegaiului. stii deja ce inseamna asta pentru rochia visurilor tale, nu-i asa? Evita asadar cu orice pret depozitarea rochiei in incaperile foarte calde, umede sau in apropierea surselor de caldura.

Evita sati arati rochia la toti musafirii sau sa o calci cu un fier obisnuit

Cu fiecare manevrare a rochiei in mediile nepotrivite, cresc riscurile ca rochia ta sa se pateze sau sa se deterioreze. Mai ales ca, nu-i asa, o vei incerca si cu pantofii potriviti? stim ca entuziasmul tau de a te afisa in cea mai superba rochie de mireasa este mare, dar lipsa atentiei te poate costa semnificativ.

cum intreti rochia de mireasa

In acelasi timp, manipularea unor materiale delicate poate duce la aparitia unor cute inestetice care nicicum nu vor fi indreptate prin utilizarea unui fier de calcat. Foloseste mai cu seama un fier vertical, cu aburi, dar e si mai sigur daca te regasesti in aceasta situatie inainte de eveniment, sa apelezi la un centru specializat

Dupa nunta: Opteaza pentru curatarea profesionala a rochiei si ambaleaz-o in vid sau in carton

Odata ce te-ai bucurat pe deplin de rochia de mireasa, fie ca o vei vinde, o vei face cadou sau urmeaza sa o returnezi magazinului de inchirieri, trebuie sa te asiguri ca ea e intr-o conditie cat mai impecabila.

Este imposibil sa previi aparitia oricarui tip de murdarie, dar pentru a evita deteriorarea materialului din care e confectionata iti recomandam sa folosesti solutii de curatare delicate sau bineinteles, sa mergi cu ea la o spalatorie autorizata.

In cazul in care este achizitie proprie, pana te gandesti sa o daruiesti, sa o vinzi sau sa o folosesti la un “trash the dress”, ambaleaz-o atent in hartie si mai apoi intr-o cutie de carton alaturi de cateva pastile de naftalina pentru a preveni infestarea cu molii si depoziteaz-o intr-un spatiu cu o temperatura si o umiditate echilibrata.

Rochii de mireasa pentru nunti tematice , daca urmeaza sa-ti organizezi nunta pas cu pas, poti avea in vedere tematica traditionala. O nunta de acest fel e cu adevarat speciala, dat fiind ca putini miri aleg cu seama acest stil. Predomina modernismul, excentricul, nuntile elegante, asa ca o nunta in stil traditional va fi ceva ce invitatii tai nu vor vedea in fiecare zi.

Rochii de mireasa pentru nunti tematice

Insa, daca in tot acest timp te-ai visat sa mergi la altar intr-o rochie de printesa, una sirena sau orice alt model de rochie popular, afla ca nu esti nevoita sa apelezi la o tinuta 100% traditionala, ci ai inclusiv posibilitatea de porni de la o rochie de mireasa splendida, din ultimele colectii aparute in acest an la BestBride, pe care s-o transformi in piesa de rezistenta a evenimentului tau.

Ce rochii de mireasa moderne poti purta la o nunta traditionala?

In magazinul nostru tinem cont de tot ce apare nou si de dorintele celor care vor deveni viitoare mirese, astfel incat sa punem veni in intampinarea dorintelor voastre pana la cel mai mic detaliu. Stim totodata si ca nuntile traditionale sunt cautate pentru formatul lor deosebit, iar rochiile noastre te vor ajuta sa te bucuri si tu de un eveniment de exceptie.

rochii de mireasa moderne

Drept recomandari moderne pe care le poti folosi iti recomandam indeosebi rochiile de mireasa din dantela, acestea fiind potrivite pentru orice personalitate sau stil al nuntii. Sunt romantice, elegante, dar nu ai nici varsta cand vine vorba de cele care vor sa le poarte. Poti alege o rochie printesa complet acoperita de o dantela premium, dar si de rochii cu maneci din dantela, respectiv insertii la nivelul corsetului sau pe fusta.

De asemenea, potrivite sunt si rochiile cu maneci bufante, din tull, rochiile tip sirena cu trenasi fara maneci, pana la cele care imbina materialele pretioase si modelul simplu, cu un corset dantelat si usor transparent, cu spate gol.

De la rochiile moderne BestBride, la o nunta 100% cu specific traditional

Daca ai gasit online rochia visurilor tale, te incurajam inclusiv sa ne faci o vizita in showroomul nostru din Bucuresti, sector 2, ca sa descoperi cum se aseaza pe tine. Poti veni cu mama sau cu prietena ta cea mai buna, dar te vom astepta cu o atmosfera calda si niste consultanti prietenosi, profesionisti, care-ti vor oferi la nevoie mai multe sugestii de rochii ce ti s-ar putea potrivi in cazul in care esti indecisa.

rochiile de mireasa traditionale

Revenind la subiectul de interes, nunta in stil traditional, uite cateva lucruri pe care le-ai putea implementa pe parcursul procesului de organizare ca rezultatul sa fie exact asa cum iti imaginai.

Accesorizarea rochiei o poti face folosindu-te de elemente traditionale. Un brau floral decorativ sau o coronita din flori in locul coroanei cu cristale, iti pot oferi din aerul traditional al unei nunti tematice. Accesoriile tale pot fi asortate cu cele ale partenerului, precum si cu marturiile. Cele din urma pot fi confectionate din materiale naturale pe care sa lipesti flori sau sa desenezi motive traditionale, fie sub forma unor sticle cu miere sau alcool legate cu fir traditional.

Accesorizarea rochiei de mireasa

Totodata, locaţia unde va avea loc petrecerea poate fi decorata cu flori uscate sau cu aranjamente de sezon care se gasesc la noi in tara, iar meniul poate fi ales tinand cont de traditii. Bineinteles, acestea sunt doar cateva recomandari pe care le poti pune in practica.

Iar daca nu-ti doresti o nuntain stil traditional, afla ca poti alege rochiile de mireasa mentionate anterior si celelalte modele disponibile la BestBride pentru a aborda diferite alte stiluri de nunti tematice la care ai visat si care sa te ajute sa-ti amintesti cu drag in viitor despre ziua ta cea magica.

Nunta ta urmeaza sa aiba loc vara sau intr-o perioada in care termometrele indica vreme buna? Poti tine cont de acest detaliu ca sa-ti alegi cea mai spectaculoasa rochie de mireasa in care sa te simti de milioane. Astazi vrem sa-ti prezentam care sunt tendintele in acest an daca planuiesti o nunta in aer liber, la piscina, pe plaja sau in orice loc care presupune sa te bucuri de vremea placuta.

Rochia din tull cu broderie

Anul acesta sunt foarte populare pentru nuntile in aer liber acele rochii de mireasa din tull care prezinta diferite insertii si modele de broderie inclusa in tiparul rochiei. O lunga perioada de timp s-au cautat rochiile cu modele aplicate, dar de data aceasta se prefera cele care ofera continuitate rochiei si care reusesc sa ofere un aer de printesa cu adevarat rafinat, contemporan.

Rochia A-line cu maneci asimetrice si dantela

Vremea buna iti permite inclusiv sa fii diafana intr-o rochie indrazneata care sa prezinte maneci asimetrice, concept ce poate fi imbinat usor si atunci cand iti doresti o o rochie de mireasa din dantela care sa nu aiba un aspect clasic, demodat. O alta alternativa o reprezinta rochiile cu maneci bufante ce pot fi prevazute cu insertii de dantela pe lungimea rochiei.

Rochii de mireasa cu umerii goi

Mireselor indraznete le recomandam sa nu mai stea pe ganduri si sa probeze cel putin o rochie de mireasa cu umeri goi. Fie ca te gandesti la o rochie tip sirena cu aplicatii din cristale, fie la una tip corset sau cu maneci cazute sustinute de material transparent in zona umerilor, fara indoiala o astfel de rochie te va ajuta sa iesi in evidenta si sa te simti incredibil.

Rochia maxi cu volane suprapuse si umeri goi

Doamnele si domnisoarele care isi doresc o rochie speciala care sa le evidentieze formele si silueta supla pot opta si pentru rochiile de mireasa care dispun la partea inferioara de multiple straturi suprapuse. Bratele si forma gatului vor fi puse in evidenta de umerii goi si corsetul in forma de inima, ideal mai cu seama pentru un bust generos, care pot fi completati dupa caz cu cateva accesorii discrete.

Rochia din dantela cu spate gol

Printre rochiile de mireasa care-ti vor flata stilul si iti vor evidentia personalitatea se numara si cele cu spatele gol. La BestBride vei gasi o multime de astfel de rochii pentru toate gusturile, fie ca-ti doresti o rochie sirena, in stil printesa sau o rochie din materiale delicate, vaporoase sau o rochie prevazuta cu accesorii si cristale stralucitoare. Daca pielea ta arata impecabil, lipsita de imperfectiuni, poti alege cu incredere o astfel de rochie.

Rochia de mireasa bodycon cu bretele subtiri

Maini subtiri si piept nici prea mic, nici prea mare? Daca ai o constitutie perfect echilibrata si nu iti este teama sa-ti expui pielea la vedere, ba mai cu seama iti doresti acest lucru stiind ca vremea va fi una placuta, cu temperaturi inalte, rochiile de mireasa care flateaza linia corpului si care dispun de bretele de sustinere subtiri sunt perfecte.

Acestea pot fi simple, din materiale precum satinul sau matasea, dar si din tull, dantela sau tafta, conform preferintelor tale si a recomandarilor designerilor din domeniu. O rochie simpla e o alegere divina ca sa iesi in evidenta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa treci cu vederea si rochiile de mireasa accesorizate divers, cu pietre sau broderie.

La o nunta in aer liber, iti vei dori sa arati si sa te simti minunat in acelasi timp, iar in magazinul nostru vei gasi cel putin o rochie in tendinte pentru cel mai memorabil eveniment al vietii tale. Programeaza-te si la o vizita in showroomul BestBride ca sa vezi cum se aseaza pe tine si sa primesti gratuit cele mai bune recomandari.

Daca iti plac show-urile cu final fericit este foarte probabil sa fi urmarit deja emisiunea “Mireasa” care este ajuns in prezent la cel de-al 7-lea sezon, fiind o emisiune care a ajutat de-a lungul timpului la impartasirea iubirii si la descoperirea de suflete pereche.

Astazi vorbim despre finalul sezonului 6 unde, magazinul BestBride s-a facut remarcat prin rochiile de mireasa splendide care au contribuit la crearea unui moment magic pentru fiecare femeie si cuplu in parte. Cele 4 participante finaliste, Roxana, Deni, Raluca si Miruna, au ales pline de emotii si entuziasm rochiile la care au visat inca din copilarie, urmand ca alaturi de cei dragi sa ia cea mai buna decizie.

Ce rochii de mireasa au ales finalistele “Mireasa” in sezonul 6?

La finalul lunii decembrie 2022, pe marile ecrane debutau finalistii care se pregateau de marea seara a vietii lor. Barbatii si-au ales si au imbracat cu mandrie costumele, iar domnisoarele nu au fost nici ele mai prejos.

Roxana a ales o rochie simpla si fluida de inspiratie greceasca care a pus-o cu succes in evidenta, oferindu-i acel sentiment deosebit pe care-l traieste orice mireasa la proba rochiei. Decolteul si corsetul in forma de inima i-a pus in evidenta bustul frumos, in timp ce fusta fluida si manecile asimetrice au ajutat-o sa se simta ca o adevarata printesa.

Deni a fost mai cu seama atrasa de o rochie din dantela prevazuta cu elemente stralucitoare in care personalitatea ei a radiat din plin. Rochia in stil printesa a avut talia bine definita si i-a conturat linia corpului, in timp ce mainile sale au stralucit imbracate in broderia fina si sclipitoare.

Raluca si-a scris propria poveste de dragoste intr-o rochie boema, romantica, cu maneci bufante. Nici de la rochia ei n-au lipsit detaliile stralucitoare, un decolteu in V destul de generos, alaturi de o rochie fluida in care a putut defila in voie. Raluca a ales sa-si acompanieze rochia de o coafura cu bucle lejere, cu parul lasat pe spate, ce i-a oferit un look senzational.

Cum a aratat si s-a simtit marea castigatoare, Miruna, in rochia ei de la BestBride?

Desigur, in centrul atentiei la sfarsitul serii a fost Miruna alaturi de partenerul ei Cosmin, care de altfel au fost si marii castigatori ai sezonului 6.

De data aceasta, Miruna s-a facut remarcata cu o rochie de mireasa BestBride delicata, cu fusta din tull si maneci fine, lungi si bufante, confectionate si ele din acest material care este atat de popular si cautat in ceea ce priveste tendintele la rochiile de mireasa pe 2023.

Afost exact asa cum a visat – imbracata elegant, cocheta, intr-o rochie printesa cu fusta bogata din mai multe straturi, alaturi de un corset prevazut cu cupe si dantela brodata, cu elemente stralucitoare.

Atat fanii emisiunii, cat si cei care au privit emisiunea pentru prima data, dar mai cu seama cand vine vorba de invitatii din platoul de filmare (rude, colegi, echipa organizatorica) au putut resimti pe deplin fericirea de pe chipul miresei si au trait impreuna entuziasmul serii de vis.

Ne bucuram ca am putut lua parte la un proiect atat de frumos si important, dar si sa contribuim la fericirea celor 4 fete care au aratat splendid in rochiile pe care si le-au ales de la BestBride. In continuare suntem recunoscatori pentru fiecare mireasa care ne viziteaza si ne calca pragul portofoliului nostru online, dar si a showroomului din Bucuresti, locul unde facem ca visele mireselor sa devina realitate. Astfel avem confirmarea ca, fiecare dintre voi, va avea un eveniment deosebit, exact asa cum ati visat inca din copilarie, in rochia perfecta de mireasa.

Cu siguranta iti doresti ca in ziua nuntii tale sa stralucesti si sa-ti impresionezi invitatii cu cea mai frumoasa rochie de mireasa, care sa-ti puna in valoare silueta. Pentru a reusi sa pasesti sigura pe tine in fata altarului, simtindu-te ca o adevarata printesa, trebuie sa alegi un model de rochie care sa se potriveasca staturii tale, personalitatii, dar si trasaturilor corporale. In cazul in care esti nesigura si ai nevoie de ajutor pentru a reusi sa gasesti rochia visurilor tale, atunci iata cateva dintre cele mai populare modele create in atelierul BestBride.

Catalog 2023 rochii de mireasa superbe
Catalog 2023 rochii de mireasa superbe

Rochii tip sirena

Daca vrei sa iti pui cat mai mult corpul in evidenta, atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre categoria rochiilor de mireasa tip sirena. O astfel de tinuta reuseste sa evidentieze intr-un mod inedit pieptul si talia, facand corpul miresei sa prinda aspectul de clepsidra, la care viseaza orice femeie.

De asemenea, decolteul adesea intalnit la acest model adauga un plus de eleganta si rafinament, transformand rochia tip sirena intr-una dintre cele mai potrivite alegeri. Acest model este potrivit pentru femeile inalte si care isi doresc sa atraga atentia asupra taliei lor suple.

Totodata un mare avantaj pe care il ofera rochia tip sirena este comoditatea. Avand in vedere ca pe parcursul petrecerii mireasa isi va dori sa danseze alaturi de invitati, aceasta trebuie sa aleaga o rochie suficient de confortabila, si accesorii de mireasa  care sa ii permita sa profite la maxim de fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi in cea mai importanta zi din viata ei.

Rochii din matase

In cazul in care vrei sa optezi pentru o varianta cu adevarat eleganta, care sa se potriveasca atat evenimentelor de pe parcursul zilei, dar si petrecerii de dupa cununia religioasa, o rochie de matase ar putea sa-ti intreaca toate asteptarile.

Materialul exceptional, dar si optiunile nenumarate pe care le ofera rochiile de matase clientelor noastre reusesc intotdeauna sa convinga. Acestea sunt croite cu un decolteu impresionant, care sa puna in valoare corpul viitoarelor mirese si sa ofere un aspect spectaculos in ziua cea mare. Detaliile fermecatoare sunt usor de observat si ofera un plus de finete, facandu-le pe viitoarele doamne sa straluceasca pe parcursul sesiunii de fotografii.

Catalog 2023 rochii de mireasa superbe cu rochii 2 in 1

Pentru miresele care isi doresc sa danseze toata noaptea alaturi de invitatii lor, purtand o tinuta atat eleganta, cat si confortabila, expertii din atelierul nostru au creat rochiile 2 in 1, cu trena detasabila.

Desigur, cel mai important avantaj cand vine vorba de rochiile 2 in 1 este faptul ca acestea ofera miresei sansa sa surprinda prin miscarile de pe ringul de dans, fara a fi incomodata de tinuta lunga, specifica nuntilor. Cand vine vorba de rochiile 2 in 1 exista o multime de optiuni: broderii aplicate, tulle, organza, stil printesa sau sirena, in functie de preferintele fiecarei cliente.

Rochiile din aceasta categorie sunt de-a dreptul unice, fiind unele dintre cele mai populare alegeri ale viitoarelor mirese din 2023. Fiecare dintre ele impresioneaza cand vine vorba de caracteristici, de calitate, dar si de pretul accesibil, asteptand viitoarele mirese pentru a-si alege preferata.

La cine sa apelezi pentru a alege cea mai frumoasa rochie de mireasa dintr-un Catalog 2023 rochii de mireasa superbe?

Daca nu stii ce rochie de mireasa se potriveste corpului tau, nu ezita sa ceri parerea expertilor din atelierul nostru sau sa verifici atent toate optiunile disponibile pe site. Numai asa vei reusi sa arati splendid in ziua nuntii tale si iti vei impresiona invitatii printr-o tinuta care sa fure toate privirile. Atelierul BestBride este intotdeauna in asteptarea viitoarelor mirese din intreaga tara, nerabdatoare sa probeze cate o rochie din fiecare categorie pentru a decide care reprezinta modelul pe care l-au visat inca din copilarie.

Rochii de mireasă recomandate în 2023, tendințele în materie de rochii de mireasă sunt într-o continuă schimbare. Și e perfect normal să-ți dorești o rochie perfectă din toate punctele de vedere, o rochie care să te facă să arăți și să te simți drept o adevărată prințesă. Iar pentru noi, îndeplinirea dorințelor tale este esentiala.

Astăzi vrem să te ajutăm să descoperi care vor fi cele mai căutate rochii de mireasă în 2023. Iar după ce lecturezi acest articol care o să te inspire să-ți alegi rochia potrivită pentru ziua cea mare, te invităm să descoperi și ce faci cu rochia de mireasă după nuntă astfel încât să-ți creezi cele mai frumoase amintiri cu ea.

 

Rochii de mireasă recomandate în 2023

Rochii de mireasă cu trenă detașabilă

Rochia cu trenă, precum e această rochie de mireasă, este o alegere pe care n-o vei uita niciodată. Fiind realizate minuțios astfel încât să complimenteze silueta celor care le aleg, rochiile de mireasă cu trenă transformă doamnele și domnișoarele în adevărate prințese care fac noi pași către cea mai frumoasă perioadă în doi. Noile tendințe se axează mai cu seamă pe rochiile cu trenă detașabilă care nu compromit la fel de mult confortul atunci când dansezi sau vrei să te bucuri de mai multă libertate în mișcare.

Rochii de mireasă cu umeri goi

Ai umerii frumoși sau un bust generos care ți-ai dori să fie pus în valoare? Rochiile de mireasă cu umeri goi sunt o altă opțiune pe care să n-o treci cu vederea atunci când mergi către cabina de probă. Desigur, vei găsi rochii propriu-zis cu umerii goi, dar și rochii din voal transparent care îți vor oferi mai multă susținere în cazul în care nu te simți suficient de încrezătoare să alegi prima opțiune.

Rochii de mireasă cu mâneci bufante

Vrei un model mai extravagant? Atunci ce-ai zice de o rochie de mireasă cu mâneci bufante? Din materiale fine, prețioase și delicate, acompaniate cu cristale, un corset dantelat și, de ce nu, spate gol decorat atent, aceste rochii sunt o alegere excepțională cu care să atragi privirea. Desigur, o rochie de acest fel din materiale fluide îți va conferi acel aspect de prințesă la care ai visat.

Rochii de mireasă cu imprimeu 3D

Spre deosebire de rochiile uzuale de mireasă care oricum se evidențiază ușor atunci când sunt alese după conformația și pe placul purtătoarei, cele cu imprimeu 3D sunt o abordare de-a dreptul spectaculoasă. Tehnica de realizare e una deosebită, iar materialele rochiilor de mireasă de acest fel pe care le găsești la BestBride, te vor surprinde încă de la primul contact. Se potrivesc și la nunțile clasice, dar și la cele elegante, regale.

Rochii de mireasă 2 în 1 , rochii de mireasă recomandate în 2023

Tot mai multe mirese își doresc în ziua nunții să poarte nu una, ci două rochii de mireasă, adaptate după momentul zilei și ocazie. De exemplu, pentru zi se poate alege o rochie scurtă, iar pentru seară una lungă. Ori la cununia civilă, multe domnișoare aleg să poarte o rochie sirenă, iar la biserică, o rochie de mireasă tip prințesă cu trenă. Doar că, puține își permit acest lucru și rămâne de multe ori doar un vis.

Iar dacă ar fi să analizăm amănunțit ținuta din ziua nunții, machiajul, coafura și accesoriile ar trebui alese și în funcție de modelul rochiei. Ori asta impune un efort extra. Dar nu și dacă alegi o rochie de mireasă 2 în 1, o varianta excepțională pe care o poți purta diferit, exact așa cum ți-ai dorit.

 

Acum că ai descoperit toate aceste rochii în tendințe pentru anul 2023, nu rămâne decât să te programezi la o vizită în showroom unde vom găsi împreună rochia după care tânjești.

Fiecare femeie e o adevarata printesa! Iar aceasta insusire se contureaza tot mai mult in ziua nuntii, atunci cand femeile isi aleg o rochie deosebita pentru a-si evidentia personalitatea si pentru a se simti unic.

Timpul este scurt si trece mai repede decat ti-ai imaginat! Iar daca urmeaza sa-ti indeplinesti visul in anul 2023 si vei fi mireasa, permite-ne sa-ti venim in ajutor cu cele mai frumoase rochii si sa te imbracam asa cum meriti.

mireasa imbracata ca o printesa
mireasa imbracata ca o printesa

Ce vei regasi in universul BestBride

La BestBride avem grija ca fiecare femeie sa se simta in largul ei indiferent de varsta, statut sau de asteptarile conturate de-a lungul timpului in ceea ce priveste rochia perfecta de mireasa. Avem o echipa grozava de oameni mereu atenta la detalii, pregatita sa-ti ofere consultanta de specialitate si sa te ajute sa gasesti acea rochie care sa ti se potriveasca perfect.

               Asadar nu conteaza de unde vii si care sunt asteptarile tale. Portofoliul nostru cu rochii de mireasa este atent selectat si are in vedere prezentarea celor mai noi tendinte. Asa ca timpul petrecut in showroom la proba se va transforma intr-o adevarata placere. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa-ti transformam visele in realitate! Nu mai ezita si fa-ti chiar acum o programare!

Cele mai populare rochii de mireasa pe care trebuie sa le incerci numaidecat

Cele mai multe femei stiu deja ce vor de indata ce au pasit pe usa centrului nostru din Bucuresti. Asa ca e suficient sa le aratam stilul lor favorit in diferite reinterpretari moderne. Dar am intampinat si femei indecise, lipsite de experienta sau pentru care pur si simplu, moda nu era punctul forte. Iar daca ai analizat atat de multe rochii de mireasa incat nu stii ce ti se potriveste sau intampini dificultati in a te decide, hai mai bine sa vezi cum te completeaza fiecare stil existent!

Atunci cand ajungi in fata oglinzii si te vezi mergand pe podiumul din showroom, senzatia este unica. Poti analiza cu precizie daca rochia de mireasa iti ofera suficient de mult confort, daca iti pune atuurile in valoare si daca per ansamblu, e ceea ce ti-ai imaginat inca de mic copil sau mai recent.

 

Cele mai populare din toate timpurile sunt aceste rochii de mireasa printesa care te vor ajuta sa te simti precum personajul principal feminin dintr-o poveste.

 

Dar o cerere foarte mare exista si pentru rochii de mireasa din dantela, rafinate si romantice, care se potrivesc pentru oricine. Cu sau fara trena, cu insertii fabuloase din dantela alba sau bej, cu pietre sau franjuri, posibilitatile sunt nenumarate. Nu ramane decat sa le incerci si sa stabilesti care-ti va fi sufletul pereche in drumul catre altar!

Înainte sa spui “DA” rochiei de mireasa trebuie sa

Pentru ca sunt femei indecise pana in ultima clipa care se razgandesc chiar si atunci cand credeau ca si-au gasit rochia de mireasa ideala, iti recomandam sa nu te grabesti sa spui “DA”. Proba rochiei de mireasa nu trebuie sa dureze cateva minute, ci e recomandat sa-ti iei din timpul tau chiar si 1 – 2 ore.

Daca ai o prietena sau un prieten care te cunoaste bine, o persoana cu care rezonezi pe deplin cand vine vorba de alegeri importante, va asteptam impreuna. Nu uita totusi, ca aceasta zi va fi cu si despre tine. Fiecare mireasa imbracata ca o printesa este unica in felul ei, iar noi vrem sa ne asiguram ca parasesti magazinul cu zambetul pe buze si cu convingerea ca rochia aleasa este tot ceea ce ti-ai dorit.

 

Probeaza cat mai multe rochii si stiluri diferite. Iar daca in tot acest timp te intrebi cum a decurs aceasta experienta la alte femei, afla ce spune una dintre clientele noastre citind acest articol – Iubitul meu a plans cand m-a vazut in rochia de mireasa de la BestBride.

O mica istorie a rochiei de mireasa cu umerii cazuti

 Acest model de rochie de mireasa este o adevarata intruchipare a tandretei, romantismului si atractivitatii feminine. Orice stil de rochie cu o linie deschisa a umerilor iese imediat in evidenta printr-un detaliu atat de fermecator.

 

Rochie de mireasa cu umerii cazuti
Rochie de mireasa cu umerii cazuti

Aceste rochii de mireasa cu umerii cazuti se remarca printr-un stil care presupune prezenta unui decolteu, a carui istorie a transformarilor si schimbarilor poate fi urmarita in fiecare epoca. Chiar si pe frescele egiptene antice, s-au gasit imagini cu haine cu un decolteu atat de adanc, acolo unde tinutain sine s-a terminat, ajungand abia la bust.

 

La mijlocul secolului al XX-lea, marele Cristobal Balenciaga a demonstrat pentru prima data o noua viziune moderna a stilului cu umerii expusi. Astfel de rochii erau pe gustul fashionistelor, iar pana la sfarsitul secolului al XX-lea s-a realizat o armonie in societate intre rochiile cu decolteu si normele decentei in randul publicului larg.

 

 

In secolul al XVIII-lea, rochiile de bal cu linia deschisa a umerilor au devenit pentru femei un mod eficient de flirt, ajutand la atragerea atentiei barbatilor. La mijlocul secolului al XX-lea, industria modei a fost din nou predominata de dragostea pentru aceasta tendinta, este suficient doar sa ne uitam la fotografiile frumusetilor de la Hollywood de pe covorul rosu.

Rochiile de mireasa cu umerii cazuti  sunt acum din nou populare datorita stilurilor interesante create de designerii contemporani ca parte a colectiilor lor anuale de mireasa.

Pentru cine este potrivita o rochie de mireasa cu umerii cazuti?

Acest stil al rochiilor de mireasa este o alegere excelenta pentru fetele care au, din punct de vedere fizic si estetic, umerii gratiosi, un gat lung si frumos si clavicule bine conturate.

Intrucat acest stil atrage atentia tocmai asupra partii superioare a siluetei, merita sa se tina cont de cateva recomandari care te vor ajuta sa alegi rochia ideala:

  • Pentru fetele cu mici defecte ale pielii in zona decolteului si a umerilor, o astfel de silueta. este putin probabil sa se potriveasca, astfel se  va atrage atentia doar asupra problemei existente si poate strica intregul aspect.
  • Miresele cu bustul mare, luxuriant trebuie sa aiba grija sa poarte o lenjerie speciala cu o fixare buna a bustului pentru a evita incidentele din timpul nuntii si a se simtiincrezatoare in propriile miscari.
  • Caracteristicile de design presupun ca nu va arata cel mai bine la fetele cu forma corpului triunghi inversat. Umerii deja largi vor parea a fi si mai mari, ceea ce va face aspectul disproportionat.
  • Purtand o astfel de rochie, este foarte important sa pastrezi spatele drept tot timpul, altfel toata frumusetea rochiei se va estompa.

Ce accesorii se potrivesc unei rochii de mireasa cu umerii cazuti?

 Accesoriile ar trebui sa sublinieze in primul rand gratia si tandretea gatului. Prin urmare, ar trebui sa omiteti colierele masive voluminoase si sa alegeti mai bine: un sirag clasic de perle, sau un lantsubtire cu un pandantiv mic ori un accesoriu elegant cu decor, la baza gatului. Sau, daca esti o mireasa careiaii place sa straluceasca, ofera decolteului tau momentul potrivit (si binemeritat) in lumina reflectoarelor si, in schimb, opteaza pentru a-ti pune in evidenta rochia cu o pereche de cercei statement.

Gasirea pantofului de mireasa perfect nu este o sarcina usoara, dar atunci cand toata lumea se va uita la rochia ta superba (cine se uita chiar la picioarele unei mirese), trebuie sa urmaresti confortul! Un toc mic sau chiar o pereche de  sandale de mireasa impodobita, toate vor functiona perfect cu o rochie de mireasa cu umerii cazuti.

 

Mirele plange cand vede mireasa !

In mod traditional se spune ca „barbatii adevarati nu plang”. Ei trebui sa fie partea puternica a cuplului, pentru a-si proteja familia. Asa ca, atunci cand vine vorba de o nunta, unii vor spune ca nu este in regula ca se plange deoarece barbatii adevarati nu plang.

mirele plange cand vede mireasa

Este 100% ok ca un barbat adevarat sa-si arate emotiile, chiar si la o nunta, unde mirele plange cand vede mireasa, stiu asta din experienta. Cu siguranta nu am simtit niciodata ca iubitul meu este slab  si nici familia si prietenii nostri. Toti i-am simtit puterea, dragostea si afectiunea pentru mireasa lui.

Rochia de mireasa de la BestBride

Indiferent de alegerile de moda sau de planul miresei de-a lungul vietii, magia si anticiparea de a-ti vedea mireasa in rochie pentru prima data este o senzatie minunata.
Multe femei aleg sa incerce mai multe rochii de  mireasa inainte de a se decide asupra uneia. Aceasta este o zi atat de personala si speciala si intotdeauna vrem sa ne asiguram ca facem alegerea potrivita!

Echipa de la BestBride este formata din designeri cu experienta in rochiile de nunta, motiv pentru care eu am iesit cu adevarat in evidenta in ziua cea mare. Cu ajutorul acestei echipe, am reusit sa impresionez pe toata lumea, si in special, pe jumatatea mea.
Gasim mai multi miri in zilele noastre care nu isi pot retine lacrimile cand vine vorba de a vedea mireasa mergand sfios catre noua viata. Este vorba despre acel moment special in care mirele isi pune ochii pe mireasa. Nu stii nici o data cum te vei simti cu adevarat, cand va veti vedea in sfarsit,stiu sigur ca un lucru care arata absolut uimitor ajuta foarte mult!

Gasirea rochiei perfecte pentru a-ti arata curbele sau care sa iti maguleasca trasaturile fizice este declicul potrivit pentru a-l face sa planga si sa fie convins ca a ales persoana perfecta.

Best Bride este un atelier de rochii de mireasa din Bucuresti, care confectioneaza rochiile in atelierul lor de creatie. De la schita, tipar si pana la modelul final, echipa este alaturi de tine pentru a te asigura ca iti sunt indeplinite toate cerintele.

Costumul de mire de la BestBride

Costumul perfect care a fost ales de mirele meu a iesit in evidenta prin eleganta si stil. Costumele barbatesti din oferta Best Bride fac cea mai buna combinatie cu paleta extinsa de modele de rochii de mireasa. Chiar daca amandoi am ales Best Bride ca si echipa ce s-a ocupat de tinuta noastra, secretul a fost pastrat cu sfintenie, iar surpriza cea mai mare din ziua nuntii a fost pe masura asteptarilor.

De ce a plans iubitul meu?

Pentru ca a fost coplesit de emotii, viata lui s-a impletit cu a mea in fata lui Dumnezeu si a omului. Eu cred ca emotia este coplesitoare, acesta este unul dintre motivele pentru care mirele plange cand vede mireasa. Emotia pe care a simtit-o in momentul in care m-a vazut imbracata cu rochia de mireasa de la BestBride a cauzat lacrimile de bucurie din ochii lui. Chiar daca nunta marcheaza sfarsitul burlaciei pentru mire si inceputul vietii de casatorie pentru el si sotia lui, mirele meu a plans pentru a arata cat de mult ii pasa de sotia sa, pentru ca mireasa inseamna lumea pentru el.

Miresele spun mereu ca sotii lor nu plang ca fetele, ci doar ca baietii. Barbatii plang atunci cand sunt entuziasmati sau miscati de sentimente pe care nu le pot controla, cum ar fi bucuria, dar mai ales plangand sunt fericiti. Rochia mea de la BestBride a facut acest lucru posibil.

Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta? Stim cu totii cat de multe eforturi ai depus si peste cate provocari ai trecut ca sa intalnesti rochia de mireasa perfecta. Iar dupa ce a avut loc momentul tau magic, ramane sa gasesti optiuni astfel incat aceasta sa nu-ti ocupe loc in sifonier. Desigur, exceptand situatia in care vrei s-o pastrezi drept amintire, lucru care nu intotdeauna este o alegere foarte practica, mai ales daca ai investit foarte mult in rochie. Rareori in zilele noastre femeile aleg sa-si lase rochiile de mireasa mostenire fiicelor, viitoarelor nurori sau nepoatelor, transformandu-se intr-un cadou cu o insemnatate aparte ce ajunge de la o generatie la alta cum se practica pe vremuri.

Ce faci cu rochia de mireasa

Prin intermediul ei, iti poti face cele mai frumoase amintiri, asa cum e si traditia “trash the dress” care se practica in multe tari din occident.

Ce simbolizeaza “trash the dress”?

In popor, “trash the dress” este definit drept unn moment in care se deterioreaza rochia de mireasa. Da, exact asa cum ai auzit! Sigur, cu siguranta nu te incumeti sa pui mana pe foarfeca si sa o transformi in resturi de croitorie. Dar nici vorba de asa ceva!

trash the dress

Practic, cele care participa la “trash the dress” organizeaza un eveniment de a doua zi sau la scurt timp dupa ce nunta a avut loc, un fel de “ciorba de potroace la romani”, dar la care se folosesc fumigene colorate. Scopul de ansamblu e crearea unui cadru inedit si distractiv prin care, cuplurile proaspat-casatorite, sa-si creeze noi amintiri de nunta. Bineinteles, cu o astfel de ocazie este ideal sa ai la dispozitie si un fotograf/videograf care sa imortalizeze intregul proces. Imagineaza-te inconjurata de un nor de fum, cu o rochie pictata in culori sau intruchipand iubirea purtandu-ti rochia de mireasa la o sedinta foto sub apa.

Dupa toate aceste aventuri este foarte probabil ca rochia ta sa nu mai fie ca noua, motiv pentru care unele femei ajung in cele din urma sa indeplineasca semnificatiei expresiei in engleza – sa arunce rochia de mireasa.

rochie de mireasa dupa nunta

Ce alte lucruri poti face cu rochia de mireasa dupa nunta?

Daca ti se pare o optiune cam extremista sa incerci “trash the dress”, si te intrebi ce faci cu rochia de mireasa? poti face si alte lucruri. Ca de exemplu, ti-o poti vinde. Desi nu-ti vei scoate banii pe care i-ai cheltuit initial, mai ales daca ai optat pentru o rochie scumpa, prin revanzarea rochiei poti cel putin sa castigi un mic aport financiar inapoi pe care ii poti reinvesti in planurile voastre de viitor sau pentru o alta achizitie.

O alta idee ar fi sa-i schimbi intru totul utilitatea. Daca ai o rochie de mireasa lunga ii poti pastra stilul, dar s-o vopsesti intr-o nuanta de rosu, negru, roz etc. astfel incat s-o porti ulterior drept rochie de ocazie pentru alte evenimente la care esti invitata. Alege culoarea sau combinatiile favorite de culori astfel incat s-o transformi in cea mai frumoasa rochie de seara. Mai ai si optiunea sa o transformi intr-o rochie scurta, rochie midi etc. la croitor. La modelele foarte simple poti sa adaugi o broderie, flori si multe alte detalii ca sa o transformi dupa bunul plac intr-o rochie care te va face oricand sa te simti a doua oara ca o adevarata printesa.

Iar in cele din urma, daca niciuna dintre aceste optiuni nu pare o sugestie care te inspire, poate isi doresti sa faci o fapta buna. O poti darui celei mai bune prietene care urmeaza a-si face nunta in curand sau o poti dona catre persoanele lipsite de posibilitati. Alegand sa o donezi, cu siguranta vei face un suflet fericit si vei transmite mula bucurie prin intermediul rochiei tale de mireasa.

Ce sa nu faci inaintea nuntii !
Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente pentru o femeie, lucru pe care cert il ai in minte, mai ales daca ai ajuns astazi aici.

Intr-adevar, fiecare detaliu trebuie sa fie la perfectie, caci un astfel de moment nu-l vei da uitarii niciodata. Toate eforturile pe care le vei depune si intreaga agitatie, pregatirile in detaliu, se vor transforma intr-o zi pe cinste la care tu si persoana iubita veti fi actori principali.

 

Iar ca sa te asiguri ca totul decurge asa cum ai visat, iata cateva lucruri pe care NU ar trebui sa le faci.

1. Nu-ti schimba rutina personala de ingrijire inainte cu cateva zile/saptamani

In ziua cea mare, orice femeie isi doreste sa arate precum cea mai buna versiune a ei. De aceea, vei gasi drept un adevarat rasfat sesiunile la salonul de cosmetica, ba chiar incercarea unor noi ritualuri de ingrijire chiar la tine acasa. Totusi, acest lucru ar putea avea urmari nefaste caci, iti poate schimba intru totul aspectul si sa treci in extrema cealalta in care, nu vei arata la fel de bine pe cat ti-ai imaginat.

Dupa anumite proceduri cosmetice, pielea poate reactiona diferit si poate avea nevoie de timp pentru a se reface, la fel ca si in cazul utilizarii unor noi produse de ingrijire. Asadar, daca vrei o schimbare, asigura-te ca n-o vei face cu cateva zile inainte de nunta, ca sa eviti si potentialele efecte adverse.

2. Evita sa incerci lucruri noi din punct de vedere estetic

O culoare noua sau poate o tunsoare inedita ti-ar putea atrage atentia fix in ultimul moment. Totusi, s-ar putea ca acestea sa nu se potriveasca la fel de bine cu trasaturile tale sau iti va schimba modul in care vei arata in rochia de mireasa, in ziua nuntii.

Prin urmare, parul poate fi un aspect important ca tu sa arati si sa te simti fabulos in ziua cea mare, fiind recomandat sa faci toate schimbarile dorite abia dupa nunta sau cel putin cu cateva luni inainte, dar niciodata cu cateva zile inainte de eveniment.

3. Nu renunta la obiceiurile alimentare si fii consecventa

In lipsa unor probleme de sanatate care-ti impun conform afirmatiilor medicului curant adoptarea unei diete specifice, ar trebui sa eviti a face exagerari sau abtineri variate. Si asta pentru ca si modul in care se va aseza rochia de mireasa pe tine poate fi influentat.

Saca alegi sa slabesti, cel mai bine e sa te gandesti la acest lucru cu mult timp inainte de ziua nuntii. Iar daca ai deja silueta ideala si esti incantata de modul cum rochia se prezinta la proba, fa tot posibilul sa eviti excesele alimentare care ti-ar putea suplimenta silueta cu cateva kilograme in plus. Iar daca esti sau planuiesti sa ramai insarcinata, asigura-te ca rochia poate fi usor de ajustat in cazul in care vei lua mai mult in greutate, in acea perioada.

4. Nu schimba decorul in ultimele zile

Multe cupluri, atunci cand isi aleg decorul din sala de festivitati, au in minte mai multe detalii. De exemplu, cei mai minutiosi, tin cont ca locatia si aspectul final sa se potriveasca cu partea gastronomica, cu tinuta de eveniment samd. Exista insa si persoane care nu sunt ferm decise si tind sa-si doreasca pe ultima suta de metri sa schimbe tot.

Atentie insa! Organizarea unui decor amplu nu e un lucru simplu si pregatirea aranjamentelor florale, decorarea meselor etc. poate necesita mai mult timp decat te-ai fi asteptat, asa ca risti sa nu fie gata la timp.

5. Greseli facute inaintea nuntii !Nu invita oameni pe ultima suta de metri

Iar in cele din urma, nu uita ca e de bun simt sa trimiti invitatiile la nunta cu cel putin cateva luni inainte, astfel incat ei sa se gandeasca temeinic si sa se pregateasca corespunzator, dar si sa poti trimite confirmarile catre local in timp util.

 

Chiar daca unele persoane isi infirma participarea si ai locuri disponibile sau iti aduci aminte pe ultima suta de metri ca ai uitat pe cineva, nu doar ca acelei persoane ii va fi dificil sa spuna “DA”, dar totodata se va simti stanjenita ca nu i-ai acordat la fel de multa atentie ca si celorlalti.

Rochii de mireasa la comanda Bucuresti construite pe masurile tale vor fi in mod cert acele rochii care iti vor pune silueta in evidenta si te vor ajuta sa traiesti o serie de emotii greu de descris in cuvinte. Toate atuurile tale vor fi puse in valoare si nu va exista niciun compromis, niciun minus de care sa te poti plange, avand la dispozitie cu adevarat o rochie perfecta.

Insa, in magazinele uzuale de rochii de mireasa este imposibil sa gasesti aceasta rochie ideala dintre cele dispuse la prezentare. Alternativa o reprezinta rochiile de mireasa la comanda, pe care le poti avea dupa dorintele tale sau care pot porni de la un model de baza, pe care sa-l transformi, cu o nota personala.

De ce sa alegi o rochie de mireasa la comanda?

Principalul motiv pentru care doamnele si domnisoarele aleg cu precadere in zilele noastre rochii de mireasa la comanda e pentru unicitatea lor. Atunci cand vrei sa te distingi cu usurinta de toate miresele si evenimentele de acest fel la care ai participat, o rochie de mireasa la comanda va face cu usurinta diferenta.

Mai apoi, aceste rochii de mireasa vor fi o completare a stilului de viata, a personalitatii tale, dat fiind ca ele vor avea lungimea si modelul ideal, fara detalii care nu-ti incanta privirea sau nu-ti flateaza corpul, atunci cand iti doresti acest lucru. Ca de exemplu, daca ai fost atrasa de un anumit croi, dar nu te incanta manecile lungi din dantela sau trena de mari dimensiuni, poti solicita toate modificarile aferente astfel incat sa-ti creezi o rochie de mireasa exact pe placul tau.

E de amintit ca marea majoritate a rochiilor de mireasa sunt concepute dupa anumite tipare de croitorie. Dar, asa cum stim cu totii, fiecare corp difera la capitolul masuri, deci aceeasi rochie se va aseza diferit atunci cand este purtata sau probata de mai multe mirese.

Iar ca sa ai si tu o rochie absolut perfecta, aceste modificari si rochia de mireasa la comanda este o decizie necesara, nu un moft, astfel incat sa arati minunat atunci cand pasesti pe covorul ce te va duce catre altar.

 

Cum iti creezi propria rochie de mireasa la comanda?

A-ti construi propria rochie de mireasa la comanda, de la zero, este un proces anevoios si extrem de costisitor. Iar daca nu ai un buget semnificativ, dar si suficient timp la dispozitie, totul se poate transforma intr-o adevarata provocare.

Tocmai de aceea ai posibilitatea sa gasesti rochii de mireasa la comanda Bucuresti pentru a simplifica lucrurile si de a-ti alege un tipar in showroom-ul BestBride, dintre o sumedenie de rochii de mireasa minunate si moderne, pe care consilierul le poate ajusta in mod superficial la momentul probei, urmand sa puna in aplicare toate cerintele tale in materie de modificari. Iar in cele din urma, va lua nastere o rochie la comanda cu un pret accesibil, dar care sa ti se potriveasca exact asa cum ai visat.

Ca sa-ti creezi propria rochie la comanda va trebui inainte de toate sa tii cont de inaltimea si greutatea ta. La acest capitol apar adesea modificari, in functie de constitutia ta, de acele aspecte corporale pe care-ti doresti sa le evidentiezi cel mai bine.

De altfel, daca nu ai incredere intr-o rochie cu corset si umeri goi, ai putea solicita consultantului sa ti se adauge bretele sau maneci delicate din dantela, voal etc. Modificari pot fi realizate si in ceea ce priveste aspectul taliei, al fustei sau al trenei, plecand de la detaliile care te fac sa te simti increzatoare, in siguranta si frumoasa, in ziua cea mare.

Toate aceste modificari necesare vor da nastere unei rochii de mireasa la comanda de vis, in care vei radia.

Sa-ti legi destinul in mod oficial cu sufletul pereche, in timpul sezonului cald, va fi una dintre cele mai minunate alegeri. O nunta la malul marii, in aer liber sau intr-un restaurant elegant, pe o vreme buna si plina de soare, iti va oferi mai multa incredere in tine – coafura nu se va mai strica din cauza vantului, nu va trebuie sa te ingrijorezi ca-ti va curge machiajul sau ca vremea urata ti-ar putea compromite confortul, care sunt aspecte esentiale pentru ca evenimentul tau sa decurga exact asa cum l-ai planificat.

 

Insa, intr-o astfel de zi emotionanta, devine tot mai greu sa te poti relaxa si sa poti zambi in mod natural, bucurandu-te de fiecare moment in parte, cu atat mai mult daca rochia de mireasa nu indeplineste o serie de aspecte esentiale, ci cu precadere e perfecta doar pentru designul ei spectaculos. Iata cateva trucuri pe care sa le pui in aplicare atunci cand ti-o alegi, intocmai pentru a fi sigura ca nu vei avea niciun fel de regrete.

Rochie de mireasa de vara
Rochie de mireasa de vara

Alege o rochie lejera

Rochia de mireasa perfecta pentru vara este acea rochie in care nu te pierzi printre straturile de materiale si nici nu depui intregul efort de care este corpul tau capabil doar pentru a face doi pasi. In plus, vremea calduroasa e un aspect care-ti poate da mari batai de cap, mai ales daca locatia in care organizezi nunta/petrecerea de dupa, nu beneficiaza de aer conditionat sau are contact direct cu razele soarelui si temperaturile ridicate. Intocmai de aceea ai nevoie de o rochie in care, mai presus de toate, sa te simti tu insuti si sa te poti misca in voie. Alege materialele fluide, subtiri, usoare, care indeplinesc toate aceste cerinte.

Nu e gresit sa lasi portiuni de piele la vedere!

Exista mirese indraznete care-si doresc sa fie sexy chiar si in ziua nuntii lor, dar si mirese timide care stiu ca printre invitati se vor afla si persoane de varsta a treia, pentru care o astfel de rochie de mireasa sirena sau printesa ar putea starni controverse. Ei bine, aminteste-ti inainte de toate ca acesta este un eveniment cu si despre tine, nu despre parerea celorlalti. Dincolo de faptul ca e imposibil sa multumesti pe toata lumea, mai ales cat vorbim de epoci si stiluri de viata diferite, nu vei face fata atat de multe ore atunci cand iti vei invalui corpul in zeci de straturi de materiale. Asadar, nu te feri sa alegi o rochie cu umeri dezgoliti, cu spatele gol, o rochie scurta sau chiar prevazuta cu slit, ori cu portiuni transparente care pot lasa la vedere, intr-un mod decent, anumite portiuni de piele.

Rochie cu trena? Ce ai zice de una cu trena detasabila?

Nicio fata nu-si poate uita visele din copilarie, inlantuite de fiecare data cu mama sau cea mai buna prietena, pe subiectul de a alege o rochie de mireasa de vara. Timpul ne face sa ne schimbam gusturile, dar unele dorinte raman chiar si peste ani si ani. De exemplu, rochia cu trena, impunatoare prin dimensiunile sale care vor ramane in amintirea oricui atunci cand iti vei face intrarea in biserica/starea civila sau pe ringul de dans, poate fi o optiune la care nu-ti vei dori sa renunti. Insa, sfatul nostru e sa alegi o rochie cu o trena de mici dimensiuni. Iar daca aceasta idee iese din calcul, ce ai zice de o rochie 2 in 1, cu trena detasabila? In acest fel vei avea doua rochii in una singura, vei obtine doua look-uri diferite si de efect, dar cu un cost mai mic fata de cel alocat pentru achizitia de doua rochii individuale. Iar dupa ce-ti vei face remarcata prezenta, vei putea sa te misti in voie.

Acestea fiind zise, nu ramane decat sa-ti alegi rochia de mireasa perfecta in care sa te simti cel mai bine in vara asta.

Nunta in aer liber dupa limitarile ce au avut loc pe perioada pandemiei, am inceput sa apreciem tot mai mult natura si frumusetea pe care aceasta o emana. Multi miri si multe mirese au ales sa experimenteze inclusiv placerea unor nunti in aer liber, organizate la malul marii, de-a lungul unei pajisti intinse, in padure sau chiar pe munte.

Oastfel de nunta inedita va fi in mod cert o abordare ce nu va fi data cu usurinta uitarii, iar invitatii nu vor mai fi limitati de anumite reguli de conduita sau constrangeri temporar-spatiale. Accentul va cadea pe starea de bine, pe armonie si distractie astfel ca, organizarea nuntii in aer liber se poate transforma intr-o alegere mai putin stresanta si costisitoare, mai ales daca iei in vedere toate masurile de precautie necesare (de exemplu, sa va puteti adaposti in caz de vreme rea).

Dar hai sa vorbim si despre cum ar trebui sa alegi si sa porti o rochie de mireasa simpla atunci cand optezi pentru un astfel de concept.

Alegerea rochiei de mireasa pentru o nunta pe plaja

Inainte de a incepe sa te orientezi catre un anumit tip de rochie, trebuie sa ai pus la punct itinerariul in ceea ce priveste locatia. De exemplu, chiar daca iese din discutie sa organizezi nunta la mare in sezonul rece, precum iarna, vor fi si zile in care vremea va fi mai capricioasa. Ori nu-ti doresti sa organizezi o nunta pe plaja sau la marginea padurii, pe o vreme inchisa si ploioasa, friguroasa. Iar pentru nuntile organizate primavara, vei avea nevoie de o rochie din materiale mai dense, in timp ce, vara, te vei orienta catre rochiile vaporoase. De altfel, la o nunta pe faleza ti-ai putea expune cu gratie rochia de mireasa stil printesa sau cea sirena, cu o trena impunatoare. Dar in cazul in care alegi o nunta in aer liber cu ceremonie intr-o zona de padure sau munte, o rochie scurta sau una care nu trece de glezne, o rochie care nu este usor predispusa la deteriorare, va fi mai potrivita.

Cat despre designul rochiei, ai putea avea in vedere rochiile fluide si simple care sunt potrivite in context la orice varsta, rochiile boeme pentru nuntile pe plaja sau cele organizate la malul marii, fie rochiile cu volane si aplicatii la nivelul umerilor, daca vrei sa abordezi un look indraznet la o nunta ce se va desfasura la altitudine. Desigur, daca rochia dispune din fabrica de prea mult material, o trena prea generoasa sau e mult prea incacata, dar cochetezi cu stilul ales si ti se pare potrivita pentru locatia in care vei petrece ziua cea mare, nu uita ca ai posibilitatea s-o modifici dupa dorintele tale intr-un atelier de creatie rochii de mireasa.

Cum sa porti rochia de mireasa la o nunta in aer liber?

Dupa ce ai probat si ti-ai ales rochia perfecta, nu mai ramane decat s-o accesorizezi si s-o porti corespunzator, bineinteles, cu multa incredere in tine.

In cazul unor nunti romantice, la malul marii sau in zonele de dealuri si padure, poti avea in vedere accesorizarea cu o pereche de balerini confortabili. Nu ar trebui sa lipseasca din atentia ta ciocatele (care vor completa minunat o rochie boho-chic) sau o pereche de adidasi confortabili.

Ia in calcul si ca, s-ar putea sa ai nevoie inclusiv de o capa sau de o blanita, un sacou, care sa-ti accesorizeze rochia sa-ti ofere confortul de care ai nevoie la lasarea serii sau in caz de precipitatii. In vremurile stravechi, miresele obisnuiau inclusiv sa apeleze la o palarie sau o umbrela pentru a se feri de soare sau precipitatii, asa ca ai putea sa iei in considerare si acest aspect la accesorizarea rochiei de vis.

 

In trecut, multe doamne si domnisoare isi imprumutau rochia de mireasa de la mamele lor sau aceasta devenea un cadou pentru cea mai importanta zi a nuntii lor. Practica avea loc si din cauza resurselor limitate care, astazi nu mai reprezinta o problema.

Accentul in randul mireselor aflate in cautarea rochiei perfecte cade asupra modelului deosebit, viitoarele mirese alegandu-si rochia in functie de silueta lor si de preferintele proprii in materie de stil.

Rochia de mireasa A-line este una dintre cele mai populare si spectaculoase alegeri, cucerind prin felul ei de a fi, prin delicatete si forma adecvata pentru marea majoritate a formelor. Daca esti in dubii sau ai nevoie de ajutor in a te decide daca ea este sufletul pereche, afla azi tot ce trebuie sa stii despre acest tip de rochie de mireasa.

 

Rochia A-line nu e rochia printesa sau rochia sirena la care visai in copilarie

Inainte de a te decide ce rochie sa alegi, trebuie sa stii ca, rochia de mireas A-line nu e rochia de mireasa tip printesa sau tip sirena. Este foarte important sa-ti insusesti aceasta informatie pentru a sti in mod precis ce sa-i ceri consilierului vestimentar atunci cand mergi la proba in cautarea stilului potrivit, fapt ce va facilita comunicarea.

Nu doar o data, femeile au mers la proba rochiei de mireasa aratandu-le un astfel de model si solicitandu-le rochia tip printesa sau sirena. Desi aceste rochii pot avea cateva elemente in comun, designul de ansamblu este cu totul diferit. Spre deosebire de modelul A-line, rochia sirena are o terminatie mai pronuntata la nivelul gleznelor, iar cea tip printesa se defineste printr-un volum impunator ce porneste din partea taliei.

Cui se potriveste rochia A-line?

Acest model de rochie este ideal pentru miresele scunde sau pentru cele care vor sa-si alungeasca cat mai bine linia picioarelor. Astfel, daca esti o mireasa scunda, mignona sau daca ai picioarele mici, o rochie A-line te poate evidentia perfect. Totodata, vor fi o alegere perfecta si in cazul in care iti doresti o rochie eleganta si confortabila.

Care este elementul central al rochiei?

Elementul definitoriu si de accent rochiei de mireasa A-line este corsetul, cel care adesea este inconjurat si imbracat cu cat mai multe detalii. Ca de exemplu, vei gasi astfel de rochii decorate cu dantela, corsete cu un decolteu adanc, corsete decorate cu cristale si multe altele. Partea inferioara poate fi simpla, dar fascinanta prin amplitudinea ei sau designul clasic, fie sa fie pusa in evidenta de aceleasi detalii fine din dantela ori de un voal, care o imbraca in mod discret. Acestea sunt doar cateva exemple.

 

Ce beneficii iti ofera rochia A-line

Rochia A-line iti ofera mai multe beneficii atat la capitolul estetica, cat si in materie de confort, auxiliar celor deja prezentate anterior.

De exemplu, intr-o rochie A-line iti va fi mai usor sa te misti, sa dansezi, sa te deplasezi catre altar pe tocuri inalte, pentru ca nu va dispune de aceeasi cantitate de material precum rochia printesa si nici nu te va limita in partea de jos, asa cum o face rochia tip sirena.

Rochie-mireasa-a-line
Rochie-mireasa-a-line

De asemenea, daca ai un bust generos, corsetul asociat cu stilul fustei, iti vor complimenta corpul realizand acea forma ideala de tip clepsidra. Chiar si acolo unde exista un bust mai redus sau umeri de acest tel, fie umeri mai pronuntati, poti alege o rochie A-line care sa-ti evidentieze forma corpului intr-un mod pozitiv.

De mentionat e si faptul ca, poti ascunde picioarele daca ai o serie de probleme sau complexe la nivelul lor, implicit incaltamintea, la care ai o varietate mai mare de optiuni din care poti alege. Iar, daca esti suficient de inalta si rochia iti proportioneaza bine forma corpului din punct de vedere estetic, te poti orienta inclusiv catre o pereche de tenisi cu care sa fii pe deplin confortabila.

Astfel, cand pornesti in cautarea rochiei de mireasa perfecte, poti avea in vedere si acest stil care te poate ajuta sa obtii aspectul mult visat.

Chiar daca ai fost complexata de-a lungul timpului pentru faptul ca dispui mai multe forme decat alte persoane sau pentru ca sunt mai accentuate, acest lucru ar putea fi de altfel si un compliment. Femeile plinute pot radia cu succes in rochia de mireasa perfecta, atata timp cat ea este aleasa cu atentie.

Iarr intreaga experienta de a alege si a proba rochia de mireasa trebuie sa fie la fel de frumoasa si deosebita ca in cazul oricarei alte femei. Asadar, priveste-te increzatoare in oglinda si hai sa inveti cum poti arata ca o adevarata printesa in ziua cea mare, de ce sfaturi sa tii cont in alegerea rochiei de mireasa si multe altele.

Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca rochia de mireasa pentru femeile plinute?

Sa imbratiseze corpul si sa-I confere un aspect de clepsidra

Forma ideala a corpului, indiferent de dimensiuni si greutate, e cea clepsidra. Asta inseamna ca nu trebuie sa ai dimensiuni de 90-60-90 ca sa arati exceptional indiferent de situatie, cu atat mai mult in ziua nuntii. Daca talia este mai mica decat umerii si soldurile, care la randul lor au dimensiuni egale, trebuie sa fii mandra ca ai o conformatie perfecta si usor de imbracat la orice ocazie. Bineinteles, din pacate, situatiile de acest fel sunt foarte rare, asa ca te poti folosi de varietatea de modele rochii de mireasa intocmai ca sa construiesti tu personal aceasta forma, din punct de vedere vizual.

Ca de exemplu, daca ai umerii prea mici, te poti orienta catre o rochie cu un usor detaliu in aceasta zona (de exemplu, o maneca din voal, bretele late, un accesoriu usor mai impunator etc.). O rochie simpla, A-line sau rochie stil printesa, va fi exact ce ai nevoie, in ceea ce priveste forma.

Sa marcheze talia

O talie mai subtire confera un efect de micsorare a intregului corp, realizand un echilibru major din punct de vedere estetic. Iar pentru o mireasa la care una dintre cele mai mari probleme este zona generoasa a abdomenului sau lipsa tonifierii acestuia, rochiile ce sunt cambrate in zona punctului cel mai subtire, vor fi exact ceea ce ai nevoie. De asemenea, poti sa apelezi la nenumarate alte artificii estetice care sa-ti vina auxiliar de folos, precum aplicarea unei funde sau a unei panglici de-a lungul acestei zone. Intocmai de aceea se recomanda rochii de mireasa pentru plinute care cuceresc prin simplitatea si eleganta modelului, pentru a avea ulterior libertate deplina in ceea ce priveste accesorizarea si personalizarea lor in raport cu dorintele tale.

Rochii de mireasa pentru plinute trebuie sa aiba decolteul optim

Decolteul este un alt element integrat in regula de 3 si care, ales corespunzator, va transforma intru totul parerea ta despre cum arati in rochia de mireasa. Iti recomandam sa ai in vedere rochiile care nu lasa bustul la vedere, respectiv cele care au un decolteu in V, unul dreptunghiular sau usor rotunjit. Chiar daca una dintre temerile impunatoare ale doamnelor si domnisoarelor plinute e ca vor lasa la vedere prea multe detalii prin anumite rochii, o rochie cu decolteul in V si/sau cu umerii goi, nu va face decat sa evidentieze si mai mult, mai frumos, linia corpului.

Aleasa cu bun gust si cu atentie asupra celor trei aspecte mentionate, nu vei da gres in alegerea rochiei de mireasa la care ai visat inca din copilarie. I-ati alaturi de tine si cea mai buna prietena, mama, un grup restrans de persoane, care sa te sfatuiasca in acelasi timp, cu privire la decizia finala. Drept inspiratie si pana sa ajungi in cabina de proba, te invitam sa arunci un ochi si pe portofoliul nostru de rochii de mireasa, unde vei gasi nenumarate optiuni potrivite chiar si pentru tine.

Fiecare femeie are cel putin un atuu care-i completeaza firea – fie e mai frumoasa la exterior, fie la interior, ori e mai inalta sau mai scunda. Insa, lumea in care traim, ne indeamna sa ne dezvoltam anumite complexitati nesanatoase care, ne vor afecta si mai tare atunci cand ne apropiem cu pasi repezi de catre evenimentele cele mai importante din viata, precum o nunta.

Faptul ca esti miniona si ai o inaltime sub 1.60 metri, nu este un dezavantaj sau un lucru care sa-ti compromita entuziasmul privind evenimentul mult asteptat. La bestbride.ro punem atentia pe fiecare femeie in parte, indiferent de nevoi, silueta sau preferinte vestimentare, si ajutam orice mireasa sa se simta in largul ei, ca o adevarata printesa ce straluceste in fata tuturor celor prezenti la eveniment si capteaza intreaga atentie pe care o merita.

 

Vezi in cele ce urmeaza cateva informatii despre alegerea unei rochii pentru mignone, dar hai sa-ti prezentam si cateva modele de rochii de mireasa minunate ce te-ar putea inspira pentru ziua cea mare.

3 greseli de evitat in alegerea rochiei pentru mirese minione

Alegerea unei rochii mult prea voluminoase

Majoritatea dintre noi ne visam printese in ziua cea mare. Automat, gandul ne duce la o rochie de printese, cat mai bogata si mai ampla. Totusi, acest stil de rochie se potriveste cu precadere femeilor inalte pentru ca, pe o inaltime mai redusa, tind sa micsoreze si mai mult statura.

rochii-de-mireasa-A-line
rochii-de-mireasa-A-line

O alternativa pot fi rochiile mai putin voluminoase, rochiile tip A-line de exemplu, care sa urmeze linia corpului, sa confere fluiditate si, de ce nu, rochiile discrete tip sirena.

Lungimea pe primul loc

Care este primul lucru care-ti atrage atentia la o rochie de mireasa pentru minione? Lungimea, credem noi, ce devine cu si fara poate, unul dintre principalele motive pentru care unele mirese refuza sa probeze rochia de mireasa care le-a captat instantaneu atentia. Noi te incurajam insa, sa treci peste acest aspect. Rochiile de mireasa pot fi modificate cu usurinta astfel incat sa nu-ti compromita nici confortul, nici silueta. Asa ca, nu trebuie sa cauti o rochie scurta de mireasa daca nu-ti doresti in mod expres un astfel de stil.

rochii de mireasa
rochii de mireasa

Detalii mult prea impunatoare

Cristale, perle, broderii cat mai complexe – aceste detalii fac parte pretutindeni din itinerariul femeilor indraznete care vor garantat sa capteze atentia in ziua nuntii. Totusi, pentru femeile de statura mica, noi iti recomandam sa alegi si aceste detalii cu masura. Nu doar cantitatea conteaza, ci si calitatea, iar un model mult prea incarcat ti-ar putea minimiza personalitatea si frumusetea pe care o emani in ziua cea mare. Astfel, rochiile discrete imbinate cu materiale rafinate, placute, broderie, dantela fina, vor fi cateva detalii excelente pentru a-ti insoti rochia de mireasa si pentru a te pune in valoare.

3 rochii de mireasa pentru zi sau seara

Iata-ne ajunsi si la momentul in care, iti putem face si cateva recomandari practice care sa-ti vina in ajutor sa te decizi mai usor ce modele sa iei cu tine in camera de proba.

Daca vrei o rochie versatila, de zi si de seara, ampla, dar si cambrata in acelasi timp, arunca un ochi peste categoria rochii de mireasa 2 in 1. Aici vei gasi nenumarate modele de rochii de mireasa cu trena detasabila care-ti vor invalui corpul intr-un rafinament absolut.

rochie de mireasa 2048
rochie de mireasa 2048

De altfel, consideram ca rochie de mireasa pentru minione cu dantela si fusta din tafta, cod 2048, e alegerea perfecta pentru a-ti evidentia corpul intr-o rochie fluida cu un corset decorat cu dantela si decolteu adanc. Iar modelul 2014 e ideal pentru miresele minone romantice si gratioase, fiind o rochie deosebita cu stelute, umeri accentuati prin volane transparente, care continua si pe linia fustei.

rochie de mireasa 2014
rochie de mireasa 2014

Fie ca te-ai indragostit de unul dintre aceste modele sau ca atentia ti-a fost marcata de orice alta rochie, programeaza-te la proba, si hai sa transformi alegerea rochiei de mireasa pentru o silueta minona, intr-o adevarata placere!

Proba rochiei de mireasa la prima vizita in showroom pentru a descoperi toate modelele care ti-au atras atentia? Atunci este cert – ziua cea mare se apropie!

Magazin rochii de mireasa Bucuresti
Magazin rochii de mireasa Bucuresti

Proba rochiei de mireasa este printre cele mai importante lucruri pe care le vei face pentru ziua cea mare. Iar daca este prima data cand faci asta, iti furnizam astazi un ghid plin de informatii utile pentru a-ti alege cu usurinta modelul perfect dintre atat de multe rochii de mireasa sclipitoare.

Cum sa te programezi pentru proba rochiei de mireasa

Asemeni tie, foarte multe viitoare mirese sunt nerabdatoare sa-si cunoasca rochia perfecta. Iar intr-un singur magazin vei gasi zeci de rochii sclipitoare. Se spune ca, vei simti precis cand aleasa predestinata iti va imbraca trupul. Te va invalui un sentiment aparte de emotie si bucurie cand acest lucru se va intampla.

Rochii de mireasa la proba
Rochii de mireasa la proba

Insa, fiecare mireasa are nevoie de intreaga atentie din partea specialistului, care te va consilia pe durata intregii perioade. Asa ca este necesar sa-ti faci o programare inainte, cu cel putin 3-6 luni, chiar si un an. Cu cat iti alegi rochia din timp, cu atat iti va fi mai simplu. Analizeaza si alege materialele in functie de stilul propriu, tematica nuntii si de sezon, pentru un confort desavarsit.

 

Astazi este foarte usor si gratuit sa te programezi pentru proba rochiei de mireasa. Nu trebuie decat sa intri pe site-ul nostru, sa analizezi rochiile frumoase pe care le-am pregatit pentru tine, si sa apesi pe butonul “Programeaza-te” din dreptul fiecarei rochii. Completeaza datele dale si hai sa planuim pe indelete momentul special.

Cu cine este indicat sa mergi la proba rochiei de mireasa?

In astfel de clipe, orice mireasa isi doreste sa aiba alaturi persoanele dragi care sa le indrume si sa le ofere cele mai pretioase sfaturi inainte de a spune “DA” unei rochii de mireasa sclipitoare. Poti alege sa mergi insotita de mama, sora sau prietena ta cea mai buna. In cazul in care iti este foarte dificil sa te decizi la o singura persoana, iti sugeram sa te decizi asupra unui grup restrans de persoane, de maxim doua-trei. Prea multe persoane inseamna si prea multe opinii. Iar uneori, ceilalti pun pe primul loc opiniile personale si nu te pot sfatui asa cum se cuvine, ceea ce te poate induce in eroare.

Proba rochiei de mireasa
Proba rochiei de mireasa

Ce aspecte trebuie sa ai in vedere odata ajunsa la proba rochiei de mireasa

Odata ajunsa la proba, nu uita sa mentionezi specialistului absolut toate aspectele pe care ti le doresti de la rochia de mireasa: ce marime porti in mod uzual, daca ti-ar placea ca rochia sa fie insotita de alte detalii, daca dispun in magazin si de accesorii ce s-ar completa perfect.

De asemenea, daca este un model extra care ti-a atras atentia in afara celor la care te-ai programat online, ori daca esti tentata sa incerci un stil aparte, specifica-i consilierului acest lucru. El te va ajuta sa-ti indeplinesti toate dorintele astfel incat sa iesi zambind din showroom.

Cele mai frumoase rochii de
Cele mai frumoase rochii de

Aloca-ti timp pentru a proba cat mai multe modele si pentru a le analiza in parte, pentru ca nu e deloc dificil sa te limitezi doar la un model atunci cand esti inconjurata de atatea rochii de mireasa sclipitoare.

Intrebari importante pe care sa le adresezi consilierului din showroom

Proba rochiei de mireasa nu se rezuma doar la a-ti lua in camera dedicata toate acele rochii de mireasa sclipitoare si a le vedea in oglinda cum se aseaza pe tine. La baza unei alegeri perfecte se afla si interactiunea cu consultantul din showroom la care te incurajam sa-i adresezi intrebari precum:

 

  • In cat timp va fi gata rochia de mireasa?
  • Cat timp dureaza modificarile?
  • Cand sa revii pentru urmatoarea proba?
  • Cat costa rochia de mireasa in cele din urma, cu modificarile aduse?
  • Sunt variatii de rochii de mireasa sclipitoare, care corespund cu cerintele tale sau se potrivesc mai bine cu forma corpului tau, fata de cele deja incercate?
Rochii de mireasa frumoase
Rochii de mireasa frumoase

Avand o vasta experienta in domeniu, consultantul este deschis la toate curiozitatile si nelamuririle tale. Este foarte important, mai ales cand ai bugetul limitat, sa stii precis care este costul final. Mai ales ca, rochiile disponibile pot necesita modificari ulterioare ca sa imbrace perfect linia corpului tau. Toate aceste lucruri vor necesita si timp si costuri, iar orice ajutor iti va fi de folos.

Iti poti alege rochia perfecta din magazin?

In foarte putine cazuri se intampla sa gasesti rochia ideala la proba rochiei de mireasa si sa poti pleca cu ea pe usa incepand cu acel moment. Modelele care se vand imediat sunt limitate si, in plus, corpul tau poate trece prin ample modificari pana la ziua cea mare. Asa ca, pot fi necesare diferite modificari astfel incat sa poti defila catre altar intr-o rochie rafinata, care-ti pune corpul si personalitatea in evidenta.

Pentru a evita stresul si drumurile anoste, asigura-te ca magazinul iti poate modifica rochia dupa nevoi, astfel incat sa te sincronizezi perfect pana la ziua cea mare.

 

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa arunci un ochi peste portofoliul nostru si sa-ti faci si tu o programare. Te asteptam cu caldura sa ne cunoastem si sa impartasim prin intermediul expertilor nostri, cele mai bune sfaturi despre  alegerea si proba rochiei de mireasa.

Rochii de mireasa Romania, atunci cand esti viitoare mireasa, rochia pe care ti-o alegi, reprezinta cea mai importanta piesa din puzzle-ul numit nunta. Rochia este primul lucrul pe care il vei cumpara, dar probabil si obiectul vestimentar ce iti va da ceva batai de cap. Stresul probelor pentru rochie, grija faptului ca vrei sa stralucesti in rochia pe care o vei purta, apar inevitabil la fiecare mireasa.

Rochii de mireasa Romania
Rochii de mireasa Romania

Ce-i drept, varietatea de modele de rochii de mireasa fabricate in Romania, existenta in magazinele fizice, dar mai ales in cele online, te poate pune de multe ori in incurcatura. Sunt atat de multe modele, incat toate au ceva aparte, care iti place, insa cu greu poti face o alegere. Daca rochiile de mireasa fabricate in Romania, iti fac cu ochiul, parcurge articolul nostru de astazi si hai sa vedem impreuna de ce sa alegi o rochie de mireasa fabricata in Romania.

Rochii de mireasa fabricate in Romania
Rochii de mireasa fabricate in Romania

Unde gasesti rochii de mireasa fabricate in Romania?

 

Atat in magazinele fizice, dar mai ales in cele online, rochiile de mireasa create la noi in tara fac furori. BestBride va propune o gama diversificata de rochii de mireasa, fabricate in Romania. Daca stii deja ce model de rochie de mireasa vrei, fie in still printesa, fie sirena sau alt tip, la BestBride veti regasi modelul perfect pentru a straluci in cea mai frumoasa zi, ziua nuntii.

Indiferent de statura, de greutate sau de alte criterii in functie de care iti alegi rochia de mireasa, rochiile noastre iti vor aduce eleganta, stralucire, exact lucrurile care te fac sa te simti cu adevarat importanta. Consideram faptul ca nu exista rochie de mireasa urata, ci doar rochie de mireasa nepotrivita.

Rochie de mireasa fabricata in Romania
Rochie de mireasa fabricata in Romania

De ce sa cumperi rochii de mireasa fabricate in Romania?

 

De aceea, daca iti place un model de la BestBride, insa consideri faptul ca nu iti va veni asa cum doresti, noi o putem modifica astfel incat sa se incadreze perfect pe dimensiunile corpului tau. Nu vei mai avea grija unei rochii care iti place, dar care nu se poate ajusta in functie de dimensiuni, de inaltime, intrucat la noi in atelier, rochia mult visata de tine, poate fi modificata astfel incat sa iti vina perfect.

Mirese frumoase
Mirese frumoase

Daca te gandeai la pretul pe care il au rochiile noastre, venim in intampinarea ta si a tuturor mireselor ce ne calca pragul, cu preturi mici. Stim cu totii faptul ca o nunta implica cheltuieli foarte mari, iar cel mai mare cost il poate avea rochia de mireasa. De aceea, la BestBride vei gasi modele de rochii de mireasa extrem de accesibile, insa de o calitate ireprosabila.

Ne ghidam constant in a oferi calitate la un pret accesibil. Am ales sa oferim preturi mici pentru ca toate doamnele sa straluceasca. De multe ori, rochia de mireasa mult visata, poate avea un pret exorbitant, iar acest lucru culmineaza cu suparari si cu renuntarea la rochia pe care ai visat-o. La BestBride, creatiile noastre deosebite prezinta o adevarata traditie, brandul nostru fiind conceput de catre un antreprenor roman, ce a dorit ca in atelier sa se regaseasca multe modele de rochii de mireasa, de o calitate excelenta, insa avand preturi foarte bune.

Rochii din Romania
Rochii din Romania

Pentru noi, viitoarele mirese sunt cele mai importante. De aceea, daca nu preferi sa ne vizitezi site-ul, te asteptam in showroom-ul nostru din Bucuresti. Desi ne gasesti in capitala, ne calca pragul mirese din toate orasele, drept dovada faptul ca avem o multime de cliente multumite, care nu regreta faptul ca ne-au ales pe noi pentru a straluci in ziua nuntii. Cele mai multe dintre cliente, ne recomanda si ne marturisesc faptul ca au facut o alegere minunata in materie de rochia de mireasa.

Te asteptam si pe tine sa te convingi de calitatea si de unicitatea rochiilor noastre!

In ultimii ani, cererea pentru rochii de mireasa tip sirena a crescut vertiginos. Daca pana de curand, mai toate miresele se visau in rochii spectaculoase, de zane, stil printesa, cu fuste voluminoase si largi, in ultima perioada, rochiile de mireasa stil sirena au recuperat si au ajuns in topul preferintelor pentru multe femei care urmeaza sa-si puna pirostriile in fata preotului.

rochii de mireasa stil sirena la moda
rochii de mireasa stil sirena la moda

De ce sunt deosebite rochiile de mireasa stil sirena?

Poate ca cei mai multi invitati se asteapta ca la nunta sa apari intr-o rochie de mireasa printesa, voluminoasa.

Dar, poti sa le dai asteptarile peste cap, optand pentru o rochie stil sirena. In timp ce rochia stil printesa pune accent pe fusta foarte voluminoasa, rochia tip sirena pune accent pe linia corpului si pe curbele naturale. Fusta este stransa pe corp, cu o desprindere gratioasa in partea de jos (similara cu o coada de peste).

O rochie de mireasa stil sirena creaza o imagine foarte frumoasa, echilibrata si armonioasa, ca de clepsidra. Nu vei fi „prea mult in partea de jos”, ci intreaga ta aparitie va fi una supla si atragatoare.

Rochii de mireasa stil sirena deosebite
Rochii de mireasa stil sirena deosebite

De ce sa cumperi o rochie de mireasa stil sirena?

– vei arata spectaculos intr-o astfel de rochie

– picioarele tale nu vor fi ascunse sub o fusta voluminoasa

– poti sa-ti pui corpul in evidenta

– fotografiile de nunta vor arata foarte frumos

– vei avea o aparitie ingrijita, nu prea stufoasa (cum se intampla intr-o rochie de printesa)

– te vei simti lejer, in pielea ta

– vei putea dansa libera, fara sa transpiri exagerat (lucru care se intampla des cand ai o rochie cu fusta voluminoasa)

– poti opta pentru rochii de mireasa stil sirena perfecte, cu trena detasabila si in felul acesta te vei putea afisa cu doua tinute (fusta sau trena detasabila te va ajuta sa fii si mai eleganta atunci cand te indrepti spre altar sau cand faci fotografii intr-un cadru frumos).

– este practica, superba si te pune pe tine in evidenta. In timp ce o rochie de mireasa stil sirena te arata asa cum esti, intr-o rochie stil printesa ar putea parea ca te ascunzi sub vesminte.

rochie de mireasa stil sirena perfecta
rochie de mireasa stil sirena perfecta

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o rochie de mireasa stil sirena?

Cel mai important: la corpul tau. Trebuie sa fim sinceri si sa-ti spunem ca rochiile de mireasa stil sirena nu sunt pentru toate miresele. Da, o astfel de rochie este excelenta daca ai un corp frumos, daca vrei sa-ti alungesti alura si sa subliniezi cateva avantaje ale corpului tau.

Insa, daca soldurile tale sunt un pic prea mari sau picioarele un pic pufoase/ voluminoase, s-ar putea ca o rochie de mireasa stil sirena sa nu te avantaje.

Nu te intrista – sigur exista o rochie de mireasa perfecta pentru tine. Trebuie doar sa o descoperi cu ajutorul stilistilor, iar noi te putem ajuta. Vino in atelierul nostru si te vom ajuta sa-ti gasesti rochia de mireasa perfecta in care sa te simti minunat si care sa te faca sa arati grozav.

rochii de mireasa stil sirena perfecte
rochii de mireasa stil sirena perfecte

Ce rochii de mireasa stil sirena gasesti la noi?

Avem o colectie impresionanta de rochii de mireasa stil sirena pentru  ca am incercat sa exploatam acest stil. Vei gasi la noi rochii de mireasa stil sirena cu spatele complet gol sau cu spatele in forma literei V. Avem si rochii cu decolteu adanc si indraznet sau cu decolteu discret, cu o coada de sirena supla sau dramatica in cel mai atragator mod posibil.

Avem rochii de mireasa stil sirena perfecte cu fusta sau trena detasabila, cu maneci scurte, medii sau lungi. Modele cu broderii frumoase, dantela 3D impecabil aplicata, mix de materiale de calitate, perlute si alte artificii vestimentare care fac ca rochia in ansamblu sa fie speciala.

Ne dorim sa te ajutam si pe tine sa gasesti rochia de mireasa perfecta. Vino in atelierul nostru!

Rochiile de mireasa printesa elegante !Ei bine, cand vine vorba despre rochii de mireasa printesa, toata lumea este fascinata. Aceste rochii sunt pline de glam, de dantela, detalii frumoase, fuste wow – voluminoase si multe altele. Daca esti in cautarea unui stil super romantic ca acesta, atunci vei adora colectia noastra de rochii de mireasa printesa.

rochiile de mireasa printesa elegante
rochiile de mireasa printesa elegante

Romantism autentic

Exista o frumusete feminina ce straluceste uimitor in fiecare rochie din gama noastra exclusiva Best Bride. Modelele noastre combina tesaturi fine, atragatoare, cu detalii jucause, cum ar fi spate decoltat si decolteuri magulitoare.

Aceste rochii de mireasa romantice sunt de asemenea gandite si croite pentru a scoate in evidenta frumos curbele naturale ale corpului. Au fuste fabuloase ce includ straturi suplimentare de material pentru mai multa miscare si volum. Sunt perfecte pentru o printesa moderna!

Rochii de mireasa de bal
Rochii de mireasa de bal

In plus, rochiile de mireasa printesa de nuanta ivory se vor potrivi fiecarei nuante de piele. Prin urmare, daca esti in cautarea unui stil plin de farmec, tesaturi uimitoare si o multime de detalii luxoase, atunci iti recomandam colectia noastra de rochii printesa.

Rochii de mireasa pline de magie

Rochiile bufante si cu fuste voluminoase te vor face sa arati ca o zana din povesti. Emana stralucire si glamour, iar daca visezi la o nunta clasica de poveste, nu vei gresi daca te vei opri la un astfel de model stil printesa. Dantela brodata in mod sofisticat si fusta romantica din tul sunt perfect asociate in multe din creatiile noastre.

Rochii mireasa printesa cu margele si perle delicate

Avem in colectia noastra modele de rochii acoperite cu aplicatii de dantela minunat brodate. Aplicatiile sunt impodobite cu margele albe minuscule si perle ornamentale pentru a da stralucire frumoasa din fiecare unghi. Imagineaza-ti doar cat de bine vor iesi fotografiile de nunta, indiferent din ce unghi vei fi surprinsa. Rochiile noastre sunt diverse si poti sa-ti alegi cu usurinta preferata. In partea de sus am optat pentru bretele subtiri, umeri cazuti sau am renuntat complet la bretele pentru a oferi ocazia unor mirese sa-si etaleze bustul frumos.

Cele mai frumoase rochii de mireasa
Cele mai frumoase rochii de mireasa

Rochiile de mireasa de bal elegante cu tulle

Tull-ul este un material des folosit in crearea rochiilor de mireasa, este de calitate si foarte versatil. O fusta uimitoare din tull poate deveni cu usurinta simbolul elegantei unei printese. Materialul este conceput pentru a se drapa frumos, pastrand in continuare forma rochiei de bal, stil printesa. Pentru un volum si mai mare, poti urmari creatiile noastre cu fuste spectaculoase si stralucitoare.

Rochii-de-mireasa-printesa-din-tulle
Rochii-de-mireasa-printesa-din-tulle

Vedere din spate

Atunci cand realizam o rochie de mireasa, o privim din toate unghiurile, inclusiv de la spate, pentru ca si invitatii te vor privi de peste tot. De aceea, acordam o atentie la fel de mare modelului de la spate ca si celui din fata. Astfel, vei gasi in colectia noastra de rochii mireasa printesa cu spate gol, spate plin dantelat, spate in forma literei U sau V, foarte adanc sau mai degraba discret.

Suntem foarte incantati de aspectul creatiilor noastre de rochii de mireasa printesa. Multe se potrivesc usor tuturor tipurilor de silueta sau pot fi modificate in atelierul nostru. De asemenea, in atelierul nostru din Bucuresti, o mana de oameni profesionisti vor fi alaturi de tine pentru a-ti oferi sfaturile de care ai nevoie si pentru a te ajuta sa-ti gasesti usor rochia mult visata.

 

Te asteptam la noi!

Targ de nunti Mariage Fest , intre 28 si 30 Ianuarie 2022, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, va avea loc cel mai mare eveniment din Industria Nuntilor si primul targ de nunti din acest an.Eveniment de la care nu pot lipsi cei care urmeaza sa se casatoreasca anul acesta sau chiar anul viitor.

Targ de nunti Mariage Fest
Targ de nunti Mariage Fest

In cadrul targului, zeci de expozanti isi vor prezenta creatiile pentru viitorii miri. Vei putea gasi numeroase produse si servicii de nunta, indiferent daca evenimentul pe care il planifici are loc in Bucuresti sau in alta locatie din tara ori chiar peste hotare.

Verighete, idei de make-up, fotografi si videografi, sonorizari, masini de epoca, specialitati culinare, bijuterii de nunta si bineinteles, tinute speciale de nunta pentru mirese si miri – le gasesti pe toate la Mariage Fest.

Targ de nunti Bucuresti
Targ de nunti Bucuresti

Best Bride a facut deja o traditie din a fi prezent la acest targ de nunta, asa ca si anul acesta, standul nostru isi va intampina vizitatorii cu numeroase creatii noi de rochii de mireasa, dar si cu sfaturi utile.

Care este programul de vizitare al targului de nunti Mariage Fest?

 

Vizitatorii sunt asteptati la targ vineri, 28 ianuarie, intre orele 12:00 – 19:00, Sambata, 29 ianuarie, intre orele 10:00 – 19:00 si Duminica, 30 Ianuarie, intre orele 10:00 – 18:00.

Mirii si miresele vor avea parte de multe surprize si vor putea sa se inspire pentru numeroase articole de nunta, dar si sa-si bifeze cele necesare de pe lista de cumparaturi pentru marele eveniment.

Costume de nunta
Costume de nunta

Standul Best Bride de la targ de nunti Mariage Fest

 

In cadrul targului, veti putea gasi si standul nostru, unde vom avea expuse multe rochii de mireasa, dar si costume de ceremonie Louis Purple pentru miri.

Viitoarele miresici vor avea ocazia sa probeze mai multe rochii, inclusiv rochii sirena, stil printesa, rochii de mireasa cu trena detasabila, rochii 2 in 1 si daca isi vor gasi preferata, vor putea sa o cumpere direct.

 

Iata de ce merita sa vii la standul Best Bride de la Mariage Fest 2022

 

  • Poti vedea zeci de rochii de mireasa superbe, din toate stilurile: rochii stil printesa cu fuste voluminoase, rochii de mireasasirena, cu umeri cazuti, mulate pe corp, decoltate, cu spate in V sau U, fara maneci, cu maneci trei sferturi sau cu maneci lungi. Iti poti gasi usor inspiratia pentru rochia de mireasa pentru ca vei putea face comparatii intre mai multe modele si variante.
  • Rochii de mireasa
    Rochii de mireasa

    Iti poti cumpara rochia de mireasa cu 30% mai ieftin, pentru ca vom avea reduceri la mai multe modele

  • Vom aduce la targ toate rochiile din noile colectii BestBride si acestea vor fi disponibile pentru achizitie imediata.
  • Daca vei dori o rochie personalizata pe masurile tale, vom putea prelua comanda conform cerintelor tale.
  • O echipa minunata de stilisti priceputi si consilieri vestimentari cu expererienta de la Best Bride te va intampina pentru a-ti oferi sfaturi pretioase si raspunsuri detaliate la toate intrebarile pe care le ai despre rochia de mireasa perfecta.
  • La stand vor fi expuse si mai multe costume de mire, care vor putea fi probate si achizitionate direct.

 

Va asteptam cu drag!

Fericitul eveniment se apropie cu pasi repezi, iar unul din cele mai importante lucruri de care trebuie sa te ingrijesti este rochia de mireasa. Ai visat toata viata la o rochie superba pe care sa o imbraci in ziua nuntii,  o rochie deosebita care sa te faca dintr-o data sa te simti mai inalta, mai impunatoare si mai cuceritoare.

Rochii de mireasa de lux Bucuresti
Rochii de mireasa de lux Bucuresti

Te intelegem foarte bine! De aceea, in atelierul Best Bride cream cu migala si dragoste rochii de mireasa de lux, care sa te ajute sa-ti indeplinesti visul.

 

Cum sunt rochiile de mireasa deluxe?

Aceste rochii se remarca prin splendoare, prin materialele de cea mai buna calitate si o croiala fara cusur.

Rochii de mireasa pretioase
Rochii de mireasa pretioase

– Model unic.

In atelierul Best Best lucram de zor pentru a crea cele mai frumoase rochii de lux pentru miresele care isi doresc excelenta in ziua cea mare. In oferta noastra o sa gasesti usor rochii de mireasa luxoase fara umeri, cu umeri cazuti, cu spatele gol sau plin, rochii de mireasa tip sirena, printesa ori A-line. Cunoastem atat de bine arhitectura rochiei de mireasa, incat in ultimii ani am adus o multime de noutati in peisajul creatiilor de nunta pentru mirese elegante.

Rochii de mireasa somptuose
Rochii de mireasa somptuose

– Materiale fine, imbinate cu atentie.

Dupa ce am realizat schita noilor rochii de mireasa, ne indreptam atentia spre selectarea materialelor. Suntem atat de exigenti in alegerea celor mai fine materiale pentru rochiile noastre de mireasa de lux incat colaboram cu furnizori internationali, renumiti pentru calitate.

Oricat de luxoase ar putea fi materialele pentru rochia de nunta, conteaza si modul in care acestea sunt imbinate, asociate si cusute. In realizarea creatiilor noastre, suntem atenti la aceste detalii, iar experienta din ultimii ani demonstreaza ca stim sa coasem deopotriva rochii de mireasa de lux cu elemente clasice, dar si inovatoare.

Rochii de mireasa elegante
Rochii de mireasa elegante

– Detalii.

Luxul sta in detalii si orice mireasa ar trebui sa cunoasca acest lucru. Modul in care sunt armonizate materialele (tafta, matase, dantela), felul in care sunt alese si aplicate elementele decorative pe materiale, alegerea unui punct focal per ansamblul rochiei – iata doar cateva amanunte care fac ca o rochie de mireasa de lux sa se detaseze de rochiile monotone.

Esti in cautare de rochii de mireasa de lux Bucuresti ?Poti comanda de la Best Bride?

Realizam rochii de mireasa luxoase, pe comanda, 100% personalizate pe trasaturile corpului tau. Astfel, te invitam sa-ti alegi modelul preferat din zecile de variante aflate in portofoliul nostru, iar apoi te poti programa pentru o proba in atelier.

Vom face toate modificarile necesare pentru ca rochia respectiva sa fie „ca turnata” pe tine. Iar, daca vei dori sa facem mici interventii in model pentru ca acesta sa se incadreze cat mai bine in gusturile tale, suntem flexibili si receptivi. Ne dorim sincer sa te poti bucura de ziua cea mare purtand o rochie de mireasa perfecta, pentru ca stim ca iti vei aduce aminte de ea ani la randul.

Rochie de mireasa de lux
Rochie de mireasa de lux

Te intrebi daca merita sa comanzi o rochie de mireasa de lux? Absolut! Gandeste-te doar ca, cel mai probabil, te mariti o data in viata. Gandeste-te apoi la cum ii vei cuceri cu prezenta ta pe toti invitatii la nunta. Si gandeste-te de asemenea cat de mandru si cu iubire in privire va fi alesul inimii tale. Partea cea mai buna este ca la noi poti gasi acum rochii de mireasa de lux Bucuresti la preturi accesibile.

Daca ai nevoie de ajutor in selectarea rochiei de nunta, suntem la un apel distanta si te primim cu drag in atelierul nostru din Bucuresti. Suna acum pentru o proba.

Costum de nunta elegant -cum ar trebui sa te imbraci la nunta ta?
  • Raspunsul scurt: ce te avantajeaza.
  • Raspunsul pe larg: un costum de nunta in care sa arati bine, care sa fie potrivit pentru ocazie si care complimenteaza orice poarta mireasa ta.
Costume de ceremonie elegante
Costume de ceremonie elegante

Barbatii se impiedica adesea de niste reguli stricte atunci cand urmeaza sa-si aleaga tinuta de nunta, dar aceste reguli nu sunt obligatorii din punct de vedere fashion. Dar, ar trebui sa spargi aceste reguli? Noi spunem ca nu – cel putin, nu doar de dragul de a le sparge. Ai putea sa fii rebel si sa te rezumi la un tricou si pantaloni scurti, dar daca nu arati respect pentru ocazie, vei arata nepotrivit, la propriu si la figurat.

In plus, este distractiv sa-ti cumperi un costum de nunta, de ceremonie, care sa te ajute sa arati impecabil alaturi de mireasa ta.

Ce fel de costum ar trebui sa cumperi? Ei bine, acele reguli de care mentionam mai sus pot servi drept ghiduri utile.

Iata sfaturile noastre atunci cand iti alegi costumul de nunta.

Cum ar trebui sa te imbraci la nunta ta
Cum ar trebui sa te imbraci la nunta ta

Cumpara un costum de nunta pe care sa-l  mai poti imbraca

Daca este nunta ta, ai putea fi tentat sa te duci intr-o zona foarte indrazneata, cu nuante stralucitoare, un model indraznet sau butoniere contrastante. Dar, nu iti recomandam acest lucru, mai ales daca optezi pentru un costum la comanda. Spre deosebire de rochia de mireasa, te poti bucura de costumul de nunta mai mult de o zi – cu conditia sa alegi cu intelepciune.

Costum de nunta
Costum de nunta

Cand nunta are loc in oras

Daca evenimentul are loc in mediul urban, cum ar fi un ballroom, de exemplu, atunci ar trebui sa alegi ceva cat mai formal. Semnele distinctive ale unui costum smart includ:

– rever ascutit

– vesta

– culorile inchise (care tind sa fie mai elegante).

Costum de mire
Costum de mire

Cand nunta are loc in alta parte

Daca evenimentul urmeaza sa fie pe plaja sau intr-o locatie tip „country”, poti alege un costum de nunta mai putin formal. De exemplu, poti opta pentru culori mai deschise, texturi mai grosiere (flanel sau tweed) si elemente mai putin formale (evita totusi costumul de nunta cu dungi, pentru ca acesta tinde sa fie o optiune prea corporativa pentru o nunta).

Cand vorbim de costumul de nunta, cu cat lucrurile sunt mai fine si mai elegante, cu atat e mai bine. Majoritatea costumelor tind sa fie croite din lana impletita, cu o usoara stralucire.

Atentie la ce incalti

Pantofii negri sunt cea mai inteligenta optiune pentru ceea ce vei purta in picioare. Indiferent daca porti un costum de nunta elegant sau mai putin elegant, nu vei da gres daca vei alege o pereche de pantofi tip oxford, cu sireturi simple. Exista si o regula nescrisa conform careia nu ar trebui sa porti niciodata pantofi maro cu un costum de nunta. Acestia sunt mai putin formali.

Costume de nunta elegante
Costume de nunta elegante

Camasa alba nu ar trebui sa lipseasca

Indiferent de ce costum de nunta alegi, camasa alba nu ar trebui sa-ti lipseasca. Albul este alegerea perfecta pentru ca functioneaza cu orice, ascunde transpiratia mai bine decat o camasa pastelata (in caz ca nu ti-ai dat seama pana acum, de multe ori, la nunta se transpira foarte mult) si merge cu orice papion. In mod ideal, camasa ar trebui sa aiba butoni.

 

Daca esti in cautarea unui costum de nunta elegant, te asteptam la noi in atelierul BestBride cu multe modele de costume nunta Louis Purple, croite excelent, din materiale de cea mai buna calitate. Cu un astfel de costum, poti fi sigur ca echilibrul dintre tine si mireasa ta care va purta o rochie ravasitoare, va fi unul cat mai bun.

Chiar daca nu esti mare fan al emisiunii Mireasa live, cu siguranta ti-au trecut pe la urechi foarte multe stiri si povesti despre acest reality show original, difuzat la Antena 1. Provocarea de a-ti gasi perechea intr-un reality show si de a-ti expune povestea la tv este cu siguranta una foarte mare, dar mai multi concurenti au avut curajul de a spune „da”.

 

Mireasa pentru fiul meu concurenti
Mireasa pentru fiul meu concurenti

Faptul ca Mireasa live este o emisiune cu de toate (povesti de dragoste, conflicte, provocari, sentimente intense, trairi in fata camerelor), a facut ca ea sa se bucure de un succes foarte mare la noi in tara. Si daca ai urmarit emisiunea pana la sfarsit, in finala din sezoanele 2014 si 2015, ai putut vedea un spectacol extrem de elegant, unde participantele au imbracat rochii de mireasa superbe si au asteptat cu sufletul la gura verdictul final.

 Despre Mireasa live – cel mai vizionat reality show din Romania

Rochiile BestBride au fost purtate de concurentele emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Acesta este cel mai urmarit reality show matrimonial care a prins foarte mult la public, incat au fost organizate mai multe sezoane pentru fanii emisiunii. In cadrul acestui reality show participa mai multe fete tinere si mai multi barbati alaturi de mamele lor, totul fiind filmat in cadrul unei locuinte foarte mari.

Mireasa Live
Mireasa Live

Mireasa pentru fiul meu concurenti aduc in centrul atentiei povesti de iubire, intamplari interesante, dar si reguli stricte, emotii puternice, suspans, provocari deosebite si confruntari diverse. La final, o pereche este castigatoare si poate alege sa mearga mai departe pe acelasi drum al casatoriei.

Rochiile BestBride la tv, in mireasa live

Modelele de rochii realizate in atelierul BestBride au fost purtate de catre concurentele reality show-ului Mireasa live. In finala emisiunii difuzate la Antena1, creatiile BestBride au putut fi admirate din plin, pentru ca au fost imbracate de catre toate participantele, care au creat un moment deosebit alaturi de baietii inscrisi in emisiune. Telespectatorii au putut vedea un show femecator in cadrul caruia participantele au dansat alaturi de barbatii galanti pe care si i-au ales pentru a forma o pereche.

Mireasa pentru fiul meu
Mireasa pentru fiul meu

Pentru acest moment, finalistele emisiunii au optat pentru mai multe modele de rochii de mireasa din colectia BestBride. Modelele au fost diverse, inclusiv variante A-line, rochii de mireasa printesa, rochii tip sirena, variante mai simple sau mai senzuale, in functie de personalitatea si preferintele fiecarei concurente. De asemenea, telespectatorii au putut admira pe concurente rochiile noastre de mireasa cu maneci bufante, lungi sau scurte, rochii de mireasa cu pietre, ornamente 3d dantelate, paiete, decoratiuni florale, cu spate gol sau plin etc.

Aceasta colaborare cu emisiunea Mireasa live ne bucura, ne face sa fim mandri, dar in acelasi timp ne si responsabilizeaza pentru a crea in continuare modele de rochii pe placul viitoarelor mirese, in pas cu moda.

Concurenti mireasa pentru fiul meu
Concurenti mireasa pentru fiul meu

Ramanem in continuare deschisi colaborarilor de acest tip si ne propunem sa surprindem in continuare prin creatii actuale, deosebite, create fara cusur si demne de orice eveniment cu mare fast, asa cum ar trebui sa fie orice nunta. Pentru ca nunta este punctul de plecare spre un drum in doi, o cale care ar trebui sa dureze pentru toata viata.

 

 

Costume de ginere rafinament si eleganta !Cu toate ca deseori pare ca mireasa este cea care se afla in lumina reflectoarelor in ziua cea mare, mirele merita la fel de multa atentie. Exista multe costume de ginere din care poti sa alegi acum, daca urmeaza sa te casatoresti si iti cauti tinuta pentru nunta. Cu siguranta vrei sa te afisezi cu eleganta alaturi de mireasa ta frumoasa, care va straluci in rochia sa superba. Pentru aceasta, si tu ca mire ar trebui sa ai grija la ceea ce porti, astfel incat sa te simti confortabil, dar sa fii pe aceeasi lungime de unda cu mireasa ta.

Costume de ginere rafinament si eleganta
Costume de ginere rafinament si eleganta

Deci, iata 4 lucruri de retinut atunci cand trebuie sa iei o decizie inteligenta cu privire la costumul tau de nunta.

 1. Alege culoarea potrivita

Pentru o nunta de vara, poti alege culori pline, purple, alb, negru, bleumarin, grena si chiar carouri.

Costume de ginere de vara
Costume de ginere de vara

 2. Alege un costum care sa ti se potriveasca foarte bine

Secretul pentru cele mai frumoase costume de ginere este sa alegi un model care sa ti se potriveasca perfect. E important sa alegi un costum care sa-ti completeze forma corpului. Exista trei tipuri principale de costume de ginere: regular, slim si tailored.

Costumele regular sunt ideale pentru cei care prefera stilul clasic si sunt minunate pentru ca ofera libertate de miscare. De asemenea, sunt perfecte pentru mirii mai corpolenti. Costumele de ginere slim sunt ideale pentru mirii cu fizic subtire. In fine, costumele tip tailored au un aspect rational si sunt o optiune de mijloc.

Costum de nunta
Costum de nunta

3. Fii atent la tesatura costumului de ginere

Tindem sa asociem materialele mai grele cu o calitate mai buna. Costumele din lana sau cu amestec de lana sunt foarte calitative si isi mentin forma o perioada lunga de timp. Daca nunta va avea loc vara, poti sa alegi un asfel de costum care sa permita corpului sa respire. De asemenea, materialul este si racoros. Cu toate acestea, daca bugetul este mai mic, poti opta pentru un costum din bumbac sau poliester.

costum nunta elegant
costum nunta elegant

4. Alege cu grija accesoriile

Accesoriile pot fi la fel de importante ca si costumul atunci cand vine vorba despre personalitatea unei tinute. Prin urmare, fa-ti timp si selecteaza cu grija accesoriile potrivite pentru costumul de ginere pe care il alegi. Butonii adauga o nota de rafinament, in timp ce papionul este de nelipsit de obicei din tinuta mirelui.

Alege din oferta noastra costume de ginere rafinament si eleganta, pentru o ceremonie cu fast. Descopera costumele Louis Purple albe, negre, bleumarin, colectia Ready to Wear, costume smoking extrem de elegante, fabricate din tesaturi de calitate, disponibile Made To Measure.

Va asteptam!

Rochii de mireasa simple si elegante

Suntem ferm convinsi ca imaginea ta din ziua nuntii ar trebui sa fie fidela personalitatii si stilului tau personal. In timp ce unele mirese cauta rochii somptuoase, realizate din straturi de tul voluminos ori tesaturi puternic impodobite, altele pot gasi ca frumusetea unei rochii simple este mai atragatoare. Rochiile simple au linii curate si detalii subtile. Daca esti atrasa de rochiile simple, inseamna ca esti o mireasa minimalista. Te atrag modelele simple si clasice, mini-chic, fara multe decoratiuni, cu margele sau cristale subtile si stralucitoare, detalii romantice din dantela si decolteuri moderne.

Rochii de mireasa simple si elegante
Rochii de mireasa simple si elegante

Indiferent daca organizezi o ceremonie intima in natura, o nunta plina de farmec black-tie sau doar spuneti „da” la primarie, exista zeci de rochii de mireasa simple in oferta noastra, din care poti sa alegi. Cu siguranta vei gasi una care sa-ti completeze stilul. In plus, daca vorbim de rochii simple, cu siguranta vei afla o multime de optiuni la pret rezonabil.

Rochii de mireasa simple si la moda
Rochii de mireasa simple si la moda

Rochii de mireasa simple si la moda
Desi la prima vedere am fi tentati sa credem ca viitoarele mirese sunt topite dupa rochiile extravagante, foarte sofisticate, foarte aglomerate in detalii de croiala, in realitate, exista un trend tot mai pregnant in randul celor care urmeaza sa paseasca spre altar alaturi de cel pe care l-au ales pentru o viata. Rochiile simple sunt foarte apreciate de tot mai multe mirese care vad in evenimentul de nunta unul romantic, elegant, cu bun gust, cochet. De fapt, in prezent, exista o sete de minimalism in foarte multe domenii (inclusiv home & deco), pentru ca tindem sa ne aflam sub presiunea stresului si a agitatiei in rutina zilnica. De aceea, nu e de mirare ca rochiile de mireasa simple sunt atat de cautate si apreciate.

Rochie de mireasa simpla
Rochie de mireasa simpla

De ce sa alegi o rochie de mireasa simpla?
Pentru ca tu vei fi cea care va straluci. Atunci cand imbraci o rochie prea extravaganta si plina de tot felul de artificii de moda, risti ca frumusetea ta naturala sa fie trecuta cu vederea.

Cauti o rochie de mireasa simpla, care nu faca deloc compromisuri in materie de stil?
Poate fi mai usor decat crezi! Rochiile de mireasa simple sunt perfecte pentru mireasa minimalista care cauta sa atraga prin stil si eleganta in ziua nuntii. Tesaturile de lux si siluetele indrazneste se combina pentru a crea rochia de mireasa de vis, care este atat de usor de purtat.

Rochii mirese simple
Rochii mirese simple

Ce este o rochie de mireasa simpla?
O astfel de rochie este croita de multe ori dintr-un singur tip de tesatura, are ornamente minime (dantela, cristale, margele etc). Rochiile de mireasa simple sunt de obicei proiectate pentru a evidentia mireasa, decorul sau accesoriile si pentru a afisa o imagine moderna.
Rochiile de mireasa simple ofera un stil atemporal si pot fi create pentru a se potrivi cu viziunea si personalitatea fiecarei mirese. Acest tip popular de rochie de mireasa poate fi folosit indiferent de sezonul in care are loc nunta.

Rochii de mirese simple si ieftine
Rochii de mirese simple si ieftine

Cum sa porti o rochie de mireasa simpla?
Poti purta si accesoriza o astfel de rochie de mireasa in multe moduri. Aceste stiluri minimale sunt stratul de baza perfect pentru accesorii si bijuterii. Combina rochia clasica si simpla cu un voal deosebit, o centura stralucitoare, o bentita frumoasa ori o coafura lejera.

Rochii simple de mireasa
Rochii simple de mireasa

Rochiile simple sunt potrivite pentru miresele plinute?
Cu siguranta, da. O rochie de mireasa simpla este ca o panza curata, ceea ce ofera posibilitatea mireselor de a evidentia trasaturile pe care acestea le doresc. O rochie simpla o sa te ajute sa te simti frumoasa si increzatoare in imaginea ta, in ziua nuntii. Prin urmare, poti ramane la rochia de mireasa simpla, chiar daca ai o silueta cu forme pline.

Cel mai probabil, ai vazut deja mai multe rochii de mireasa, dar inca esti in cautare de modele deosebite. Felicitari, pentru ca ai ajuns pe BestBride, atelierul cu rochii de mireasa speciale. Aici gasesti o multime de idei pentru rochii de mireasa care te avantajeaza. Avem modele superbe pentru miresele care vor sa se transforme in sirene de poveste in ziua nuntii. De asemenea, avem o categorie speciala dedicata rochiilor de mireasa regale, pentru printesele care vor straluci in ziua nuntii intr-o rochie voluminoasa accesorizata cu un corset luxos, brodat in mod deosebit.

Rochii de mireasa deosebite
Rochii de mireasa deosebite

Ce este o rochie de mireasa deosebite?
Rochiile deosebite pentru miresele moderne sau care vor sa adopte un aer boem in ziua nuntii, sunt cele pe care le remarci de la prima vedere. Sunt fabricate din materiale pretioase, de calitate foarte buna, iar din acest punct de vedere atunci cand cumperi de la noi rochia de mireasa, poti fi sigura ca ai facut o alegere excelenta. Noi ne aprovizionam cu materiale fine din afara granitelor Romaniei si selectam cu atentie fiecare detaliu pe care urmeaza sa-l aplicam unei rochii.

cele mai deosebite rochii de mireasa
cele mai deosebite rochii de mireasa

Cum sunt aceste rochii de mirease deosebite?
Stilistii nostri sunt la curent cu ultimele tendinte in moda de nunta, comunica des cu miresicile noastre pentru a le afla parerea si feedback-ul dupa ce au imbracat o rochie creatie Best Bride la nunta. Suntem atenti la ceea ce isi doresc miresele in materie de rochii superbe de nunta si suntem gata pentru a face modificari la comanda, pentru ca fiecare mireasa ce ne trece pragul sa-si gaseasca rochia ideala, ca turnata pe trupul sau si fix pe gustul sau.

Rochii de mireasa frumoase si deosebite
Rochii de mireasa frumoase si deosebite

In afara de calitatea materialelor si unicitatea stilurilor, rochiile de mireasa deosebite se remarca prin croiala exceptionala. Cusaturile sunt precise si bine definite. Aplicatiile brodate, perlele, diamantele si alte accesorii sunt perfect prinse si asezate pe constructia rochiei. Aceste rochii de mireasa ies in evidenta prin decolteurile ofertante, spatele gol, manecile trei sferturi, bogatia broderiilor 3D aplicate pe materialul tulle nude, croiala care urmareste perfect linia corpului si toate celelalte amanunte de finete.

Rochii de mireasa frumoase din matase
Rochii de mireasa frumoase din matase

De unde cumperi rochii de mireasa frumoase?
Vino in atelierul BestBride din Bucuresti pentru a decoperi cele mai frumoase rochii de mireasa, creatii deosebite. Rasfoieste modelele noastre de pe site, vezi fotografiile reale pe care ni le-au trimis miresicile noastre sau instantaneele de la proba din atelierul nostru si fa si tu acum o programare.

Rochii de mireasa printesa elegante
Rochii de mireasa printesa elegante

Fie ca esti din Bucuresti, din Ilfov sau din alta localitate din apropierea capitalei si iti doresti o rochie de miresa deosebita, executata cu simt de raspundere, te asteptam la noi.
Miresele care ne viziteaza, imbraca rochiile noastre deosebite, comanda eventuale modificari si se decid la un model anume, ne recomandam pentru seriozitate, implicare, sfaturile sincere si utile pe care le primesc din partea designerilor nostri. Vino si tu sa alegi o rochie de mireasa deosebita, care o sa te ajute sa impresionezi in ziua nuntii tale.

Rochii de mireasa la comanda, atelier croitorie Bucuresti!
Cand ai ajuns in punctul in care iti cauti rochia de mireasa, traiesti un sentiment unic. Te incearca valuri de emotii, de ganduri si aproape ca nu te poti abtine sa zambesti tot timpul. Ti-ai gasit alesul inimii, simti fericirea cum iti flutura in stomac si radiezi bucurie. Cu toata aceasta incarcatura emotionala pleci sa-ti cauti rochia de mireasa perfecta.

rochii de mireasa la comanda
rochii de mireasa la comanda

Atelier de rochii de mireasa pe comanda

Iti spunem noi: rochia de mireasa perfecta este cea croita special pentru tine, iar noi te putem ajuta cu modificarile necesare, astfel incat tinuta pe care o alegi de nunta sa vina ca turnata pe tine. La BestBride oferim o colectie impresionanta de rochii de mireasa la comanda, care te ajuta sa-ti exprimi individualitatea si unicitatea.

Rochiile noastre sunt creatia noastra proprie si personalizate astfel incat sa se potriveasca perfect fiecarei mirese in parte. Astfel, vei reusi sa aduci o atingere finala tinutei de gala din ziua nuntii tale. De la schimbarea fustei, pana la atasarea sau detasarea manecilor, puterea de alegere sta in mainile tale

Atelier rochii de mireasa
Atelier rochii de mireasa

Cum te poti bucura de o rochie de mireasa la comanda?

Procedura este foarte simpla si iti aratam in continuare care sunt pasii esentiali:

  1. intra pe site si rasfoieste oferta noastra cu toate modelele de rochii de mireasa (avem rochii de mireasa extrem de diverse, tip printesa, sirena, aline, din matase, dantela, tulle, cu maneci lungi, scurte sau trei sferturi, rochii de mireasa 2 in 1 si multe altele).
  2. alege din oferta noastra modelul preferat de rochie de mireasa si programeaza-te pentru o proba in atelierul nostru din Bucuresti
  3. vino la noi in atelier, probeaza rochia si spune-ne ce modificari ai dori pentru ea. La cerere, putem schimba fusta inclusa in tinuta, putem atasa sau detasa manecile in functie de preferintele tale, putem sparge sau inchide mai mult decolteul de la bust.
  4. vom face modificarile pe care le doresti rochiei care ti-a atras atentia si te vei putea bucura de propria ta rochie de mireasa personalizata dupa silueta si preferintele tale.
Rochie de mireasa pe comanda
Rochie de mireasa pe comanda

De ce sa alegi rochii de mireasa la comanda de la Best Bride?

Rochiile de mireasa la comanda au avantajul ca se muleaza perfect pe corpul oricarei femei. Astfel, rochia aleasa nu va fi prea stransa pentru tine si nici prea larga.

  • Ai oportunitatea sa-ti pui amprenta personala asupra rochiei de mireasa pe care vrei sa o imbraci la nunta. Vrei un decolteu mai adanc? In regula, putem rezolva. Ai vrea sa atasam niste maneci trei sferturi unei rochii pentru o nunta din sezonul rece? Desigur, putem face acest lucru pentru tine. Iti place o rochie de mireasa, dar nu te incanta prea tare fusta? O putem schimba pentru tine.
  • Oferim rochii de mireasa la comanda cu preturi mici, accesibile. Avem experienta vasta in designul si creatia rochiilor de mireasa, asa ca te poti bucura de un model cu aspect original, precum si de sfaturile stilistilor nostri.

Vrei sa-ti faci rochia de mireasa la comanda? Te asteptam la proba in showroomul BestBride.

Rochii de mireasa fabricate in Romania, BestBride este unul din cei mai mari producatori rochii de mireasa din Bucuresti si Sudul Romaniei. Ne procuram materialele cu atentie, iar apoi schitam, coasem si dam forma celor mai frumoase rochii pentru mireasa. Designerii nostri au o lunga experienta in lumea modei pentru mirese. Lucru ce se observa cu usurinta in fiecare detaliu al creatiilor noastre.Periodic realizam colectii noi de rochii de mireasa, inspirate din tendintele actuale, din ceea ce ne transmit miresele noastre si din dorinta de a aduce intotdeauna noutati.

Rochii de mireasa fabricate in Romania
Rochii de mireasa fabricate in Romania
Cauti un designer roman pentru rochia ta de mireasa?

BestBride este atelierul de creatie dedicat rochiilor de mireasa de diferite modele. La noi poti gasi cu usurinta rochii de mireasa stil printesa, rochii de mireasa tip sirena si ALine. Toate aceste rochii de mireasa pot fi vazute in colectiile noastre recente de la Castelul de Lut (Castelul Zanelor), Cetatea Sighisoara. Rochii de mireasa Bucuresti

Rochii de mireasa Bucuresti

De ce sa cumperi o rochie de mireasa fabricata in Romania la BestBride?

– prin alegerea pe care o faci, sustii activitatea unui producator roman
– pentru ca vei avea garantia calitatii. Raspundem direct pentru calitatea, forma si       designul rochiilor noastre.

– pentru ca preturile sunt rezonabile. Rochiile care provin din import au in general       taxe de transport si adaos inclus in costuri.

– pentru ca putem face usor modificarile necesare in atelierul nostru, astfel incat   rochia de mireasa sa-ti vina perfect

– pentru ca realizam rochii de mireasa la comanda, pornind de la modelele pe care le   propunem (materiale, dimensiune, detalii ornamentale etc)

– pentru ca va fi usor sa gasesti rochia de mireasa perfecta in atelierul nostru. Ai   riscuri 0, pentru ca poti ajunge cu usurinta la noi in showroom, probezi mai multe   rochii, beneficiezi de orice modificari necesare rapide si nu ai parte se surprize   neplacute

– pentru ca avem experienta indelungata in acest domeniu, iar miresicile noastre ne   recomanda intotdeauna pentru maiestria cu care sunt realizate rochiile noastre

– pentru ca iti punem la dispozitie o multime de rochii de mireasa foarte frumoase:   cu maneci lungi sau scurte, rochii de mireasa 2 in 1, rochii de mireasa sirena,   printesa si Aline, din matase, dantela, cu perle, broderii florale deosebite, vaporoase, moderne, stil vintage, rochii de mireasa ivory pentru orice sezon

– toate fotografiile produselor de pe site-ul nostru sunt proprii, realizate de modele   profesioniste, in spatii deosebite din Romania

– fotografiile din categoria Miresele noastre sunt reale si ne-au fost trimise ca   feedback pozitiv de catre clientele care au ales sa imbrace o rochie BestBride

Atelier rochii de mireasa
Atelier rochii de mireasa
Cele mai frumoase rochii de mireasa fabricate in Romania

Descopera pe site-ul nostru zeci de rochii de mireasa realizate in Romania, din materiale de cea mai buna calitate, cu accent pe detalii frumoase, originale si moderne. Alege sa imbraci in ziua cea mare o rochie inedita, spectaculoasa si confortabila. O rochie care te va ajuta sa atragi toate privirile, sa te simti increzatoare in tine, iubita si admirata. Vei fi o mireasa sclipitoare in fotografiile de la sedinta foto, pe care le vei pretui apoi o viata intreaga.

Te asteptam cu drag !

Rochie de mireasa in vis! Ai gasit partenerul perfect si ai pe deget un inel de logodna stralucitor, iar acum ai nevoie doar de rochia de mireasa pe care ai visat-o dintotdeauna.

rochie de mireasa in vis
rochie de mireasa in vis

Poate ca te-ai imaginat mereu intr-o rochie alba magnifica de printesa ori poate ca esti adepta unui croi asimetric, avangardist.

Rochii de mireasa romantice
Rochii de mireasa romantice

Fie ca visezi la o rochie de bal elaborata inspirata din basme, preferi rochii de mireasa sirena sau iubesti rochiile rafinate minimaliste, aici veti gasi o colectie bogata de rochii de mireasa.

Rochii de mireasa de bazm
Rochii de mireasa de bazm

Te asteptam in showroom-ul nostru sa descoperi cele mai frumoase rochii de mireasa .

Bucuresti, str Drobeta, nr.2

tel.0721049125

www.bestbride.ro

TOP 5 Rochii de mireasa la moda în 2022, gata – ati stabilit, in sfarsit ti-a pus inelul de logodna pe deget, a ingenunchiat in fata ta si te-a cerut de sotie. Esti in al noualea cer si ai pornit deja pregatirile pentru nunta pentru ca un astfel de eveniment trebuie pregatit cu mare fast. Dintre toate lucrurile pe care le ai pe lista, rochia de mireasa ocupa un loc aparte. Si cum ati stabilit data nuntii pentru finalul anului 2021 sau pentru 2022, ai plecat plina de emotie in cautarea celei mai frumoase rochii de mireasa. Citeste in continuare acest articol ca sa afli care sunt tendintele in materie de rochii de mireasa la moda in 2022 pentru vedeta show-ului: tu.

TOP 5 Rochii de mireasa la moda în 2022 , din magazinul Best Bride
  1. Rochie de mireasa tip sirena foarte decoltata – vezi modelul aici
Rochie sirena pentru 2022
Rochie sirena pentru 2022

Miresele anului 2022 sunt extrem de senzuale si stilistii in moda pun accent pe formele corpului, pe imbinarea materialelor diverse, pe originalitate. O astfel de rochie porneste direct din zona bustului, lasand umerii la vedere si spatele gol, pana aproape de talie. Rochia imbraca perfect corpul si pune in evidenta talia frumoasa, pentru ca un pic mai sus de zona genunchilor sa inceapa sa se desfasoare amplu, cu voal din plin, asemenea unei cozi de sirena care face furori

  1. Rochie de mireasa cu maneci lungi, brodate – vezi modelul aici
Rochie de mireasa la moda în 2022
Rochie de mireasa la moda în 2022

Iata una din cele mai frumoase rochii de mireasa la moda in 2022. Modelul este croit cu maneci lungi, evazate si foarte minutios brodate cu linii florale care adauga rafinament tinutei. Manecile pornesc superb din zona joasa a umerilor si se armonizeaza perfect cu forma rochiei. Corsetul este deosebit de bogat, cu motive frumoase, aplicate simetric in zona bustului, cu un decolteu profund.
Daca initial rochia urmeaza linia corpului, ea se rasfira amplu, gratie insertiilor simetrice de voal care curg asemenea unor valuri line care picura din plin farmec tinutei gala.

  1. Rochii de mireasa A-line din tafta, asociate cu un corset abundent – vezi modelul aici
Rochie de mireasa A-line la moda
Rochie de mireasa A-line la moda

Rochiile de mireasa A-line raman in tendinte si in 2022, desi de data aceasta li se aduc o serie de modificari. Modelul din magazinul nostru are o fusta foarte frumoasa, din tafta foarte fina, iar in partea top-ului este o adevarata piesa de arta
din dantela cu cristale si margele, transparenta lasand pielea la vedere si bustul imbracat intr-un sutien frumos, rochia se continua cu maneci trei sferturi elegante, atent lucrate, cu multe decoratiuni aplicate.
In talie se afla o banda alb-argintie subtire care evoca inca o data naturaletea si finetea acestui model.

  1. Rochie de mireasa tip sirena cu trena detasabila – vezi modelul aici
Rochie cu trena detasabila, perfecta pentru noul sezon
Rochie cu trena detasabila, perfecta pentru noul sezon

Rochiile de mireasa tip sirena se bucura din ce in ce mai multa atentie din partea viitoarelor mirese care au un corp gratios pe care vor sa-l puna in valoare. O astfel de rochie de nunta imbraca atent corpul, este confortabila, cu un corset sofisticat, o fusta ce urmeaza linia feselor si a picioarelor, terminandu-se cu o coada de sirena usor rasfirata, pentru eleganta suprema.

Daca esti in cautare de rochii de mireasa la moda in 2022, acest model cu trena detasabila este o optiune foarte buna. Trena din voal imbraca partea de jos a corpului si adauga volum, transformand instant rochia de sirena intr-una de mica printesa. Astfel, va fi ca si cum ai purta doua tinute in ziua cea mare.

  1. Rochie de mireasa printesa cu spate gol si decolteu elegant – vezi modelul aici
Rochie de mireasa printesa, o adevarata bijuterie
Rochie de mireasa printesa, o adevarata bijuterie

Rochiile de mireasa tip printesa sunt atemporale, asa ca nu-si vor pierde farmecul nici in 2022. Din contra, poti alege o astfel de rochie printesa, lucrata cu maiestrie, cu numeroase motive florale, dantela, cu voal vaporos peste materialul de baza al rochiei, cu forma conica, ampla si atragatoare, cu un corset strans in talie, care pune in evidenta umerii, decolteul si spatele.

Ce e nou la rochiile de printesa la moda in 2022 este faptul ca pun accent pe detalii florale, dantela, materiale de calitate, armonizarea acestora intr-un mod deosebit, pe trena lunga detasabila, pe confort, pe evidentierea spatelui intr-un mod elegant, astfel incat pot fi purtate cu usurinta cu mai multe tipuri de coafuri ridicate.

Acestea sunt doar 5 rochii de mireasa la moda in 2022. Te asteptam in atelierul nostru din Bucuresti pentru a proba si alte modele extrem de frumoase, in tendinte. Vom fi alaturi de tine si te vom ajuta sa-ti gasesti usor rochia perfecta.

Unde gasesc rochii de mireasa ieftine? Multe mirese isi pun aceasta intrebare deoarece nunta este un moment important din viata oricarei femei. Prin urmare, toate pregatirile de nunta, de la alegerea rochiei de mireasa, pana la stabilirea localului, a bisericii, a aranjamentelor florale, costumul de mire, fotograf etc, necesita  o dedicare profunda.

Atentia la detalii poate cere timp, dar te poate ajuta sa conturezi un adevarat moment de poveste, pe care-l vei avea in amintire pentru intreaga viata, dupa cum spune si juramantul casatoriei.

Unde gasesc rochii de mireasa ieftine
Unde gasesc rochii de mireasa ieftine

Insa toate aceste lucruri si pregatiri specifice nuntii pot atrage un buget prea mare si nu e gresit sa speri ca pot exista anumite elemente pe care ti le-ai putea achizitiona la un pret mai accesibil. Cand pui pe foaie si aduni toate cheltuielile de nunta ai putea sa ramai uimita de de valoarea finala. De aceea, daca intentionezi sa-ti gestionezi cat mai bine bugetul de nunta alaturi de mirele tau, noi te ajutam cu rochii de mireasa ieftine.

Chiar daca au pret mic, rochiile noastre sunt creatii extrem de frumoase si variate, realizate cu simt de raspundere, cu talent si dedicare. Sunt confortabile, lejere, usor de purtat pe toata durata nuntii (inclusiv pe ringul de dans) si au numeroase detalii de design.

Sirena, printesa, A-line? Indiferent de modelul de rochie de mireasa preferat, la noi gasesti variante ieftine si confortabile pentru buzunar.

Rochii de mireasa accesibile
Rochii de mireasa accesibile
Rochii de mireasa ieftine la BestBride Bucuresti

Desi rochia de mireasa te va face sa te simti ca o adevarata printesa, asa cum este perfect normal, stim cu totii ca o vei purta o singura data. Asa ca este de inteles de ce unele mirese nu vor sa investeasca foarte mult in rochia de nunta, ci prefera modele simple care sa le puna in evidenta frumusetea naturala.

Rochia ideala se simte de la primul contact si trebuie mai presus de toate sa-ti evidentieze silueta si frumusetea personala. Aleasa corespunzator si purtata cu incredere si placere, rochia perfecta de mireasa va transforma orice femeie intr-o persoana gata sa cucereasca privirile tuturor invitatilor.

Asadar, afla ca poti gasi acum si rochii de mireasa ieftine care sa fie pe placul tau si sa corespunda tuturor dorintelor tale – de la marime si pana la modelul perfect care sa-ti puna in valoare silueta si chipul.

Rochie de mireasa perfecta
Rochie de mireasa perfecta

Rochii de mireasa, ieftine si de calitate

La BestBride iti punem la dispozitie o colectie impresionanta de rochii de mireasa la pret accesibil pentru ca stim ca vrei sa gestionezi bugetul de nunta cat mai inteligent. Rochiile noastre vin intr-o multime de modele, asa ca va fi usor sa o gasesti pe cea care se potriveste cel mai bine stilului, siluetei si personalitatii tale.

Cauti o rochie ieftina care sa-ti puna in evidenta frumusetea naturala sau o rochie luxoasa de printesa care sa te ajute sa stralucesti la cel mai inalt nivel? Indiferent de raspuns, in colectia noastra vei gasi o multime de rochii de mireasa foarte frumoase, la pret accesibil.

Rochii de mireasa la reducere
Rochii de mireasa la reducere

Te invitam sa descoperi in magazin rochiile ieftine din matase sau  dantela, stil printesa, A-Line sau sirena si pentru ca sa poti face alegerea usor, te asteptam in showroom-ul nostru sa probezi direct modelul sau modelele care iti plac. Astfel, va fi mai usor sa gasesti rochia ideala pentru nunta de vis.

Desi rochia de mireasa este una din cele mai importante piese din decorul unei nunti clasice, te intelegem daca vrei sa gasesti una ieftina. Dincolo de faptul ca iti punem la dispozitie mai multe variante la pret mic, iti garantam ca la noi vei gasi rochii de mireasa frumoase, cu o croiala impecabila, mai clasice sau mai moderne, cu trena detasabila, rochii lungi si frumoase, corsete impresionante si materiale de calitate.

 

Rochii de mireasa pentru minione, sfaturi pentru alegerea modelului perfect atunci cand vine vorba despre alegerea rochiei perfecte pentru nunta, exista cateva lucruri de care ar trebui sa tii cont, cum ar fi forma corpului tau, stilul rochiei, bugetul de care dispui. In continuare iti vom arata cele mai potrivite Rochii de mireasa pentru minione, sfaturi pentru alegerea modelului perfect.

Totusi, ce fete se incadreaza in silueta miniona?

Inainte de a-ti spune ce rochii sunt potrivite pentru o statura scunda, este important sa intelegi daca tu te numeri printre fetele cu statura miniona. In termeni simpli, o silueta miniona se refera la o inaltime mai mica de 160 – 165 cm.

Rochii de mireasa pentru minione
Rochii de mireasa pentru minione
Ce rochie de mireasa ar trebui sa alegi daca ai o statura mica?
  1. Rochie de mireasa A-Line

Aceasta rochie petite ofera un aspect foarte frumos pentru diferite forme ale corpului. Asa cum este litera A, o rochie de mireasa de acest tip urmareste usor linia soldurilor si apoi se extinde pana la glezne. Functioneaza excelent pentru diferite decoruri de nunta.

Pentru rochii de mireasa A-Line CLICK AICI

Rochii de mireasa pentru minione
Rochii de mireasa pentru minione
  1. Rochie de mireasa tip sirena

Aceste rochii de nunta sunt perfecte pentru fetele si femeile care prefera o tinuta marcanta. Sunt croite cu o talie alungita care fac ca o mireasa mignona sa para instant mai inalta. Au o coada alungita in partea inferioara, un detaliu care mentine extrem de bine echilibrul tinutei. Aceste rochii de mireasa tip sirena nu sunt ideale doar pentru fetele mignone, ci si pentru alte forme ale corpului.

Rochii de mireasa pentru minione
Rochii de mireasa pentru minione
  1. Rochie de mireasa cu talie pronuntata

In aceasta categorie pot fi rochii tip A-Line, iar ce este specific lor este faptul ca alungesc usor talia cu o banda orizontala care evidentiaza zona talie. Astfel, ele ofera o imagine subtire, perfecta pentru femeile mici de inaltime.

Iata cateva rochii din aceasta categorie:

Rochie de mireasa A line model 2028

4 sfaturi utile pentru miresele mignone care isi aleg rochia de nunta
  • luati in considerare materialul si constructia rochiei, evitand modelele cu material in exces. Chiar daca multe mirese viseaza la o rochie de nunta ca a Cenusaresei, aceasta ar putea sa nu fie cea mai potrivita alegere pentru o miresa mica de statura.
  • alegeti o rochie de mireasa simpla care nu copleseste silueta. De asemenea, evitati rochiile cu arcuri mari si margele. In schimb, optati pentru o rochie simpla cu un voal mai scurt, pentru un aspect superb.
  • cand cumparati rochia de mireasa, lungimea nu este singurul detaliu care conteaza. De altfel, lungimea se poate modifica, insa este important modul in care corsetul se aseaza in zona bustului.
  • alegeti o rochie fara maneci sau cu maneci transparente si delicat brodate. Preferati mai degraba rochiile cu umeri goi si gatul liber. Exista o multime de rochii frumoase in aceasta categorie: fara umeri, bretele lasate jos spre umeri, coliere de iluzie, bretele tip spaghetti etc. In cazul in care chiar vreti sa purtati o rochie cu maneci, alegeti una cu maneci scurte, trei sferturi sau transparente si cu broderii aplicate pentru ca aceasta va alungi silueta si va scoate in evidenta forma corpului.
Rochii de mireasa pentru minione
Rochii de mireasa pentru minione
Care este rochia de mireasa ideala pentru fete de statura mica?

Daca ai o silueta mignona (talie ingusta si inaltime mica) trebuie sa cauti un model care sa-ti alungeasca aspectul. Cele mai potrivite modele de rochii in acest caz sunt cele tip sirena, A-line, cele cu umeri goi si croiala pe corp.

Gasesti astfel de modele in oferta noastra, iar daca ai nevoie de ajutor si de o parere experimentata, te asteptam in showroomul nostru din Bucuresti. Vezi adresa exact si cum sa ajungi la noi AICI.

Rochiile de mireasa printesa sunt intotdeauna o combinatie fabuloasa care pune in evidenta in mod frumos proportiile corpului si emana mult rafinament. Aceasta silueta clasica este populara de peste un secol si in continuare ramane una din cele mai iubite optiuni pentru miresele moderne.

Rochiile de mireasa printesa
Rochiile de mireasa printesa
De ce rochia de mireasa printesa va fi mereu la moda?

Inca din copilarie, fiecare fata se viseaza intr-o rochie alba fermecatoare, alaturi de un print frumos pe cal alb. Dar, interesant este ca rochia alba de printesa a devenit populara in cadrul nuntii crestine in secolul al XIX-lea, cand a fost purtata de regina Victoria a Angliei care a imbracat o rochie alba ca zapada la nunta, o lucru neobisnuit pentru acele vremuri.

Rochiile de mireasa printesa
Rochiile de mireasa printesa

In secolul urmator, legendarul designer Christian Dior a explorat si evidentiat rochiile cu fusta ampla stil printesa, popularizand stilul A-line, cel care sta de fapt la baza stilului printesa. Aceasta silueta destul de simpla iese in evidenta printr-o caracteristica distinctiva: fusta curge lin de la talie spre marginea inferioara.

Partea de sus poate fi gandita ca un corset, iar in stilul printesa se intalnesc uneori manecile de diferite dimensiuni, decupajele interesante si broderiile frumoase. Lungimea si volumul rochiei pot fi diferite si in realitate acesta este unul din cele mai variate si creative stiluri care ofera posibilitatea designerilor de a-si celebra creativitatea.

Rochiile de mireasa printesa
Rochiile de mireasa printesa
Rochiile de mireasa printesa, un simbol al mariajului

Pentru generatii la rand, rochia de mireasa stil printesa ramane un simbol emblema al ceremoniei de nunta si in realitate au exista cateva modele unicat care au facut istorie in zona modei pentru nunta. Asa a fost de exemplu rochia de mireasa a printesei Diana, care a avut o trena incredibil de lunga realizata de stilistul David Emanuel. Aceasta rochie de nunta cu maneci tip felinar si fusta foarte voluminoasa a devenit populara in toata lumea.

In secolul XXI, o alta rochie regala de printesa a atras atentia iubitoarelor de moda din toata lumea – rochia de nunta a lui Kate Middleton, care a stralucit de lux. O rochie printesa cu maneci imbracate din plin in dantela, stransa pe corp in partea superioara si larga in zona de jos. Este clar ca rochia de nunta printesa ramane in continuare un standard pentru stilul elegant si impecabil, un stil ce inspira viitoarele mirese din toata lumea.

 

Rochia de nunta printesa se poate potrivi oricarei mirese

Aceste rochii regesti sunt foarte versatile si se potrivesc aproape oricarei mirese. Ea poate ascunde micile imperfectiuni si poate sublinia formele feminine frumoase. Este imposibil sa nu stralucesti intr-o astfel de rochie imperiala. Silueta ofera o postura nobila si impunatoare, corsetul subliniaza talia si decolteul, iar fusta larga, voluminoasa acopera soldurile, oferind corpului o forma tip clepsidra, foarte frumoasa si bine proportionata.

Gratie particularitatilor sale, rochia de mireasa printesa pune in evidenta farmecul unei siluete feminine:

  • Contrastul dintre fusta voluminoasa si corsetul ajustat, face ca talia sa apara vizual mai subtiata. Modelele de rochii cu talie inalta ajuta chiar la augumentarea acestui efect.
  • O rochie lunga care curge frumos poate ascunde imperfectiunile picioarelor, iar modelele cu trena adauga inaltime vizuala oricarei siluete feminine.
  • Fusta voluminoasa a rochiei printesa se extinde amplu de la talie si poate ascunde soldurile voluminoase. Mai mult, le subliniaza frumos si elegant.

De asemenea, corsetul unei rochii de mireasa printesa se concentreaza pe partea bustului, transformandu-l intr-o atractie deosebita. Poti opta pentru o rochie cu decolteu in V, patrat, adanc sau tip barca, dar important este ca acesta sa se potriveasca cu forma bustului si sa-l expuna fin.

 

In concluzie, o rochie de nunta printesa poate accentua tot farmecul si delicatetea unei mirese, ajutand-o pe aceasta sa straluceasca pentru mirele ei si pentru toti invitatii pe care ii va intampina la nunta.

Daca urmeaza sa te casatoresti si ai nevoie de rochia de nunta perfecta, o gasesti la noi. Te asteptam in magazinul online si in showroom cu o multime de modele de rochii mireasa printesa, sirena, A-line, din dantela sau matase.

Rochii de mireasa printesa sau sirena, fiecare femeie se visează şi îşi doreşte să arate precum o prinţesă în ziua nunţii ei.
Magazinul Best Bride transformă această dorință interioară a viitoarelor mirese în realitate.
Alege o rochie de mireasă de tip prinţesă, dintre zecile de modele pe care ţi le prezentăm, dacă vrei sa arăți fermecător și să strălucești alături de Făt-Frumos, în ziua nunţii tale!

 

Rochie mireasa printesa
Rochie mireasa printesa

Rochiile de mireasă tip prinţesă oferă o notă de eleganţă celor care le vor purta  în ziua nunţii.
Parcă desprinsă din povești este și rochia de mireasa tip prințesă Best Bride 2054
Rochia de mireasă cu trenă a reușit întotdeauna să creeze un look spectaculos.
De regulă, rochiile cu trenă sunt create în stil sirenă.
Așadar, în caz că preferi rochiile de mireasă tip sirenă, te așteptăm să probezi rochia de mireasă sirenă din dantelă Allure Bridals model 9051.

Rochii de mireasa printesa sau sirena la magazinul Best Bride
Rochii de mireasa sirena
Rochii de mireasa sirena

Îți prezentam și rochia de mireasa sirena cu trenă detasabila, Allure Bridals 2041. Eleganţa este cuvântul ce caracterizează această rochie de mireasă.
Dacă ești o fire mai conservatoare și nu te atrag modelele extravagante, vei găsi la salonul Best Bride, la preţuri incredibile, modele de rochii tip prințesă  sau tip sirenă simple.
Delicatețea și simplitatea croielii oferă un aer imperial celei care se hotărăşte să poarte în cea mai importantă zi din viaţă modelul de la Best Bride 2015.

Rafinamentul este cuvântul cheie al rochiei de mireasă tip sirenă Best Bride 2048. Spatele decupat şi dantela delicată fac din acest model unul regal.
Rochia de mireasă trebuie aleasă în primul rând după preferințe, dar este bine să țineți cont și de recomandărie  specialiștilor nostri care te vor ajuta cu placere.
Împreună vom reuși să găsim rochia potrivită pentru o nuntă de vis!

 

Voalul de mireasa, cel mai important accesoriu, dacă rochia este piesa centrală a oricărei nunți, voalul de mireasă este, cu siguranță, cel mai important accesoriu pe care îl poate purta o femeie în cea mai specială zi din viața ei. De fapt, pe cât de frumos și delicat este un astfel de accesoriu, pe atât de greu ne-ar fi să ne imaginăm o mireasă fără acest simbol al inocenței. Așa cum, în ceea ce privește rochia de mireasă, există o varietate extrem de largă din care putem alege, tot așa există și o gamă extrem de variată de voaluri. Prin urmare, indiferent de forma pentru care optăm, simplu sau brodat, împodobit cristale sau perle discrete, din tull, organza sau dantelă, voalul de mireasă rămâne, fără îndoială, cel mai emblematic obiect pe care trebuie să-l poarte o mireasă.

voalul de mireasa
voalul de mireasa

Dacă, în mod tradițional, voalul de mireasă semnifică trecerea la un alt statut, cel de soție, și protejează tânăra mireasă de privirile răutăcioase ale celor din jur, în zilele noastre el a devenit mai degrabă o unealtă estetică, o modalitatea de a pune și mai mult în valoare frumusețea și delicatețea miresei, dar și de a aduce o completare ținutei pe care aceasta alege să o îmbrace în ziua cea mare.

Voalul de mireasa, un accesoriu elegant

La fel ca restul accesoriilor, voalul de mireasa, cel mai important accesoriu si trebuie ales doar după stabilirea cu exactitate a modelului de rochie dorit. În funcție de aceasta, un designer specializat sau un consultant priceput poate oferi cele mai potrivite soluții, astfel încât alegerea făcută să fie cea mai potrivită. Cel mai important rămâne însă să ne păstrăm dispuse să ascultăm sfaturile specialiștilor și să ne aplecăm atenția către acele modele care ne-ar pune cel mai bine în valoare ținuta aleasă pentru nuntă, chiar și atunci când acestea par a se îndepărta de viziunea noastră inițială.

În plus, dacă există și doamne mai reticente în opinia cărora voalul de mireasă este un accesoriu care poate fi trecut cu vederea, trebuie spus că șansa de a-l purta este o șansă unică, care nu trebuie ratată, dar și că acesta are o contribuție majoră la apariția unei mirese, aducând un plus de mister, de inocență și de feminitate întregii ținute.

strada Drobeta, nr.2 ( zona piata Spaniei )

Tel. 0724.150.006

www.bestbride.ro

Cele mai frumoase rochii de mireasa tip printesa oferite de Best Bride, dacă se apropie ziua cea mare și nu te-ai hotărât încă ce ținută să porți, nu ar strica să arunci o privire la selecția cu CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE MIREASĂ TIP PRINȚESĂ OFERITE DE BESTBRIDE. De la modele clasice la apariții cu adevărat spectaculoase, la magazinul nostru veti gasi o gamă largă de rochii de mireasă printesa, menite să satisfacă și cele mai pretențioase dintre gusturi. Astfel, indiferent de bugetul alocat cu siguranță există în colecțiile BestBride ceva care să te transforme într-o apariție de senzație.

CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE MIREASĂ TIP PRINȚESĂ
CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE MIREASĂ TIP PRINȚESĂ
Rochii de mireasa stil printesa din dantela

În egală măsură amplă și extrem de modernă, modelul Best Bride 2046 se numără printre cele mai frumoase rochii de mireasă stil prințesă oferite de BestBride. Dantela discretă și decolteul adânc completează perfect croiul simplu și clasic. De remarcat este și decupajul adânc din partea din spate a corsetului, un detaliu feminin și extrem de seducător.

CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE MIREASĂ TIP PRINȚESĂ
CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE MIREASĂ TIP PRINȚESĂ

Dacă stilul tău este puțin mai conservator, însă pui accentul pe finețea materialelor și prețiozitatea croiului, atunci nu trebuie să scapi din vedere rochia de mireasă tip prințesă Best Bride modl 2015. De o simplitate clasică în partea de jos, modelul compensează prin corsetul extrem de elaborat, îmbrăcat în dantelă, care evidențiază zona umerilor și marchează talia cu ajutorul unor aplicații din pietre strălucitoare.

CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE MIREASĂ TIP PRINȚESĂ
CELE MAI FRUMOASE ROCHII DE MIREASĂ TIP PRINȚESĂ

Cu siguranță unul din avantajele majore ale acestui tip de croi este faptul că avantajează o gamă largă de siluete și este potrivit pentru orice înălțime, ascunzând micile defecte din zona taliei și punând în evidență în special pieptul și umerii. Mai mult, în funcție de preferințele și stilul personal al fiecărei doamne, BestBrides oferă o gamă largă de rochii de mireasa tip printesa și nu numai, perfecte pentru a străluci în ziua nunții.

str.Drobeta, nr.2, Bucuresti ( piata Spaniei )

Tel: 0724.150.006

www.bestbride.ro

Unde este cel mai indicat sa cautam rochia de mireasa mult visata, ziua nunții este una dintre cele mai emoționante momente pentru fiecare femeie, cu atât mai mult cu cât majoritatea doamnelor visează toată viața să îmbrace rochia de mireasa albă. Nimic mai firesc, dacă luăm în calcul că acesta este singurul moment din viața fiecăreia dintre noi când putem defila în rochii de mireasa de prințese, care nicidecum nu ar fi potrivite în alte ocazii. Și, indiferent că dispunem de un buget redus sau de unul mai permisiv, țelul fiecărei femei este ca, în ziua cea mare, să arate fără cusur. Și atunci, unde este cel mai indicat să căutăm rochia de  mireasă mult visată ?

ROCHIA DE MIREASĂ MULT VISATĂ
ROCHIA DE MIREASĂ MULT VISATĂ

Ei bine, variante sunt destule, cu atât mai mult cu cât industria de profil înflorește de la un an la altul, aducând în atenția viitoarelor mirese cele mai noi trenduri de sezon. Totuși, chiar dacă aparent poate fi mai ieftin să achiziționăm o rochie de mireasa la mâna a doua de pe diverse site-uri, rareori mărimile se potrivesc cu adevărat formei corpului nostru, de aceea este indicat ca rochia de mireasă să fie achiziționată dintr-un magazin specializat sau de la un atelier de creatie cum este si Best Bride, care asigură toate modificările necesare sau care poate face modelul mult visat special pentru fiecare dintre noi.

ROCHIA DE MIREASĂ MULT VISATĂ
ROCHIA DE MIREASĂ MULT VISATĂ
Rochia de mireasa mult visata

În plus, majoritatea magazinelor dedicate viitoarelor mirese participă ocazional la diverse evenimente sau organizează reduceri semnificative care vor diminua considerabil prețul rochiei de mireasă pe care ne-o dorim și, implicit, și gaura pe care aceasta o va face în bugetul nostru.

ROCHIA DE MIREASĂ MULT VISATĂ
ROCHIA DE MIREASĂ MULT VISATĂ

În plus, comercianții autorizați oferă în mod gratuit un serviciu indispensabil realizării unei alegeri potrivite a rochiei de mireasă, consilierea specializată. Un profesionist în domeniu este cel mai indicat pentru a ne da sfaturi în legătura cu rochia de mireasă, cu ultimele noutăți, cu cele mai potrivite accesorii, și cu siguranță experiența acestuia se va reflecta pozitiv asupra întregului nostru aspect din ziua cea mare.
Va asteptam la probe in magazinul nostru din :

Bucuresti, strada Drobeta nr.2

Tel: 0724.150.006

www.bestbride.ro

Rochia de mireasa tip sirena, un model din ce in ce mai cautat, daca în ultimii ani, la mare căutare a fost rochia de mireasă timp prințesă, în parte datorită amplitudinii și croiului sofisticat, iată că, încet-încet, în ultimele creații de profil, și-a făcut din ce în ce mai mult loc și rochia de mireasă tip sirenă, ajungând să fie un model din ce în ce mai căutat printre viitoarele mirese dornice de o apariție remarcabilă.

Rochia de mireasa tip sirena, un model din ce in ce mai cautat
Rochia de mireasa tip sirena, un model din ce in ce mai cautat

Rochia de mireasă tip sirenă se remarcă în special prin croiul său elegant, care urmează linia corpului, căpătând volum în zona genunchilor și punând în valoare formele purtătoarei. Desigur, la modelul de bază au apărut, de-a lungul timpului, și un șir lung de alternative, care mai de care mai frumoase și mai interesante. Și, de la dantelă la tull și tafta, de la linii simple la aplicații atent studiate, în ceea ce privește rochia de mireasă tip sirenă și accesorizarea acesteia, cerul pare a fi singura limită.

Rochia de mireasa tip sirena, un model din ce in ce mai cautat
Rochia de mireasa tip sirena, un model din ce in ce mai cautat

Extravagantă, elegantă, versatilă, rochia de mireasă tip sirenă, în oricare dintre variantele sale existente în magazine, este o apariție cu adevărat de neuitat și promite, la fel ca rochiile A-Line și tip prințesă, să rămână în trend pentru mult timp și să devină chiar un model clasic. Cert este că marele avantaj al acestui croi este acela că alungește frumos silueta și pune în valoare formele corpului, avantajând îndeosebi viitoarele mirese silfide și mai degrabă înalte.

Rochia de mireasa tip sirena, un model din ce in ce mai cautat
Rochia de mireasa tip sirena, un model din ce in ce mai cautat

Totuşi, nici mignonele nu trebuie să se descurajeze. Un toc înalt este trucul ideal pentru a purta cu succes o rochie de mireasă tip sirena. În plus, o astfel de rochie pare a fi reţeta succesului pentru toate viitoarele mirese care îşi doresc o apariţie care să îmbine clasicul cu modernul, care să întoarcă toate privirile şi, mai ales, care să le ofere libertate în mişcare, permiţându-le în acelaşi timp să arate şi să se simtă ca nişte veritabile prinţese. Prin urmare, rochia de mireasă tip sirenă este cu siguranţă o alternativă de luat în seamă la deja clasicele sale predecesoare.

Tel: 0724.150.006

www.bestbride.ro

Atributele esentiale ale unei rochii de mireasa de neuitat, fără îndoială, fiecare rochie de mireasă este una specială, cu atât mai mult cu cât scopul principal este să o facă pe purtătoare să se simtă ca o adevărată prințesă în cea mai importantă zi a vieții ei. Și, chiar dacă rochia de mireasă ideală diferă de la o doamnă la alta, în funcție de stilul personal, de preferințe și de așteptările pe care aceasta le are de la ținuta finală, adevărul este că orice rochie de mireasă de neuitat trebuie să îndeplinească câteva atribute esențiale.

Atributele esentiale ale unei rochii de mireasa de neuitat
Atributele esentiale ale unei rochii de mireasa de neuitat

În primul rând, rochia de mireasă trebuie să se potrivească perfect formei corpului nostru. De cele mai multe ori, modelele cele mai în tendințe nu sunt neapărat și cele care ni se potrivesc cel mai bine, de aceea este important să optăm pentru modele clasice, de preferință sub îndrumarea unui consilier de specialitate, care dispune de cunoștințele și creativitatea necesare pentru a ne aduce cât mai aproape de așteptările pe care le avem de la ziua cea mare.

https://www.bestbride.ro/categorie/rochii-de-mireasa-din-matase/
https://www.bestbride.ro/categorie/rochii-de-mireasa-din-matase/

În al doilea rând, e bine de ținut minte că ziua nunții nu este și cel mai bun moment pentru a face rabat de la calitate, pentru că acest lucru se va reflecta cu siguranță negativ în rezultatul final. Pentru a evita astfel de alegeri nefericite, nu ar strica să ne organizăm și să cutreierăm târgurile de profil, la care producătorii tind să ofere reduceri substanțiale, sau chiar să luăm în calcul varianta închirierii rochiei de mireasă, în detrimentul cumpărării acesteia.

Atributele esentiale ale unei rochii de mireasa de neuitat
Atributele esentiale ale unei rochii de mireasa de neuitat

Nu în ultimul rând, o rochie de mireasă de neuitat este una care să reprezinte în totalitate stilul purtătoarei. Poate că penele, voalurile scumpe sau trenele impunătoare or fi cele mai noi tendințe de pe podiumurile celor mai importanți designeri de pe piață, însă dacă acestea nu te reprezintă, nu te încumeta să le porți, pentru acest lucru se va observa imediat.

Marele avantaj al rochiilor de mireasă rămâne faptul că acestea abordează, în general, stiluri clasice și sunt extrem de versatile, așa că, indiferent de alegerea făcută pentru ziua cea mare, important este faptul ca aceasta să te mulțumească, în primul rând, pe tine.

Bld.Dacia, nr.119, sector 2 ( zona piata Gemeni langa liceul Cantemir )

Tel: 0724.150.006

www.bestbride.ro

 

Avantajele unei rochii de mireasa sirena foarte multe rochii de mireasa sunt creata astfel incat sa scoata in evidenta partea superioara a corpului. Si in aceasta categorie se incadreaza in special rochiile stil printesa. Pentru viitoarele mirese care vor sa isi puna in valoare partea inferioara, exista doua variante si anume: rochiile de mireasa scurte si rochiile de mireasa stil sirena. In acest material o sa va prezint care sunt caracteristicile ultimului model, dar si care sunt femeile care ar trebui sa il aleaga.

Avantajele unei rochii de mireasa sirena
Avantajele unei rochii de mireasa sirena

Avantajele unei rochii de mireasa sirena

In primul rand, trebuie sa mentionez faptul ca rochiile de mireasa stil sirena sunt create pentru a scoate in evidenta talia si soldurile, motiv pentru care, daca nu sunteti foarte mandra de aceste zone ale corpului, cel mai bine ar fi sa va orientati catre alte modele, care se potrivesc mai bine corpului dumneavoastra.

Un alt aspect la fel de important il reprezinta trena, care nu este obligatorie la rochia sirena, dar care ii ofera un plus de eleganta si care o face sa arata cu adevarat fabulos. Exista si modele fara trena, insa acestea creeaza impresia unei tinute neterminate, care in cazul unei mirese scunde sunt total nepotrivite. De aceea, daca doriti sa purtati o rochie de mireasa in stil sirena, obligatoriu trebuie sa acceptati ca aceasta sa aiba trena, lucru care la randul sau presupune o atentie mai mare la modul de purtare, si este posibil sa va rapeasca si din libertatea de miscare.

Avantajele unei rochii de mireasa sirena
Avantajele unei rochii de mireasa sirena

In ceea ce priveste pantofii

Este de preferat ca acestia sa aiba toc foarte inalt, insa pot fi purtate si cu pantofi cu toc mai mic datorita formatului conic.

Daca doriti sa semanati cu o sirena, cel mai bine ar fi sa alegeti un model de rochie de mireasa tip sirena fara bretele, ceea ce inseamna ca ar trebui sa aveti umerii rotunzi. In cazul in care aveti umerii lati, cel mai bine ar fi sa va orientati catre o rochie cu dantela in aceasta zona, pentru ca va crea impresie de prelungire a corpului si va micsoreaza considerabil latimea.

Avantajele unei rochii de mireasa sirena
Avantajele unei rochii de mireasa sirena

Pentru rochii de mireasa stil sirena, magazinul Best Bride vine in intampinarea dumneavoastra cu modele deosebite,

Tel: 0724.150.006

email : office@bestbride.ro

www.bestbride.ro

Rochii de mireasa clasice pentru majoritatea mireselor vor sa arate deosebit in ziua nuntii. Pentru a nu cadea in excentricitate si a nu anihila solemnitatea acestei zile unice, nimic nu se compara cu puterea stilului clasic, insa adoptarea acestuia nu este atat de usoara precum pare. O sa va explicam ce anume presupun niste rochii de mireasa clasice, dar si cum trebuie asortate.

ROCHII DE MIREASA CLASICE
ROCHII DE MIREASA CLASICE

Chiar daca este vorba despre o rochie de mireasa clasica, elemente precum forma cupei, lungimea manecilor, lungimea rochiei, forma decolteului sunt variabile, in functie de preferintele fiecarei mirese si toate optiunile se pot integra intr-un look clasic.

Rochiile de mireasa clasice trebuie sa fie relativ simple, de preferat in forma de printesa sau de sirena, fara accesorii care sa iasa in evidenta si fara elemente care sa socheze. Acestea nu trebuie sa aiba pete de culoare si se realizeaza in special din dantela, pentru ca acesta este materialul cel mai reprezentativ pentru un astfel de eveniment.

ROCHII DE MIREASA CLASICE
ROCHII DE MIREASA CLASICE

Ce pantofi se poarta la o rochie de mireasa clasica? Contrar aparentelor, alegerea pantofilor pentru o nunta clasica nu este atat de usoara. De-a lungul timpului, traditiile de nunta au evoluat si cu ele si pantofii. Pentru a fi sigure ca nu va abateti de la stil, va recomand sa optati pentru o pereche de pantofi de nunta inchisi si ascutiti in partea din fata. In cazul in care este cald, mai aveti si posibilitatea pantofilor decupati in fata si in spate, insa aceasta este singura exceptie. O rochie de mireasa clasica nu poate fi purtata cu cizme, cu pantofi stiletto sau cu sandale. Acestea se indeparteaza prea mult de stilul initial.

ROCHII DE MIREASA CLASICE
ROCHII DE MIREASA CLASICE

Poate nu v-ati gandit pana acum, insa este nevoie ca la rochie sa asortati si o coafura clasica, care presupune un coc rafinat, atemporal si in mod incontestabil elegant. Acesta poate sa fie realizat intr-o mie si una de forme, insa tot ce conteaza este sa fie coc. Puteti sa va faceti chiar si o coronita impletita, insa in mod obligatoriu trebuie sa fie facuta din parul dumneavoastra. Un alt element la care se impune sa aveti grija este alegerea voalului, care ar trebui sa fie, de asemenea, clasic, de lungime variabila, in functie de inaltimea dumneavoastra si forma rochiei, insa nu trebuie sa fie foarte incarcat. De preferat ar fi sa fie un voal simplu, prins sub coc sau un voal pe fata.

Trebuie sa intelegi de la inceput ca un look clasic nu inseamna un look banal. Mai degraba este atemporal si frumos, iar daca mai este si imbunatatit cu accesorii la moda veti avea garantia unei rochii de mireasa elegante si fermecatoare.

Tel: 0724.150.006

email : office@bestbride.ro

www.bestbride.ro

 

Pantofi potriviti pentru rochia de mireasa, cele mai multe mirese aleg sa poarte in ziua nuntii pantofi de mireasa albi sau cel mult culoarea untului, pentru ca acestia se asorteaza foarte usor cu rochia, insa cele mai nonconformiste, care vor sa impresioneze cu tinuta lor, pot sa aleaga sa poarte si pantofi colorati, doar ca in acest caz va fi nevoie sa tineti cont de cateva recomandari, pentru a nu ajunge sa faceti o combinatie socanta.

Ce pantofi merg la rochia de mireasa
Ce pantofi merg la rochia de mireasa

Cel mai usor mod de a asorta o pereche de pantofi de nunta colorati la o rochie de mireasa este sa adaugati pe rochie un accesorie in aceeasi nuanta in care doriti sa fie pantofii. De exemplu, daca va plac pantofii de nunta roz sau rosii puteti foarte frumos sa adaugati o curea rosie, lata, din satin in jurul taliei, iar efectul va fi uluitor, pentru ca pe langa faptul ca va ajuta sa creati impresia de talie subtire face si legatura intre partea de jos si partea de sus a corpului. Daca nu va place sa adaugati aceasta pata de culoare in jurul taliei, puteti sa o faceti la marginea decolteului, insa in acesta caz va fi nevoie sa aveti si un piep cu care sa va mandriti.

Ce pantofi merg la rochia de mireasa
Ce pantofi merg la rochia de mireasa

Daca ati facut o astfel de combinatie si vi se pare ca nu este potrivita pentru dumneavoastra, cel mai bine ar fi sa renuntati la idee, pentru ca va trebuie putin curaj sa spargeti aceasta bariera impusa de ideea ca miresele trebuie sa fie imbracate in alb de sus pana jos. Pantofi potriviti pentru rochia de mireasa deschisi la culoare foarte frumosi gasiti la magazinul Best Bride.

In cazul in care sunteti adepta unor pantofi plini si foarte inalti, cu platforma, va recomand pantofii de mireasa din dantela S30126 de la acelasi magazin.

Tel: 0724.150.006

email : office@bestbride.ro

www.bestbride.ro

 

ROCHII DE MIREASA PENTRU FEMEI INALTE pentru persoanele de peste 1.80 m vi se pare ca toate modelele de rochii de mireasa va sunt scurte sau nu vi se potrivesc? Nu va faceti griji, pentru ca existe modele potrivite si pentru dumneavoastra, insa trebuie doar sa tineti cont de cateva recomandari.

In primul rand, trebuie sa alegeti rochii de mireasa care sa va mai rapeasca din inaltime, sau cel putin  sa nu va alungeasca si mai mult corpul. In ceea ce priveste fusta, felul acesteia depinde foarte mult de morfologia corpului dumneavoastra. In cazul in care sunteti mai plinuta ar fi de preferat sa alegeti o fusta mai larguta si cu o trena micuta, astfel incat sa va mascheze rotunjimile de care nu sunteti foarte mandra, dar fara sa exagerati, pentru ca riscati sa creati mai mult volum decat este necesar si nici o mireasa nu isi doreste acest lucru, indiferent ce inaltime ar avea.

ROCHII DE MIREASA PENTRU FEMEI INALTE
ROCHII DE MIREASA PENTRU FEMEI INALTE

Pentru femeile slabute, fustele ideale sunt cele fara crinolina, si la fel ca si in cazul femeilor mai plinute, este recomandat ca fusta sa aiba si trena , insa in acest caz, ea poate sa aiba orice dimensiune, pentru ca femeile inalte si slabute au avantajul de a arata spectaculos atat cu o trena micuta, cat si cu o trena de dimensiuni impresionante.

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand cautati rochii de mireasa pentru femei inalte este marcarea talie, pentru ca aceasta delimitare intre partea de jos si partea de sus a corpului va crea un echilibru si o proportionalitate corporala foarte placuta, care va putea sa mascheze chiar si o inaltime exagerata.

Rochii de mireasa pentru femei inalte
Rochii de mireasa pentru femei inalte

In cazul in care alegeti o rochie de mireasa dintr-o piesa, marcarea taliei se poate face foarte usor prin adaugarea unei panglici care sa se termine eventual cu o funda la spate sau care sa aiba o funda  mai micuta in partea stanga sau dreapta din fata. Daca doriti puteti sa alegeti si alt element decorativ, tot ce conteaza insa este sa impiedicati alungirea tinutei. Miresele mai nonconformiste pot sa aleaga si banglici colorate, care sa se asorteze cu tema nuntii.

Potrivite pentru miresele inalte sunt si rochiile mai scurte in partea din fata si mai lungi in partea din spate, cu mentiunea ca diferenta dintre cele doua parti sa nu fie exagerata. Picioarele lungi arata foarte bine la majoritatea tinutelor, dar la o rochie de mireasa nu trebuie sa se exagereze.

Rochii de mireasa pentru femei inalte
Rochii de mireasa pentru femei inalte

Pentru rochii de mireasa deosebite, croite special pentru domnisoarele inalte, cel mai bine ar fi sa vizitati magazinul Best Bride. Colectia de anul acesta parca a fost creata pentru ele, ca sa le avatajeze si sa le puna in valuare acest atuu. Aici veti gasi sprijin in alegerea modelului potrivit morfologiei dumneavoastra, dar si pentru executarea modificarilor necesare pentru a adapta un model la caracteristicile corporale  pe care le aveti, astfel incat in ziua nuntii, rochia de mireasa sa va vina ca turnata si sa aratati fabulos.

Tel: 0724.150.006

email : office@bestbride.ro

www.bestbride.ro

Cele mai frumoase rochii de mireasa din dantela Best Bride

Cele mai frumoase rochii de mireasa elegante si feminine, rochia de mireasa din dantela confera un aer romantic si vintage. Modelele noastre de rochii de mireasa din dantela demonstreaza insa ca o astfel de rochie nu este o piesa vestimentara demodata, ci poate avea un aer sic.

Cele mai frumoase mirese
Cele mai frumoase mirese

Pentru ca ceremoniile vintage sunt din nou la moda, tot mai multe mirese opteaza pentru o rochie de mireasa din dantela. Chiar daca dantela este considerata un material pretios, nu inseamna ca o rochie de mireasa din dantela va fi una din cele mai frumoase rochii de mireasa neaparat una foarte scumpa. Modelele noastre de rochii din dantela, reinterpreteaza stilul vintage intr-o maniera moderna, adaugand detalii deosebite si aplicatii florale. Ai posibilitatea de a alege o rochie de mireasa din dantela pentru orice tip de silueta: tip printesa, sirena sau rochie in forma de A-line.

Rochie de mireasa 2052

Alege o astfel de rochie daca vrei sa ai un aer mai feminin si mai fermecator, iar rochiile noastre de mireasa din dantela te vor transforma intr-o diva cu un aer retro. Cu umeri sau fara, cu decolteu, cu trena lunga sau fara trena, albe sau ivory, iti oferim modele de rochii de mireasa din dantela, inspirate din tendintele anului 2017, astfel incat orice mireasa isi poate gasi un model de rochie pe gustul ei.

Cea mai frumoase mireasa
Cea mai frumoase mireasa